Wayward Pines - тема 2

• 16 164
  • 147
  •   1
Отговори
# 60
Тунел под оградата? Simple Smile

# 61
 Joy Joy

Вярно бе. Защо пък не  hahaha Там тока може да не ги тряска  Mr. Green

# 62
аз мисля че когато излизаха да прибират реколтата може тогава да се е вмъкнала

# 63
Докат' обичайно си превъртам епизода набарах интересно -  Наш'те смятат абитата за озверял добитък, пък те си телепатират с шефката матриарх Shocked

# 64
Аз си мисля, че женското аби е "главният" в техния свят. И явно има някакъв интелект, интересно какво ще се случи.

# 65
О, праЙ се тя на тъпа, ама аз не и вЕрвам  Naughty  Laughing Нарочно се е оставила да я хванат -  проникване във форта на врага и разветка  Mr. Green, може и саботаж някакъв да е планиран  Thinking

# 66
Това си мисля и аз, а и мъжките отвън бяха готови за нападение. Rolling Eyes

# 67
  • На високо
Ако абитата владеят телепатията, определено ще превъзхожат хората с тази си способност.
Интересно е и Адам какво е видял и преживял.

# 68
Аз мисля, че женската винаги си е била вътре и просто сега се е показала. А мъжките отвън през цялото време просто са се опитвали да се докопат до нея да я спасят или да я измъкнат навън при себе си или за да се сношават с нея. И затова са прескачали оградата и са убивали хора, но както каза Адам те не са враговете. Целта им не е да унищожат човечеството. Според мен в края на сезона ще се появи нов враг, който при евентуален трети сезон ще играе централна роля. Най-вероятно извънземни, които са модифицирали гените на хората, за да станат абита и така да станат по-резистентни на радиация и облъчване и така да се съхрани живота на земята. Но в последствие са осъзнали грешката си, че експериментът е бил неуспешен и е довел до озверяване, и в трети сезон, ако има такъв, ще се опитат да видят сметката на Wayward Pines и дори на абитата. Хората и абитата ще се съюзят срещу този нов враг, а женската ще превежда, защото е по-интелигентна от мъжките.
Май голямо въображение имам  Laughing

# 69
Мен ми се счу, че са я хванали (но не се подписвам под това  Laughing ).

Горкините абита искали били при маминка  Crazy, пък ний "гадини, та гадини"   Mr. Green

Оная менторката (не и знам името), дет' изследва Абито, я нарече Маргарет  newsm78), а и вида на абито е по-омекотен от на типично аби, не само щот' е женска, да не би да е мелез м/у човек и аби  newsm78

Пак извънземните да са ни виновни за земните глЮпАсти smile3538 , бактън  ooooh! Crossing Arms Tired

Адам избягалия навън май беше  newsm78

# 70
Аз мисля, че женската винаги си е била вътре и просто сега се е показала. А мъжките отвън през цялото време просто са се опитвали да се докопат до нея да я спасят или да я измъкнат навън при себе си или за да се сношават с нея. И затова са прескачали оградата и са убивали хора, но както каза Адам те не са враговете. Целта им не е да унищожат човечеството. Според мен в края на сезона ще се появи нов враг, който при евентуален трети сезон ще играе централна роля. Най-вероятно извънземни, които са модифицирали гените на хората, за да станат абита и така да станат по-резистентни на радиация и облъчване и така да се съхрани живота на земята. Но в последствие са осъзнали грешката си, че експериментът е бил неуспешен и е довел до озверяване, и в трети сезон, ако има такъв, ще се опитат да видят сметката на Wayward Pines и дори на абитата. Хората и абитата ще се съюзят срещу този нов враг, а женската ще превежда, защото е по-интелигентна от мъжките.
Май голямо въображение имам  Laughing

Възможно е да е била вътре. Но това с извънземните е прекалено. Иначе браво за въображението Hug

# 71
Да не намесват само извънземни, че ще стане  ooooh!
За мен ще е тъпо тя да е била през цялото време вътре.
По-интересно ще е да е влязла през някой таен вход.
Като изключа всичко, което става в сериала и първите епизоди, засега вниманието ми държи само женското аби и мистерията около нея. Не разбрах, защо русата я нарича Маргарет?

# 72
Така я кръсти мъжът, който гледка абитата. На бившата май я кръсти.  Joy

# 73
 Joy
Това съм го пропуснала.

# 74
  • На високо
Когато се извинявал и оправдавал пред бившата си приятелка, тя го гледала по същия начин както сега ги гледа женското аби Laughing
Адам избягалия навън май беше  newsm78
Адам е изпратен навън от Пилчър заедно с десетки други преди години да търси други групи оцелели хора и е единственият завърнал се.
А каква е историята му с Тереза? Несподелена любов или...? Забравила съм, ако изобщо са го обсъждали в сезон 1.

Общи условия

Активация на акаунт