Искам да кажа ... (79)

• 98 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Абе не слушаш ти. Казах ти, идвайте тук.

# 661

Предните две години бяхме в Обзор и кракът ми няма да стъпи повече там.
Заради обслужването или нещо друго, Тони? Ние ако въобще отидем, няма да сме на хотел, та затова питам.  Нищо не си спомням от Обзор, била съм там в далечната 98-ма на ученически лагер и го свързвам с това, че тогава гостуваха Сиблок, които бяха в апогая на кариерата си и умирахме от яд, че не може да бъдем на концерта им Simple Smile Опитвахме се да ги чуем от лагера, но, уви Simple Smile
Честито нас Бела и стиснати палци за сина на Гена!
Аз изкарвам кошмарен уикенд. Сами сме с детето и Ени не спира да тъгува за баща си. Обикновено не го удостовоява с кой знае какво внимание, а сега е истинска жалейка, не може да заспи, рано става да види дали се е прибрал....добре, че днес си идва, че ми се опъна нервата здравата!

# 662
  • Sofia
Благодарско,момичета  Hug!
Чакам го да излезе математикът.Аз се прибрах,разшетах се,за ужас на младите ни съседи  Embarassed.Ще хапнем в Хепи и после пак-escape room.Награждаваме се авансово  bowuu.
И ние сме в Албена,Тони.От 18 до 30.06  Peace

# 663
Добро утро!

Бела, честито!

Гена, успех на детето!

Ние изкарахме страхотна сватба вчера! Голям купон, накрая финиширахме в един пиано бар и днес съм без глас  Mr. Green Отиваме сега на традиционния обяд да направим разбор на събитието Simple Smile

Ние почиваме на Обзор от години, но не в хотел, а в една къщичка за гости до плажа. За цената, която плащаме е супер, чистичко и спретнато. Но и ние сме само двама, та нямаме кой знае какви изисквания. Обзор няма нищо общо със спомените ми от лагерите, но го харесвам, заради голямата плажна ивица. Големите заведения ги избягваме и така. И аз гледам всяка година оферти за хотели с изхранване, но си признавам, че ми свиди. За тези пари по-добре в чужбина, ама ние не шофираме за момента, та и този вариант отпада.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 16:08 от Алечка

# 664
  • София
Джуле, заради плажа не искам Обзор. Но зависи все пак в кой хотел си и какъв плаж ти се пада. Не сме ходили в свободна зона и не знам как е там.
Гена, ние сме от 3-12 август.

# 665
И ние като Алечка ще сме в къща за гости, така че дано имаме късмет със свободната зона. Алечка, готини сватбари сте!

# 666
Джулка  Hug
Ние ползваме чадър на платената зона, защото пътуваме с автобус и няма как да разнасяме. А и там местата са достатъчно и няма гъчканица.

# 667
Има ли някой? Simple Smile Малко компания искам, или всички сте в темата на Ша. Grinning Там са се разгорещили страстите, както винаги.

Пия кафе, но днес май прекалих с него...не знам дали ще го допия, а не е силно.

# 668
  • Mediterraneo
Тъкмо седнах да видя какво става из форума, докато хапна. Бях на работа допреди малко, сега- душ и се паркирам за 2 часа в леглото с лаптопа. После ще мисля какво да готвя  Tired

# 669
  • Euskal Herria
Още ми е криво и сънливо, затова сега си пия кафето. За готвене - вчера и днес не съм дежурна по кухня, там се вихри мъжката половина от семейството.  Grinning
Затова съм решила, като стана по-адекватна, да направя една картичка. Приятелка има рожден ден след няколко дни, тъкмо повод да си изпробвам новите щанци и папки, които си накупих.

# 670
  • Sofia
...
После ще мисля какво да готвя  Tired
ooooh! И аз тъй.Аман с това ядене, значи, все сме се ненаяли  Crossing Arms
Аз пък да кажа, че съм уморена. Хич нямам много деян...всъщност и малко нямам  hahaha.Като не се наспя 2-3 поредни нощи и съм полужива  Thinking.И тая шетня ми омръзва  Crossing Arms, все някой ял, пил, обличал, събличал....Да не споменавам досадната лична поддръжка  Mr. Green. Затуй смятам само да съм 'убава вече  Whistling, а моите-гладни  Mr. Green.

# 671
  • Mediterraneo
Аз превключвам на лятна вълна. Ще я караме предимно на салати и плодове с някакво месо, приготвено набързо. Снощи правих пържоли, днес имам наденички, утре ще са кюфтета. 1-2 пъти седмично по някоя супа за разнообразие( децата обичат пилешка и спаначена, на тях залагам). На никого не му се ядат манджи в тази жега, а трябва да се яде  Crazy

# 672
  • югозапад, под "Марков камък"
Ние за трета поредна година ще сме в Обзор, отсядаме в къща за гости близо до парка и ползваме свободната зона пред "Лука" и все, че не сме от ранобудните места се намират без проблем. Почиваме средата на юли.

Аз готвенето го отметнах - пиле със зеле.

# 673
Тези дни и ние сме предимно на салати, плодове, таратор и супи. Не ми се готви, не ми се и яде много.
След малко ще си направя голяма салата от домати и краставици. За утре не съм измислила нищо, има време.

# 674
Оф, чакайте да се отърва  и аз малко,  ама че предвидима работа тези жени.  argue
Аз съм на филийки с кашкавал довечера и аз салата, Цвети. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт