Wayward Pines - тема 2

• 16 161
  • 147
  •   1
Отговори
# 75
Адам не беше ли шефа на мъжа на Тереза? И тя затова да го обвинява? Защото е знаел какво става и че заради него е измряло цялото й семейство - мъжа и сина.

# 76
  • На високо
Да, шефът на Итън е. Знаел е какво става в Уейуърд Пайнс и нарочно е пратил Итън за "замразяване" за да се отърве от него, тъй като е харесвал Тереза. Но понеже Тереза и Бен са последвали Итън и Адам е решил да се включи в проекта за да не изгуби Тереза.
Аз поне това разбрах от филма.
В книгата Пилчър увещава Тереза да последва мъжа си, без да навлиза в подробности. Тя се колебае и тогава ги упоява и взима с Бен малко насила.

# 77
Гледахте ли новото епизодче.
Скрит текст:
Мъчно ми стана в началото как избиха абитата.
Но ми стана забавно как на женската се установи, че ненамси ква си част от мозъка е по-голяма от тази на хората  hahaha
Надушвам телепатия, 100 %
Тереза умря. Чудя се дали може Бен наистина да е жив  newsm78
Мисля си, че келеша ще се гътне на финала и докторчето ще стане шефче. Ще видим.

# 78
Скрит текст:
Гледах и аз.

Абитата определено не са толкова глупави, колкото ги изкарва учителката. Да, знаех си аз, че има нещо с телепатия свързано - как спокойно и съсредоточено гледа главатарката, докато мъжките беснеят и крещят. Ако тя ги управлява с телепатия, то убийството й дали няма да ги остави неорганизирани? Дали тя е единствената с тия възможности или има и други.

Промо за другия епизод https://www.youtube.com/watch?v=_vvyp8B5eDg

# 79
И аз гледах.
Скрит текст:
Гадно ги избиха отначало. Може би всички женски абита са така да кажем по-напред. Mr. Green Не беше лош епизода. Тая русата и кукуто шеф не ги търпя. Умря и Тереза, както и се очакваше. Не мисля, че Бен е жив. Доктора да стане новия шеф - да и на мен така ми мирише.

# 80
Може би трябва да изследват и мъжкия аби мозък  newsm78
Също така ми  интересно историята около белега.

# 81
И на мен.
Промото е много интересно,
Скрит текст:
хубаво тя е лидера, а къде е била досега?

# 82
  • На високо
Адам явно е преживял доста и има много информация за абитата, включително и за белега (или татуировката) на женското аби. Може би ще сподели нещо с доктора Thinking.

# 83
Да, нали каза точно това дали има белег.
Със сигурност знае повече, толкова време е прекарал навън сам и е оцелял, ето това е странно, как?

# 84
живял е а абитата. Как иначе?

# 85
На мен на жигосана спирала ми замяза белега  newsm78

Мътна история, тамън интересно  Simple Smile

... Че идилията в нацистката комуна хич не ме вълнува  Crazy

# 86
Наваксах. Началото на 6-ти епизод в стил Аватар...една Аби-идилия и лошите с хеликоптера. Laughing

Сега освен, че не са примати се оказва, че са били /вероятно/ миролюбиви? Пилчер с изтребването ги прави врагове.

# 87
И аз си го помислих това.
Те кротко и мирно си стояха и малки имаха даже и те ги убиха, за да строят оградата.

# 88
Някой гледа ли новия епизод?
Нещо интересно?

# 89
Ще го гледам малко по-късно, че приспивам децата.

Общи условия

Активация на акаунт