Пазаруване от H&M ➤ 5

• 89 179
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
В момента има ли безплатна доставка с код ?

Не, няма  Peace

# 631
Пристигнаха тези очила http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0386305001.html, ами хора те са бебешки. Довечера ще я видя щерката като ги сложи, но ... Naughty

Дъщеря ми има същите. Детски са. Simple Smile
В холандския сайт имат 60% и безплатна доставка над 50 евро, чакаме и у нас.

# 632
БД е безплатна доставка. Пускат код за такава отвреме навреме. 10% дават, а преди бяха 25 при първа регистрация на имейл и е за 1 артикул. Можеш да си правиш неограничен брой регистрации с различни имейли. Дрехите им - и аз отскоро поръчвам - не са им много според стандарта, известен на мен. Карам на налучкване, връщане и продаване на нестаналия артикул. Пускат и кодове, както в момента за отстъпка до 50 %. Приятно пазаруване. май детските са с по-норамлен размер, поне при тях не съм имала грешка.
Разбрах, много благодаря))
Точно заради тези 10 процента още не се регистрирам уж, но и не мога да се вместя май в посочените, гледам само разпродажбата. Харесах и един половер нежно розов или каквото е там само L размер имат , не знам широк изглежда още се чудя. Видях мерките но нагоре съм малко, надолу голямо ..и една рокля преливаща си харесах , но пак нещо не знам.. Тези подплати отдолу много къси бре, ама ми харесват дългите рокли много((( ще се чудя още...
Благодаря bouquet

# 633
Момичета харесах си една ватирана парка за бременни, някой има ли отзиви дали са хубави на живо ?

Да ви питам ако ч получа и не мистане и реша да я върна , парите за доставката при връщането са за моя смтка или те ми ги възстановяват ?

# 634
Ако я върнеш е за твоя сметка.

# 635
Пристигнаха тези очила http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0386305001.html, ами хора те са бебешки. Довечера ще я видя щерката като ги сложи, но ... Naughty

Дъщеря ми е на 6 и са и много много малки.  Peace

# 636
  • София
Да ви питам ако ч получа и не мистане и реша да я върна , парите за доставката при връщането са за моя смтка или те ми ги възстановяват?
Връщането е безплатно с Еконт - само носиш пратката, те я обработват, но пари не ти взимат. НМ ти връщат парите за дрехата плюс 6,90 за доставката, но си задържат 4.90 лв. за връщането. Особено ако върнеш неща от 3 поръчки, както аз в момента, би трябвало да ми вземат само веднъж 4,90

# 637
Да ви питам ако ч получа и не мистане и реша да я върна , парите за доставката при връщането са за моя смтка или те ми ги възстановяват?
Връщането е безплатно с Еконт - само носиш пратката, те я обработват, но пари не ти взимат. НМ ти връщат парите за дрехата плюс 6,90 за доставката, но си задържат 4.90 лв. за връщането. Особено ако върнеш неща от 3 поръчки, както аз в момента, би трябвало да ми вземат само веднъж 4,90
Не, ще ти вземат 3 пъти такса връщане ако са от различни поръчки. Може и да се объркат и да не го направят, помня някой беше споделил такъв случай, но по принцип за всяка пратка си таксуват отделно.

# 638
  • София
Не, ще ти вземат 3 пъти такса връщане ако са от различни поръчки. Може и да се объркат и да не го направят, помня някой беше споделил такъв случай, но по принцип за всяка пратка си таксуват отделно.

На мен ми бяха начислили таксата два пъти за 2 върнати артикула от 2 различни поръчки. По телефона ми обясниха, че е такса обработка, а не доставка. Преди това бях им звъняла да питам и ме бяха уверили, че ще ме таксуват само веднъж. Общо взето си е чиста лотария какво ще направят в Румъния. Момчето ми беше обяснило, че хващат пистолета и цъкат наред и нямат време много, много за замисляне.

# 639

Дъщеря ми е на 6 и са и много много малки.  Peace
Моята е на 7 ( 140, т.е. висока е). Стават ѝ, но скоро няма да са ѝ ОК. На мен самата са ми леко тесни. Преди имаше едни на Х§М с котенца, струва ми се, че те бяха по-големи. Или тя е била по-малка Simple Smile)

За таксата за връщане - зависи от попълнения код. Ако причината е по-тяхна вина - връщат цялата сума.

# 640
  • София
Скрит текст:
Писах им, за да попитам изрично, и казаха  че само една такса ще ми вземат, ако е повече да им пиша или да се обадя. Първият път извадих късмет - от 3 върнати поръчки не бяха взели НИТО ЕДНА такса, явно наистина са се объркали, но вторият път си удържаха.

# 641
кога ще им приключи профилактиата някой знае ли ?

# 642
  • на земята
На мобилната версия няма профилактика,току що пуснах едни бански Peace

# 643
На мобилната версия няма профилактика,току що пуснах едни бански Peace

newsm78 На мен ми излиза и от компютъра, и от телефона че има профилактика.

# 644
И при мен е така от сутринта,а исках да похваля дрехите,които взех за ММ.Изненадващо беше,че му станаха.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт