Лятото на прага ни шепти - двучертичков дъжд ще завали!Мами над 35

• 42 248
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Ще пораснат бре. Аз миналата седмица си боядисах терасата, докато чавето редеше пъзели и гледаше детско. За три часа си свърших работата и после навън. Но все още си идва при мен да ми каже с едни такива хитри очи- бичкам те много. Тогава целият ми свят просто губи смисъл.

# 16
Ели, ще има фоторазказ. Ама нека ММ да оправи последните 300-400 снимки   #Crazy

# 17
Ще пораснат бре. Аз миналата седмица си боядисах терасата, докато чавето редеше пъзели и гледаше детско. За три часа си свърших работата и после навън. Но все още си идва при мен да ми каже с едни такива хитри очи- бичкам те много. Тогава целият ми свят просто губи смисъл.
Ще ме разревеш от хубаво.

# 18
Изчакай още три години и твоя младеж ще ти говори така  Mr. Green
Много са смешни на тая възраст защото са още деца, а говорят като възрастни. И с маниерите му, с всичко.
Обажда се оня ден на баща си и му вика- Тати, смихни се  hahaha Щях да падна от смях.

# 19
  • Истински се вижда само със сърцето.
Голяма сладурана е Лия  Heart Eyes

# 20
  • София
Шери благодаря за хубавата тема  bouquet
Кали честита месечинка на Рали, да й нацелуваш хубавите бузки  Heart Eyes
Сигме, ех тая Лия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes такава е сладурка.

# 21
Ох момичета, такъв ужас изживях, съседите под нас се запалиха, щяхме да се опушим и задушим  ooooh! Сега сме навън и чакаме апартамента да изветрее.

# 22
  • Варна
Амини! Ужас! Дано всичко е наред! Децата как са? Вие? Изплашихте ли се много?
Щях да забравя! Шери, благодаря за старанието!

# 23
Добре са децата, размина се с малко кашляне. Едни съседи от долните етажи ни приютиха, че апартамента тази нощ е неизползваем. Ще видя как са нещата, но обмислям вариант евакуация при нашите. Банята е неизползваема също, всички тръби са изгорели...

# 24
Шери, мерси за темата!
Само се чудя
Скрит текст:
какви са тези голи задници дето се мъдрят като картинка на темата ни newsm78 #Crazy #2gunfire
Бебешки мисля Grinning
Ей като сложат някакви безумни снимки....иди се чуди. На моята версия от телефона се виждат 3 големи дупета и нищо друго. Реших че е майтап с петъчният сюжет Simple Smile

Амини добре е че всичко е свършило добре. Изнасяйте се....докато нещата се оправят.

Фокси явно обикновено на поспаливите майки се падат ранобудни деца.
Моето сега за училище едвам го вдигам ама виж събота и неделя е първа писта.

# 25
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини направо изтръпнах миличка  Hug добре че сте живи и здрави с дечицата. Пиши после пак да кажеш как сте  Hug

# 26
  • Пловдив
Хей,добро утро!
Шери,благодаря за темата bouquet

Танзу,де ни е кафето?Простено ти е само,ако си почиваш и доспиваш Wink

Амини,страхотия!От дима ли се събудихте?Ужасно е...бягайте при мама.

Аз няма да вея тест...и тоя месец Tired

# 27
Амини, и аз ще чакам да пишеш Hug

# 28
Добро утро момичета
Амини, страшно и много неприятно  Hug  Случват се такива неща. Важното е, че не сте пострадали и децата са добре. Дано по бързо се справите със щетите по жилището и скоро да сте си пак в къщи.

Аз вчера нещо се повредих. Ходихме на къщата да почистим тухлените греди, които реших да оставя в голямата стая. Уж беше топло, уж не усетих течение, а сутринта се събудих като робокооп  ooooh! Ужасни болки във врата и главата, и никаква възможност за движение на главата  Shocked  Дали се усуках нещо, или е само от течението  newsm78  Пих един беналгин сега, щото нямам нищо друго и чакам да видя ще ме поотпусне ли.

Слагам неделното кафе

# 29
Амини, кошмар и ужасс! При майка ти отивайте. Намаш друг избор! Дано намерите бързо решение. Всичко ли е мокро?

Общи условия

Активация на акаунт