Искам да кажа ... (79)

• 98 184
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Мър, интересното е в темата на Ша-за голотиите на плажа  Mr. Green
През 30 минути проверявам за резултати от вчерашния изпит на синковеца,ама -тцъ. Crossing Arms Той смята,че няма да му се налага да се явява на другите дати  Mr. Green.Много беше доволен,ама ха да видим  Praynig.
Алечка, честита ви сватбена годишнина  bouquet! Да се обичате и разраствате семейството  Hug
Аз пък се разтегнах на днешната тренировка  ooooh!.Сега куцукам  hahaha. Голяма спортистка,няма що.Ама пък до края на месеца ще е само лежане и ядене... Whistling Освен, ако не реша да правя плажен фитбол  Whistling.
Пъхнах една тава пълнени чушки във фурната  chef,имам изостанал и един буркан царска туршийка... hahahaна това дъждовно време, смятам,че идеално ще паснат  Crazy

# 706
О, Мър, умственият труд е сто пъти по-изтощаващ от физическия.
Май да, съчетано с това, че не сме излизали почивка, без закуска и обяд (егаси терора  Mr. Green) и най-вече, че не е на български, колкото и да е това затруднява мозъка много явно, ама направо все едно са ни били с пръчки Crazy Но пък кога друг път, ще мога да се "похваля" с такава историческа среща, мъжът ми даже реагира с "да бе да, ква е тая среща?!", защото цял ден не може да се чуем, ама кой ти е очаквал. И предвид, че предната седмица бях по обучения, разбирайте лежерно, то направо ударно ми дойде понеделник. А и сутринта едва влязохме в София - обикновено около 7 мин., днес 40, то от сутринта си започна така...
GeNa, aми утре ще отида в тая тема, щом казваш, че е интересно  Mr. Green

# 707
Мър, съчувствам. Била съм на такава среща. На 5тия час говорех на американеца на български, а на колегите на английски  Flutter Ама построихме завода де, въпреки моята намеса  Mr. Green

# 708
Честита годишнина, Алечка! Още дълги години ви пожелавам да сте щастливи заедно.

Шест часова среща, егати. #Crazy И то без почивка. На мен главата ми щеше да гръмне.
Гена ми даде хубава идея за утре с тези чушки. Прияли са ми се, не може и само на салати.
Почивам си сега, а до мен голяма купа череши. И са сладки. Добре ще ми дойдат и вероятно няма да ям друго.

# 709
Лиляна, къде си купихте апартамент?
В Приморско. Хареса ми днес там, макар за много малко да успях да се добера до плажа. Тази седмица трябва да приключим с обзавеждането и другия уикенд възнамеряваме и децата да заведем.
Не съм ходила там и ми е още непознато. Но предстои да разузная много неща.
На плажа беше пусто и приятно. Само да не бях на работа...

Супер, ще постваш морски снимки  Grinning

# 710
Мър, интересното е в темата на Ша-за голотиите на плажа  Mr. Green

Хубаво е да има лятна тема, Генче. Simple Smile И моята идея е да е забавно,  лежерно, но за съжаление не рядко  става досадно да четеш десет страници дисекция и мерене на килограми, на децата, на от гърда до гърда.. Simple Smile То няма лошо да кажеш мнение,, но доста хора се самозабравят и изживяват като жури на някакъв  си несъществуващ конкурс,  какъвото явно си мислят, че е показването на една снимка . Laughing
Но това отдавна не ми прави впечатление,  ама грам, просто зацикля темата и изпростява ( поне според хората,които имат елементарна хигиена на общуване) и е трудно после да я вкараш в релси,  щото са като овце, известно е поведението на масата и начина, по който тя лавинообразно увлича. Wink
Но определено и  явно  се има нужда и от това. На новаците които не са наясно с форума  им е странно,, щото получавам доста ЛС от непознати никове да ме питат неща от сорта "  ама ти що ги търпиш тея? " Laughing
Та така. Надявам се поне да има и практическа полза от темата и някои да си изберат поне хубави бански от пуснатите в нея линкове Wink

# 711
  • Пловдив
.......... на от гърда до гърда.. Simple Smile
Ако беше мерене на цици поне щяхме да плакнем очи и да се радваме Simple Smile

Инак аз си похвалих децата, кво щат да ми разправят, аз ЗНАМ какви са.

# 712
  • Ямбол
...
Супер, ще постваш морски снимки  Grinning
Може. Ето го плажът от вчера - спокоен и почти пуст:
Скрит текст:
И едната стая все още в необзаведен вид:
Скрит текст:

# 713
  • София
Ужасно грозно и просташко е да се коментират килограмите на децата. Аз точно на това попаднах и ми идеше да пусна една сочна, но реших да си затрая. Още повече че идеше реч за здраво и набито дете, а не за наистина дебелшко.

# 714
  • Пловдив
Не виждам смисъл да снимам и показвам снимки на децата само по долнища на банските. Тогава се вижда, обаче е против личните ми правила. Всички снимки на децата, които пускам в нета са такива, че да мога да ги покажа винаги на всеки. Иначе снимката е прясна, от неделя на басейна в Баня.

Лиляна, дразниш ей, ако продължиш така искаш-не искаш идвам Simple Smile

Днес наводних колата. Отивам до Лидъла за хляб (оня черния със семките). Влязох, всичко е топло и приятно, децата са в колата, всичките прозорци са отворени, аз няма да се бавя. Взех хляб, мляко и пакет салфетки и се завлачвам към касите - няма 5 минути и установявам, че навън е ПОТОП, ама вали ви казвам. Хвърлих всичко и тичам към паркинга, междувременно колата плува във вода, моите хора се кефят на дъжда и щастливо мокри ми се хилят. Подгизна всичко, вътре джобовете на вратите бяха пълни с вода #Crazy

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 19:55 от Янтра

# 715
Аз и в Звездните компромати съм срещала коментари относно как било изглеждало детето на еди кой си, колко било грозно, дебело и тъпо.Честно казано отвращавам се.И това казано от жена, която има деца Rolling Eyes

Лили, супер изглежда и морето и стаята  Grinning

Янтра, ще има какво да разказвате на поколенията Grinning Важното е че няма поражения и децата са ок.Как е колата  Grinning

# 716
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Янтра, децата ти са прекрасни, винаги се радвам на техните снимки. Този път ги показах и на мъжа ми - и той им се възхити. Тримата братя, само златна ябълка дето няма. Joy Много им се кефя, много.
Имам три приятелки с по четирима сина. Едната има и дъщеря, петото дете, викат и "петият елемент". JoyСемейните им снимки са чиста проба красота.
Признавам си, много харесвам семейства с повечко деца.

Сандоканчев, и твоето момиченце е прекрасно - нежно като цвете.

Лиляна, честита ти морска резиденция! Изглежда мнго приятно и съблазнително.
Пожелавам ти да си прекарвате чудни лета там!

Честито дипломиране на Белла!
Пожелавам ти успех в кариерното израстване!

Янтра, кажи за черния хляб със семките.

Хвърлих едно око на лятната тема - не ме заинтригува кой с какъв бански ходи на плаж.
Заинтригува ме повече това, че са изписани цели 30 и няколко страници...

# 717
  • Пловдив
Децата се кефеха, мокри и щастливи. Колата си е подгизнала, ама не съм дълбоко притеснена. Моята кола си има име - Смрадльо. Гальовно - "мой Смрадльо".

За черния със семките - в Лидъла пекат два вида хляб, които харесваме и ходя специално да купувам хляб. Черния без семки и черния със семки Simple Smile

# 718
  • Ямбол
...
Лиляна, дразниш ей, ако продължиш така искаш-не искаш идвам Simple Smile
...
Ами идвай. Тъкмо ще се запознаем. Има къде да ви сложа.

Аз и в Звездните компромати съм срещала коментари относно как било изглеждало детето на еди кой си, колко било грозно, дебело и тъпо.Честно казано отвращавам се.И това казано от жена, която има деца Rolling Eyes...
Аз затова не влизам там и в абитуриентската. Толкова малоумни изказвания никъде другаде не могат да се срещнат, освен в тези двете теми.

# 719
Аз сега ги видях децата (не, че преди не съм). Големи сладури са, особено с еднаквите бански. И аз много харесвам семейства с повече деца.

А за коментирането на деца, а и възрастни ми е доста просташко. Аз и е темата за баловете се дразня.

Ша, не се прави, не те знаем от вчера. Нарочно го правиш, за да гледаш сеир, така че не идвай тук с мними оплаквания  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт