Искам да кажа ... (79)

• 98 213
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • В Космоса
Напълно възможно е, зависи на какво е бил. Е скоро ще му се прииска пак, но ако разреди приемите, пак е стъпка напред. Peace

# 691
  • Варна
Напълно възможно е, зависи на какво е бил. Е скоро ще му се прииска пак, но ако разреди приемите, пак е стъпка напред. Peace
Признал е за марихуана, но също е казал, че и още нещо слагали в цигарите. Не знам, аз не разбирам.
Знам само, че е бил подгонен от дилъри за суми и семейството му е платило няколко хиляди, за да не го пречукат. На мен ми мирише и на хазарт. В момента е съгласен на строг контрол от родителите му.
Дано се отърве!

# 692
  • В Космоса
Да, мешат джойнта с всякакви боклуци вече. Стискам палци да се е осъзнал наистина и да се пребори. Има шанс.  Hug

# 693
Споделете как и какво точно обяснявате на децата си за дрогата и наркоманията с цел превенция. Моят е малък но се замислям да подхвана обясненията от рано....

# 694
Да, мешат джойнта с всякакви боклуци вече. Стискам палци да се е осъзнал наистина и да се пребори. Има шанс.  Hug
Да не съм песимист, но едва ли се е осъзнал. Подвил е опашка, защото е затънал. Нали трябва да му се покрият разходите. Потърсете професионална помощ. Иначе ще ви върти както му е уддобно.

# 695
  • В Космоса
Да не съм песимист, но едва ли се е осъзнал. Подвил е опашка, защото е затънал. Нали трябва да му се покрият разходите. Потърсете професионална помощ. Иначе ще ви върти както му е уддобно.

Ако е умен младеж ще се оправи!

# 696
  • Варна
Аз само да спомена, че още преди няколко години привикваха родителите на нашето момче на срещи, в училище, в гимназията. Учителите бяха забелязали симптомите и компанията преди родителите.
Още от тогава е борбата при нас. Няколко години вече. Досега без резултат, но точно в момента сме обнадеждени.

# 697
  • Оптимист по принуда
Това е вярно.

# 698
  • София
Стейси Грей, едва ли е само трева. за да се постигне нещо трябва да разберете истината, да сте наясно.
тогава ще разберете наистина ли иска да се измъкне или "клинчи" временно. Успех!

Kristinnnnn, моят е малък също, но е що-годе приемащ базисно разясняване. и така, по малко давам някакво инфо. не мога да чакам да се наложи да обяснявам, чак като ме попита. ще засилвам аргументите/информацията, спрямо възрастта.

# 699
  • София
Бела, честито, много успехи ти желая.
Gena, успех на младежа, дано се е справил на изпита.
И аз говоря доста често със сина ми във връзка с наркотиците. Описвам нещата каквито са реално и не спестявам нищо. Много ми се иска да му пусна някое качествено документално филмче на български, описващо наркотичната зависимост.

# 700
Здравейте!

Голямо работене днес, не мога да вдигна глава  Laughing

Тук времето се подра. През 15 минути се сменят градушка, порой и ярко слънце. Аз само се събличам и се обличам. Дано поне към 5 да не вали, за да успея да се занеса до басейна за тренировка.
Днес имаме годишнина от сватбата и ще ходим в един любим ресторант да полеем повода.

# 701
Алечка, честит празник! Дълги години да сте все така влюбени Hug

# 702
Еййй, човек да не дойде на морето, значи! Веднага ще го удави дъжд  Crossing Arms

# 703
Искам да кажа, че преди малко излязох от непрекъсната 6 часова среща и то не на български, чувствам се, все едно съм носила чували до сега Crazy От доста време не съм изпитвала истинска нужда, да отида на тренировка, ама сега имам  Mr. Green Ще се връщам да ви чета (но очевидно няма да е днес  Laughing), защото съвсем съм изпуснала края. Нещо интересно в резюме или...? (ако мине номера, нали  Whistling)

# 704
  • Ямбол
О, Мър, умственият труд е сто пъти по-изтощаващ от физическия.

Общи условия

Активация на акаунт