Лятото на прага ни шепти - двучертичков дъжд ще завали!Мами над 35

• 42 250
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Билети за опера се продават два месеца предварително  Mr. Green Но да кажем на Мак доналдс можеш да идеш когато ти скефне  Mr. Green

# 691
Хаха, Фокси, много готино!

Звездичка, много хубаво ти се е получил къта за готвене! И браво и на майстора! bouquet

Перу, ми ти спокойно можеш да ходиш в Русе на разходки и да се срещаш с разни майки и да си побъбриш за туй-онуй.

# 692
  • В градината...
ходя с ММ понякога, като ходи на работа, но без И. Мръсен град /въздухът най-вече/ като всеки голям град.

# 693
Звездичке, много ми хареса, браво!

Много готино с операта, прав е човека!

# 694
Фокси, много яко.
Естествено че нещата са други. И на мен ми е ясно че след месец ще откача...а и няма начин как със заплата от провинцията да отида на опера във Виена.
При нас разликата между голям град и провинция е огромна. В по-голяма част от Европа не е така.

# 695
Хоуп, права си за огромната разлика между голям и малък град, но не съм сигурна, че е в полза на големия, като изключим единствено възможностите за работа.
Скрит текст:
Признавам си, че никога не съм живяла в малък град, нито съм имала баба и дядо, при които да ходя в такъв, всички са били в Сф, та може и представите ми да са идеалистични.
А за игри без възрастен зад блока, в тези времена си е само мечта. Не смея да я изпусна от поглед, онзи ден попаднах на видео, заснето от камера на хипермаркет, как един тип се опитва да отвлече 13г. момиче от там, въпреки че е с майка си. Не беше от БГ, но това не е успокояващо, защото при нас е и по-зле.
Иначе за ходенето на училище, ако общинарите не бяха закрили кварталното училище и да дадат сградата под наем на частници, където за начален курс следва да се отделят поне 10 бона за година, моето дете би ходило на училище дори и без да пресича улица, ама пусто...
Звездичка, терасата ти е станала страхотна, браво. Идеята за ракла -пейка е много добра.

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 23:04 от MianaNia

# 696
ходя с ММ понякога, като ходи на работа, но без И. Мръсен град /въздухът най-вече/ като всеки голям град.
Хъм. Аз пък не останах с такова впечаление от града. Доста чист и уникално красив го видях. Сега да не ме биеш, че не свихме към вас. Ама много обиколки по странен график направихме.
Само дето ти сравняваш с у вас, а аз със Сф.
Ма не ме мъчи нищо, Мария. Няма как, когато намирам отговори. Мъчи се човек, ако има само въпросите  Simple Smile

# 697
Миана за съжаление се оказва , че БГ селото съвсем умря.
Освен заплата, образование, медицинско обслужване, забавления в големия град има и живот за разлика от селото.

Колкото до училището. При нас има квартално но не бих го дала там. Няма да има никаква полза. Все пак света стана космополитен и ние трябва да се движим с него. А 10000  на година се оказ съвсем поносима сума, като гледам как хората плащат за него. Все пак инвестицията в образование стана една от най-добрите инвестиции в момента.

Русе и според мен е разкошен град. А и не мисля да живея с орлите та въздуха хич не ми пречи.

# 698
  • В градината...
Даре, не ти се сърдя, тебе специално те чакам за по-дълго  Naughty
Русе е бил много красив град.Разрушили са уникални архитекттурни попадения.

# 699
Уанче, да ти е жива и здрава сестричката bouquet успешно местене и желая щом това и е наред сега.

Кей, тука има столчета за кола за възрастови групи както ти си ги написала в Бг, има си 9-36, има и евтини и скъпи, последно взехме втора ръка 9-18 Рьомер, но на Тео му стана отдавна малко, може ми за по-слабичко дете е по-добре.

А за яслите и възрастта си зависи точно от децата, Тео абсурд след втората годинка да го забавлявам сама, дори и с децата у нас и гостите. Той е супер общителен и любопитен и му трябва компания сериозна Simple Smile

Лени, хубава почивка, хижата изглежда невероятна. Мечта ми е да дойдем за почивка/обиколка в Искърското дефиле. Като минаваме с влака за София изглежда толкова красиво.

Ех, Евче, дано майка ти по-бързо го преодолее, но наистина добре че брат ти ще е при вас, все пак е труден период. Разбрали ли са се как ще гледат племенника ти? Тук е супер популярно и при двамата родители да живеят, през седмица или две се редуват.

Много са ми противоречиви спомените за Русе от двете години гимназия там, хем ми е мило и го помня като красив град, парк и река, хем никога няма да забравя обгазяванията, мъглите от хлор и половин година с болести в резултат.

Почнах днес в магазинчето, много приятно дребни бодита да сгъваш  Heart Eyes то иначе в един вътрешен двор, нямаше много хора да купуват, но идваха да носят дрешки и други неща.

# 700
Жане, честита ви месечинка! Да е здрава и щастлива Лизи, а мама да я нагушка хубаво.  Hug
Скрит текст:
И не си лоша мама, ти си най-добрата мама. Като ти остане време напиши ми за свещичките Peace
И честит Спасовден!
Уанче, да ти е жива, здрава и щастлива сестричката, все такава обич и специална връзка да имате Hug
Даре, аз нямам друга гледна точка. Отдавна смятам, че ти си майката във вашите отношения. Но не виждам това да е причина за тези ви отношения. С майка ми от както се помня тя е дъщерята, аз майката, но не можем да дишаме една без друга Peace.
Ева, дано детенцето да понесе по-леко раздялата. И майка ви се успокои. Явно няма да го преживее лесно, но времето ще помогне. И много се радвам за кучовците Hug
Перу, аз с излизането ми на разходка с Борис се изпотявам 16 пъти, но не съм пропуснала ден. Че и по два пъти.
Скрит текст:
Свалям нужния багаж надолу, преобличам го, слагам го в шезлонг или на спалнята, свалям количката /тежка е 13-15 кг/ и после него. Като междувременно е повърнал и пак го преобличам. Това е краткият вариант Joy
Звездичката, страхотно ви се е получило Heart Eyes
Аз харесвам големия град. С всичките му минуси.
Скрит текст:
Да, в провинцията детето ти може да тича свободно, да ходи само на училище, да го запишеш в детска градина и още много такива, но средата не е за коментиране. Нито детската, нито на възрастните. Развитие, интереси, спорт, забавление- няма. Заплати, контакти, социален живот и работа също. Списъкът е безкраен, плюсове и минуси има и в двата случая. Аз винаги съм казвала това за операта, само че във вариант кино, да си поръчам храна за в къщи или да пазарувам в денонощен магазин. При нас дори денонощна аптека няма.
За столчетата
Скрит текст:
Не знаех, че по-големия размер не се слага на рамата. Не че сегашното /0-13 кг/ някога съм го слагала. Като търсих това първото се спрях на Бритакс и Сайбекс, избрах Сайбекс заради количката. Сега може и Бритакс да огледам. Ще търся да е  с Изофикс, че с тия колани се припотявам и ако има опция за лягане. В темата за столчетата казват, че посока обратна на движение е задължителна до 15 месеца, а според Американска асоциация по педиатрия – до 2,5 години. За цената – не бих я гледала, когато става дума за безопасност на детето ми.
Днес Б. падна от спалнята. За пръв път и надявам се последен. Все си мислех, че ще го опазя. Бях спокойна, докато не говорих с майка ми. Сега се чудя къде да го оставям.

# 701
2в1,честита да е сестра ти.Все така да сте близки.

Ививка,"Добре дошла в клуба".Почти всяко дете пада.Мими както беше бебе мечта,така се беше изтърколила от спалнята.Дори днес Гризача е със синя вежда,защото оплете краката като ме замери с празното шише.

Звездичке,няма да ти стигне тази плоскост за ракла.Иначе е прекрасна идея.Аз карам ММ да ми направи пейка от палет,но няма време.

Аз както съм уж в малък град,не смея да пусна Мими сама на у-ще,а то е на 300м.Пресича главна улица,на която има още едно у-ще,а колите се движат като на магистрала.Пускам я да играе сама пред входа,но винаги има по 5-6 майки и още толкова баби.

# 702
Ивка, всички падат по един път от спалнята Wink на земята иначе. В шезлонга не иска ли да седи? Тези столчета в обратна посока не знам, моите не биха седяли без да ни виждат. То и иначе е лудница в колата, та това си го спестявам. Нашето столче не е с изофикс, но те коланите се слагат само веднъж и то си седи така вързано, не трябва всеки път да ги слагаш (колана на колата).

# 703
Лизи имала месечинка, да е жива и здрава  Heart Eyes
И още нещо да питам, столчетата Сайбекс са без колани, а с една по-особена закопчалка отпред, по-добра ли е  newsm78

# 704
Шери, как бе, ще остане даже, ти нали видя колко е терасата поне. Измерено е.
Скрит текст:
Тя ще е с две възглавнички само  Mr. Green , че иначе все на нещо ще пречи да се отваря или затваря.
Айде, лягам вече и аз. Спокойна да ви е.
Честита месечинка на Лизи Hug

Общи условия

Активация на акаунт