Лятото на прага ни шепти - двучертичков дъжд ще завали!Мами над 35

• 42 253
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • В градината...
Звездичка, дъб крафт на кроношпан, нали
Скрит текст:

# 676
  • гр.София
Уууу Звезде,разкошно е станало! Много ми харесва,браво!
Така ме е яд,че не направихме кухнята на терсата. Като купихме апартамента и дума не давах да се каже за усвояване на терасата,а колко място щях да имам сега..
Ама искам да изям този сладкиш Момо и невероятната прелест Изабела  Heart Eyes 
Даре,тормози ли те нещо?

# 677
Момичета,тук съм и ви чета,но с двете дяволчета в къщи ,почти нямам време да пиша.Не,че има нещо ново при мен.

Звездичке,с новия шкаф се е получило много добре.
Скрит текст:
Вратичката още ми боде очите,макар да знам,че нямаше как да стане.

Коте,винаги съм казвала,че мама свиква по-трудно с яслата от детето.Нито за миг не съм съжалила ,че дадох Мими на 1г.Ако имах възможност,бих дала Гризача сега на ясла.

Това ме подсеща,че утре най-накрая трябва да има класиране.Дано.

Перу,майките с които общувам сега са с 10 и 17г по-малки от мен.Не претендирам да съм много начетена,но намираме общ език(не само за бебета)

Изплакнах очи с прекрасни дечица,домове и коремчето на Тоби.

Лейди,как си?Как е работата?

Жане и тук да ви е честита месечинката.Да нацелуваш Лизи.

Донна да мине да се отчете и поръси като за последно.

Рейнбоу,мини на отчет.

Аз като отрядна да строя всички hahaha

# 678
Нашето столче за кола е на Cam купувано преди 12 години за каката и тя се возеше в него до първи клас. Много съм доволна, има и леко легнала позиция. Може да се монтира по посока на движение на колата и обратно.  http://www.martis93.com/CAM/от-0-до-18-кг/Стол-за-кола-CAM-Ciao-Lusso

# 679
Баш па на тия съм счетоводител. На Мартис де, не на Кам.
Свате, какви ги вършиш?

# 680
  • София
Към счетитата: Мога ли да сключа втори ТД на 4ч докато съм в платен отпуск от първото раб.място?

# 681
Аз се явявам пред строя първа   bowuu

Днес, от зарана съм гражданче пак - имах срещи и после пак и пак, свърших междувременно някакви неща, като да купя чорапи на детето, щото няма - малки са му! А от трите чифта, дето му стават, има наличен само един. Чорап имам предвид, не чифт  Shocked
И понеже по обяд имах хубава новина, се почерпих с миди и чаша вино на обяд. Така ми се прииска да се изстрелям към Каварна и мидената ферма. Ама ... някой друг път Sad

За майките и децата - аз в също трудно ще намеря с кого да играем по площадки по местодомуване. Моят скрит коз е, че имам четири настоящи и бивши колежки, с които сме в приятелски отношения, които общо имат 4 броя дечковци между 2 и 3 години (3 момчета и 1 момиче) и още 3 броя, родени през април. Две от дечицата живеят през два блока. Та, с тях мисля да обикаляме - на възраст са от 30 до 41. Ако имам време, де
И в тая връзка, Мистик, не е много да завиждане. Тия заплати не ги раздават, изкарват се. А това отнема много време. Включително и когато си в майчинство. Днес съм го оставила в 9 и се прибрах в 18:30 - едвам успях да си поиграя с него 15 минути и стана време да го къпя, храня и приспивам. И не знам дали и кога ще се наложи пак да замина.
Хоуп, не искаш да се преместиш в провинцията, повярвай ми. По различно е, както от това, което си спомняш, така и от това, което вече ти е нужно. С последното не искам да обидя никого. Просто съдя по себе си (не съм израсла в София) какво ми е нужно в момента, какво ми харесва, как живея и какво мога да имам извън София.

# 682
Перу, да, дъб крафт сив е.
Мария, от как сме в тоя апартамент /17 години вече/ си готвя на терасата, но имах само готварска печка. Сега като сменихме дограмата, се наложи и абсорбер и т.н. и накрая решихме да е и другото.
Шери, ти пък къде го видя, аз умишлено направих заради теб снимка от друга позиция  Mr. Green Hug Казах ти, изобщо не го виждам вече, нито някога е притеснявало някой от нас.
Понеже трябва да ръчкам ММ все за нещо, искам да ми направи ракла, която хем да събира багаж, хем да сядаме на нея, /на меки възглавнички/, като излезем на "така голямата кухня-тераса". Ами тъй де, може да се изморя от много готвене  Joy, да си изпия кафенцето... И това щото остана от плоскостта на шкафа, който прави на Шери мъжа. Най-много да ме напъди по някое време ММ  Stop
Пиафче,можеш  Peace

# 683
Звездичке, майка ми има такава ракла на терасата, много е удобна  Peace

Дописвам се, много добре се е получила терасата  Peace През зимата не е ли студено да се готви там, или има отопление?

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 22:17 от amini

# 684
Фокси сигурно си права.
Но си мечтая детето ми да рита топка пред блока без да се налага, поне 2 ма възрастни да седят като паметници.
Мечтая си детето ми да пресича улицата за да ходи на училище , а не всеки ден да пътуваме по 8 км в посока. Поради факта, че образованието ни е безумно.
Мечтая си в обедната почивка да вляза в 2 магазина в центъра. А не за 1 час да успея да мина 4 светофара и да се върна в офиса. Мечтая си....абе много мечтая  ама реалността е друга.

# 685
Сега разгледах снимките. Димана, мосю К. и Изабела са страхотни, роклята също  Heart Eyes

# 686
  • В градината...
Мистик, аз пък бих ти казала, не би живяла в София  Peace

# 687
Напълно съм съгласна. Всичките тия неща съм ги правила - и на двора зад блока съм играла и на училище ходех по една улица, цялата в цъфнали вишни пролетно време.
И сега като се прибера в Казанлък (което вече се случва веднъж в годината, да си видя приятелите) се удивлявам колко човешки е този размер град - с човешки разстояния и места. Но хората и услугите ... те не са  Sad И не само там.

Забравих  ooooh! Коте, Изабела е фантастична малка рожденичка  Heart Eyes

# 688
Пак съм аз, ей сега отивам да си лягам  Mr. Green
Сетих се кво разправяше един приятел по повод живеенето в голям град и предимствата на по-малките. Та той настояваше, че там, където живее трябва да има опера. А приятел го пита "Ти кога си ходил на опера, бе човек? И кога ще тръгнеш да ходиш?" А той отговаря "Никога. Ама не е в това въпроса. Въпросът е да знам, че ако ми се приходи на опера, мога да отида."
 Mr. Green
Айде, лека  Heart Eyes

# 689
  • В градината...
Фокси, до Русе /операта/ стигам за 40 мин., ти успяваш ли  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт