Искам да кажа ... (79)

• 98 213
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Досега и аз правих таратор с последния ми, личен копър от терасата, и картофите на фурна на Алина. Така си ги наричам понеже тя даде рецептата. Нищо особено пък много ми се услажда, ама аз съм си и пословичен картофояд.

# 676
Имам гръцко узо аз, може и да пробвам 50 гр. със салатата после.  Simple Smile

# 677
  • Бургас
Хооп,цоп и аз в кюпа с картофените майки  #Crazy
Обожавам ги!

# 678
  • Пловдив
Днес водих зверовете на басейн. Аз не си съблякох панталона и тениската. Simple Smile

Снимка на зверовете по бански, ув тениски са това, не ги събличам, защото изгарят.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13412989_120187662 … 8&oe=57C7D895

# 679
# 680
  • Sofia
Янтра,много са готини тримата ти юнаци-"близнаци"  Hug. Усмихват ме всеки път, какви са подредени  Party.На Въглен каква ще му е съдбата  Praynig?

# 681
Лиляна, къде си купихте апартамент?

# 682
Янтра, много са ти хубави момците:) Средният настигнал почти големия по ръст, колко им е разликата?
 Четох те по- назад за пристъпите на малкия, всичките ми познати с дихателни проблеми, независимо дали деца или възрастни, са със зачестили пристъпи. Дали е нещо от времето, дали от влагата не знам, но и лекарката ни каза, че "и е писнало от астматиците" та може да не е от Въглен, щото ние нямаме коте, а Жаки за два месеца четири пъти ме "сюрпризира"

Края на седмицата отиваме на морето за дълго, надявам се два месеца, Жаки ще ходи на градина заедно с момиченцето на нашите приятели, в курорта, в който ще сме. Не е ходила изобщо, не знам дали ще свикне .Но много се вълнува, стегнала е багажника, така казва на багажа си:)) Малко ме съмнява цялата работа, щото днес ми вика- мамо, аз ще си играя с децата, а ти ще седиш на пейката да ме гледаш:))

Честито на Бела bouquet

# 683
  • Варна
Хубави деца, Янтра и Сандо!
С моя мъж философстваме в момента, за разни неща от живота.  Confused  Hug
Белла, супер!

# 684
Бела, честито! Чакам да почерпиш Wink
Янтра, малкият сякаш отдава чест. Много са готини.
Ние днес заведохме децата на плаж. Не ги съблякох и си сядяха в количката, на сянка. За малко ги сложих на хавлията, ама бързо се отказах, като видях как нападнаха пясъка.

# 685
  • Варна
Нямаме още плажни бани и предполагам, че детето ще открие сезона.  Grinning Аз не се натискам изобщо за плаж.  Laughing
Ама учи още и уж няма време за удоволствия. До 30-ти е на училище.

# 686
Ванини, днес нямах сили да се обадя, но утре съм на плажа цял ден. Ще дойдеш, нали? Обещавам да си сложа горнището на банския Wink

Благодаря ви!  Hug

# 687
Белла, честито. Позагуби се, пък то що бил

# 688
  • Ямбол
Лиляна, къде си купихте апартамент?
В Приморско. Хареса ми днес там, макар за много малко да успях да се добера до плажа. Тази седмица трябва да приключим с обзавеждането и другия уикенд възнамеряваме и децата да заведем.
Не съм ходила там и ми е още непознато. Но предстои да разузная много неща.
На плажа беше пусто и приятно. Само да не бях на работа...

# 689
  • Варна
Моят наркоман от няколко дни не излиза нощем от вкъщи. Нямал нужда от допълнителни лекарства. През деня е на работа.
Възможно ли е това?
Обнадеждени сме всички.
Нали ви казах, че е признал. Даже е казал на баща си да му помогне да излезе от кръга.

Общи условия

Активация на акаунт