Списък на некоректни онлайн сайтове

• 4 572
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
   Кой сайт може да бъде определен като некоректен, е доста субективно понятие. Ето, от първия пост на авторката на темата аз не успях да разбера с какво тя се е почувствала измамена.

# 16
  • На дивана, под юргана
... Ако откриваш един продукт на сайт, който явно изглежда по различно от емаг, охобохо, патиланци и т.н.

Ахахаха... Намери кои точно да дадеш за пример!  Joy

# 17
   Кой сайт може да бъде определен като некоректен, е доста субективно понятие. Ето, от първия пост на авторката на темата аз не успях да разбера с какво тя се е почувствала измамена.
Купила го уж намален на 15.90, а после го видяла в друг магазин за 15лв.

# 18
  • Sofia
   Да, този факт го разбрах, но това по какъв начин прави търговеца некоректен? Той може да продава който си пожелае артикул на петорна цена, спрямо останалите онлайн магазини, и периодично да обявява 50% намаление, което пак няма да прави цената му по-ниска от тази на останалите търговци. Вече, ако беше написал, че цените, които предлага, са най-ниските пазарни, а те в действителност не са, вероятно по-заслужено би се окичил с титлата "некоректен", но случаят не е такъв. Peace

# 19
Абе и аз мисля така, ама тя явно се чувства измамена Grinning

# 20
  • Sofia
   А не би трябвало. Laughing Често, като разглеждам някои чуждестранни сайтове за луксозни стоки, попадам на разлика в цените на конкретни артикули, от порядъка на 100-200-300 паунда при различните търговци. Сигурно трябва да им изпратя няколко гневни мейла колко некоректно постъпват и как подлъгват наивните клиенти. Mr. Green

# 21
  • Пловдив
След като все още не сте разбрали довода ми, защо продължавате да спамите и да ме обсъждате  newsm78

Мисля, че достатъчно ясно съм написала да се придържаме към темата и ако искате да коментирате, защо авторката се почувствала някак си, може спокойно да го направите някъде другаде!

И все пак, за да ви спестя още два дена чудене, защо така съм се почувствала ... пак да кажа, че сайта не е предоставил информация на коя фирма е продукта и когато им зададох няколко въпроса, те не можаха да ми отговорят. Това за мен е некоректен сайт, точка! Надявам се този път вече да сте разбрали Simple Smile

Имам право да изкажа мнение, а вие тука едва ли не ме изкарахте, че проблема ми е, че съм платила 90ст. повече  ooooh! Ами количеството, което поръчах е доста по-голямо, така че ако бях за 90ст. просто щях да си купя какаово масло за 5лв.

Последна редакция: вт, 31 май 2016, 16:30 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт