Wayward Pines - тема 2

• 16 146
  • 147
  •   1
Отговори
# 90
Така, гледах

Скрит текст:
Все повече се убеждавам, че абитата са интелигентни същества или по-точно ''Маргарет''. Джейсън пак се издъни и то жестоко, но като че ли най-голямо удоволствие ми достави завършека - учителката най-после умря. Сега се чудя дали Маргарет ще убие Джейсън в следващия епизод. Но като цяло интересен епизод, обяснява малко повече за началото на градчето.

# 91
За епизода:
Скрит текст:
Сега е сигурно, че тя е интелигентна и е лидера, как само видя кода. Пукнах от кеф като уби оново чучело, сега и противния да умре. Следващия епизод се очертава интересен.

# 92
Преразказ на епизода на английски.

# 93
И аз гледах

Браво на Маргарет. Кефи ме това девойче. Поклон.
Джейсън наистина е най-тъпото животно. Мъжките абита са по-умни от него  Joy

# 94
  • София
Най-интересния епизод от сезона  Peace
Още не мога да разбера - наш`те не носят ли и те въпросния ген?!
Т.е. рано или късно ще се превърнат в абита  newsm78

# 95
Мисля, че не, обяснявам си го с това, че са "спали" 2000 години, ДНК-то им не се е променило, за разлика от на абитата, въпреки че би било интересно. Peace
Признавам, че гледах епизода отгоре-отгоре и може да съм пропуснала някой момент.

# 96
Ами мисля че наште хора са минали някакви изследвания за да бъдат избрани то иначе нищо няма смисъл. А иначе хем доктора установи че Маргарет е по интелигентна от хората хем някак я подцениха.

# 97
Ами мисля че наште хора са минали някакви изследвания за да бъдат избрани то иначе нищо няма смисъл. А иначе хем доктора установи че Маргарет е по интелигентна от хората хем някак я подцениха.

Доктора кой ти го слуша  hahaha

# 98
Забелязахте ли, че според Маргарет доктора е лидера? Simple Smile Лошо му се пише на Джейсънчето. Пилчър едва ли е планирал точно така да се развият нещата ...

# 99
  • София
Изгледах най-накрая епизоди 4, 5, 6 и 7 Simple Smile
Сезона тръгна много слабо, но в момента ми харесва, развих се добре нещата и има и сериозна интрига.
Последния 7 епизод ми хареса най-много, защото дадоха ретроспекция на драмата през която е минала човешката цивилизация и еволюцията на хомо сапиенс. Simple Smile През очите на Си Джей Мичъм. Забелязахте ли, че на всеки 20 г. се е събуждал за малко от сън, за да следи хода на събитията.
За първи път се събуди 2034 г. и вече имаше първи съобщения за някакъв опасен вирус и за огромна бежанска вълна и катаклизми. После ядрени войни, обгазяване на въздух и почва и ето го резултатът 2000 г. по-късно. :о Уфф
И значи грешката на Пилчър е била, че тотално е подценил абитата смятайки ги за грешка на природата, а не за наш естествен заместител. А и Си Джей хубаво го предупреждаваше да не строят градчето си тук, където е тяхното селище.
Любопитно ми е да разбера защо точно сега и как ''Маргарет'' се показа на въртележката с ясната цел да бъде заловена...
Иначе забелязахте ли, че според нея лидерът не е оня сбърканяк Джейсън, а доктора. Поне за нея той е лидерът. Надявам се да се разберат някак си, абитата ми стават все по-симпатични. А и за пореден път се оказа, че ние хората сме виновни за всичко и сме причина за случилото се.  Laughing
Яд ме е само за смъртта на Тереза. Много нелепо някак си. И ей така от нищото. Не мога да ги разбера тези хора и това си е. Убиха всички герои от сезон 1 ей така се лекота и без никаква тяхна роля в събитията през настоящия сезон.

# 100
Менторката пукна  Mr. Green Разгеле  Whistling Едно наци по-малко  Party Whistling

Уанърд Пайнс си бил 'наше село' на абитата  Shocked:  Правя аналогия със селище/гробище на индианци, които белите пайнъри са осквернили и сега да им е хак разплатата (Стивън Кинг имаше май някакъв роман на подобна тематика, 'ма не се сещам У момента  Blush, а и филми доста).

# 101
Промо за следващия епизод https://www.youtube.com/watch?v=EQY8gkVKn94

# 102
Хубав 7-ми епизод. Взе да ми става мъчно за Джейсън - то бива промит мозък...така са го обработили това хлапе, че няма връщане в правия път.

# 103
Гледах новия епизод, на мен ми беше скучен. Rolling Eyes

# 104
И аз изгледах, отново съм доволна.  bowuu

Чудно ми е тая ограда как са я построили? Трябва да им е отнело много време, техника, хора.

Общи условия

Активация на акаунт