Искам да кажа ... (79)

• 98 209
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • София
чудно да  Mr. Green
То за това е темата да си помагаме.

# 46
Жармен, знам, че слушаш и Рамщайн, дай нещо тяхно Heart Eyes. В крайна сметка и Любе може Hug.

# 47
  • Ямбол
Аз съм на работа, но нямам клиенти. И едва не заспивам. Кафе пих, но нещо не ми действа.
Музика не слушам.

# 48
  • София
Е на поздравителен концерт го обърнахте значи.
Не слушаш музика ?

# 49
  • Ямбол
Не, не обичам. Дразни ме.

# 50
  • София
Падам и умирам  Shocked За пръв път срещам човек да не слуша музика.Ама свят широк хора всякакви.

# 51
Падам и умирам  Shocked За пръв път срещам човек да не слуша музика.Ама свят широк хора всякакви.
Те талибаните затва са я забранили - развращава Grinning

# 52
И аз не обичам да слушам музика.
Обичам да гледам филми. Обичам да "не правя нищо", което все по рядко ми се удава  Laughing

Прогнозата за времето следя постоянно. По няколко пъти на ден.

Лили, браво на детето. Малката иска и тя в МГ, но при нас няма. За след седми ще видим, но има още много време до тогава.

# 53
Много ми се отдава да не правя нищо. Laughing Това си е талант направо.

И музика обичам, и филми и да си чета, особено когато е спокойно и тихо наоколо.
Сега, понеже ми е лежерно и спокойно и си слушам тихо испанска китара. Много нежни мелодии.

# 54
  • София
Аз много слушам,на предишната кола издъних колоните даже  Joy
Развращава да и подтиква към агресия Жармен пак нещо се закачаш тиии

# 55
Обичам музика, но не всякаква. Пускам ей ся, едно цигане ми подскача и цвили - Чисто луда си олеле майко #Crazy, ай ся newsm78

# 56
  Начи тез дет гледат филми - кат им пуснат музика у филма и си запушват ушите или кво правят точно  newsm78
И кой нормален човек не обича да слуша музика  newsm78

# 57
  • София
Има неми филми знам ли  newsm78

# 58
Жармен, що за малоумно изказване.
Не казвам, че съм алергична към музика. Просто не изпитвам нужда да си пускам специално такава  ooooh!

Ето даже вчера си изтеглих специално една песен, за да ми звъни телефона с нея.

Ама, как мразя крайностите. Значи, ако не е бяло, ще е черно. Много, много ограничено мислене.

# 59
 При немите филми - основен фон е музиката .
 Музиката , както и всеки вид изкуство е начин да пресъздадеш чувство и мисъл и цвят и картина ,ако щеш.
  Аз слушам широк диапазон . Без чалга - не ми е позната.
 Най- сами смешни и нелепи хора , които си мислят , че тяхното мнение и вкус и виждане са основоопределящи и зарад тях едва ли не се върти Земята  Joy
 Малоумна ,ограничена , злобна , проста . Чакам още ....... Grinning
 Аз си пише - никъде не визирам никой - теб даже не бях ти прочела и какво си писала и веднага се вкара във филма .
 Малоумна или не - няма по-голям релакс и удоволствие за мен от класна музика.

Общи условия

Активация на акаунт