Искам да кажа ... (79)

• 98 220
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
И аз съм поръчвала от Фешън дейс, доволна съм, бързо пристигнаха нещата. Възможно е да са имали много поръчки и да се е получило забавяне.

Моите деца са 1седмица на село, днес ще отидем да си ги вземем за няколко дни. Щерката се затъжва за нас, а малкият таласъм изобщо не се и сеща за мен, даже по телефона не идва да каже едно "здрасти". Simple Smile

# 646
Синът ми звънна да се похвали, че си е предал учебниците, та даже и разочарован. Едната госпожа му върнала учебника да го подлепи, защото е разлепен. "Мамо, представяш ли си, аз така го взех, на листа беше вътре, тя ме кара да го лепя, те на мен скъсан ми го дадоха, та аз дори не съм го отварял, разлепил съм го бил"  hahaha Joy Аз седя и слушам внимателно - "Добре, маме, най-сетне си призна, че не си отваряш много учебниците"  Mr. Green Mr. Green

# 647
Хаха, Черна котке Mr. Green.

# 648
Какви буреносни облаци се показаха...и заваля и се смрачи много. Дано да е на облак и уикенда да е хубав.
Много тихо тук, хайде на по кафе. Simple Smile Coffee

# 649
Аз съм на салата Simple Smile Чудя се защо ми стърже, а то 16 часа станало Blush

Мисля, че дъжда се размина или поне така ми се иска  Simple Smile

# 650
При нас преваля и вече е слънчево. И аз се надявам на слънчев уикенд.

# 651
  • Sofia
Да кажа,че заваля,защото мих колата hahaha.

# 652
  • Mediterraneo
Аз съм на салата Simple Smile Чудя се защо ми стърже, а то 16 часа станало Blush

Ние пък така преядохме на обяд, че сега не ми се мисли дори какво да сготвя за вечеря( обядвахме в един турски ресторант, що нещо пробвахме, та да преядем накрая).
С ММ го играхме гаджета и обикаляхме сами  Heart Eyes Ходихме до Торевиеха, после и до Аликанте. Мотахме се по магазини и заведения. Много рахат като няма деца на главата ти да мрънкат! Много е зареждащо и се радвам, че се засякохме най- после откъм почивни дни и направихме един ден само за нас си.

# 653
Леле, изпуснала съм ви!
За да не е само запис, искам да кажа, че съм на абсолвентска! Да, знам и аз не мога да повярвам, че завършвам  ooooh!

# 654
  • Ямбол
Честито завършване, Бела.

Аз днес все пак се вредих с пътуване до морето. Синчето се разубеди, много документи и изисквания има за работа. И се надявам да успея да се топна, че иначе по работа отиваме.

# 655
  • Sofia
Кукнала съм се да водя младежа на изпит  Peace.Стиснете му по едни палци,че страх го тресе   Praynig.
Котката врещи, иска да я разходя.... ранна неделна идилия сме  Mr. Green.
Другата неделя смятам и ние да плажуваме вече  Party.

# 656
Честито, Бела  Hug
ГеНа, стискам му палци на юнака, успех!
Мои близки ми споделиха, че цените на хотелите по Черноморието били адски надути тая година, отказаха се да летуват тук, заминават в Гърция. Аз мислех тая година в България да летувам, ама ако верно са завишили цените, няма да отида. И в Гърция не ми се ходи обаче.

# 657
  • Ямбол
Стискам и аз.
Силен сезон очакват, затова са вдигнали цените.
Ние поне нощувки няма да плащаме от тази година.

# 658
  • югозапад, под "Марков камък"
Гена, успех стискам палци!

# 659
  • София
Чак адски надути не са цените по морето. Друг е въпросът че съотношението цена-качество много куца. Това лято за първи път ще сме в Албена и дано да ни хареса, че не знам вече къде да се мъкнем.
Предните две години бяхме в Обзор и кракът ми няма да стъпи повече там.

Общи условия

Активация на акаунт