Каква е разликата....

• 4 425
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
newsm78  Трябваше да вземат Кристиян от майка му и да го пратят и него при Красимира в дом? Нещо не те разбирам... и въобще не искам да се опитвам да те разбирам всъщност.

Цитат
Наложило се е майка му да го изтегли от фирма за бързи кредити, тъй като в момента е безработна и семейството се издържа само с пенсията на баба му.

-начално училище
-гимназия
-съседи
-приятели?
-майка/семейство
 Всички тези хора приемат това положение за нормално и не се опитват да го променят.... Shocked
 Нормално ли е според вас?

# 16
Какво се очаква да направят?
Жената е безработна от няколко месеца, случва се.

# 17
Какво се очаква да направят?
Жената е безработна от няколко месеца, случва се.

''случва се'' - нормално е, общоприето е да има бедни деца , бедни родители , '' да се скача спрямо тоягата'' ( http://vbox7.com/play:03abb292fc )

Цитат
''...от години трудно оцеляват с майка си''
http://vbox7.com/play:83e203a5e6&start=71

Последна редакция: пт, 27 май 2016, 15:50 от missoni

# 18
И какво предлагаш?

# 19
Не разбирам смисъла на темата. Винаги е имало и ще има семейства в затруднено положение. Когато аз завършвах, моето също беше в затруднено положение, макар родителите ми да не бяха безработни и да се опитваха от 100 места да набавят необходимото. Не съм ходила на бал, не съм се жалвала, не са ме съжалявали. Разбирала съм се със съучениците си. И изобщо не разбрах драмата, която се разигра покрай момчето. На него липсата на пари му е най-малкия проблем.

# 20
Да не се толерира и да не става част от ежедневието на България!

# 21
Това е част от ежедневието на България и не само. Въобще какъв е смисълът на темата?

# 22
Не разбирам смисъла на темата.
България реши, че живота на момчето има по голям потенциал от живота на момичето, затова го финансира!
Медията заема неравнопоставени позиции относно сходни съдби  Peace
След като бе Пепеляшка, е време да стане готвачка!

# 23
Всеки сам избира каузите, които да подпомага. Аз също не давам пари за всички каузи подред. Друг е въпросът, че аз лично бих дала на момичето, защото не виждам потенциал в момчето, но пак казвам, който дава пари, той избира на кого да го направи.

# 24
Това е част от ежедневието на България и не само. Въобще какъв е смисълът на темата?
Не и моето Peace
Това е неприемливо и ме шокира!
смисълът на темата...
Равенство между бедните деца и навременна намеса на институцията!
Институцията е длъжна да го направи!

# 25
Сигурно 20 % от децата в България за в неравностойно положение. Те са такива именно заради институцията, ако на институцията, както ти го наричаш, ѝ пукаше, нямаше да е толкова висок процентът. Говоря от собствени наблюдения, не се хващайте за процента, който давам.

# 26
След като бе Пепеляшка, е време да стане готвачка!
Какво лошо има в това да си готвач? Това е нейното желание.

# 27
Тя ще стане готвачка и вече няма да е Пепеляшка.
На момчето обаче ще му направят мечешка услуга...

# 28
България реши, че живота на момчето има по голям потенциал от живота на момичето, затова го финансира!
Дрън-дрън!

Че държавата е длъжница на гражданите и гражданите са длъжници на държавата е факт, но няма нищо общо с неравнопоставеността между половете.

Идеята ти държавата да взима деца от майките им, на които не достигат средства да им осигурят висок стандарт /момчето завършва Английска гимназия все пак!!/ е стряскаща и безумна!

# 29
Институцията е длъжна да го направи!
Как? Надявам се да не съм разбрала правилно идеята ти Peace

Общи условия

Активация на акаунт