Лятото на прага ни шепти - двучертичков дъжд ще завали!Мами над 35

• 42 251
  • 735
  •   2
Отговори
# 705
Мимче, като цяло седи в шезлонга. Тази вечер близо час стоя, друг път на петата минута мрънка, различно. Но оня ден пишех нещо на компютъра – той до мен. Играчката му паднала на земята и се опитва да си я вземе. Виждам с периферното зрение как шезлонгът е почти захлюпен на земята и го хванах. До днес бях напълно спокойна, от днес официално не съм. В кошарата за спане го откривам сутрин в най-невероятни пози, мъчи се да се катери. Баща ми го няма тия дни, иначе исках да свалим нивото надолу. Знам, че паданията тепърва започват и ние открихме сезона.
Амини, ние сме със Сайбекс. Като им хванеш цаката е добре. Ще опитам да обясня.
Скрит текст:
Ползват се коланите на колата. Нашето сме го ползвали в три коли - в двете с един колан- едва стига, в третата - с два колана. Колите са големи, чудя се в малки как става номера. Та, единият колан минава пред столчето има нещо като халка, промушва се там и се щраква в закопчалката. Вторият колан преминава и се мушка в две неща, които са отстрани на столчето. Т.е. вторият колан преминава все едно през скута на детето, върху краката, като пътем се мушка в две работи. Не знам дали разбра нещо hahaha. ММ е инженер и не само професионално бива си го в техника и електроники. По цял ден открива умни решения на някакви неща. Каза, че първият път /аз бях в болницата/ докато го разгадае му е било сложно. Гледал е клипчета и така. Добре, че не ме чете как го „хваля“. Първият стол категорично щяхме с Изофикс да купим, ама заради цената, решихме че той се ползва малко и ще изтраем с колани. Това беше моя идея, заради която ММ щеше да ме убие. Първите пъти ни беше трудно с това столче. Второто категорично ще е с Изофикс.

# 706
  • При вещиците
Фокси, провокира ме да пиша Simple Smile Успокоих се че тук привършват със строежа на операта.
Амини, нашето ново столче 9-36 е сайбекс сирона оранжево-има и колани и това като пояс отпред, стола се върти на 360 градуса на изофикса. Разбрах, че децата не обичали тези пояси (много ги ограничават). Недостатък-столчето не поляга много и все й клюма главата. А в БГ дядо й купи столче за 250 лв, без изофикс, но наклона й е толкова удобен че спи много сладко.
Друго какво? А, мистик скъсвам се от работа, няма майчинство, няма бебе, няма секцио. На 3 ден след операцията работех.  Иначе от страни е лесно да.
А иначе да е жива и здрава майка ми, тя гледа сама детето сега когато ни се налага да отсъстваме над месец.
Не знам какво не му харесвате на Русе, е била съм преди 2 години, не знам и да има кой знае колко излъскани градчета та чак Русе да изглежда толкова зле.
Имам си приятелки мами на 20(мога да съм им майка) и на 40г, всяка ще каже нещо ново което ме знам. А и някак си не мога да кажа че някой не е достоен за мен защото е кух.
Много хубави бебета видях и красива рожденичка. Честита месечинка на Лизи.
Извинявам се но не съм много тактична напоследък!

# 707
То май само Перу каза, че не и харесва Русе, защото въздуха бил замърсен.
Ами то винаги  губиш едно, но печелиш друго. Идеален вариант няма. В случая ти си избрала да живеете на село, вадиш всичко от градината и дишаш чист въздух, за сметка обаче на всичко останало, а именно- далеко си от културните развлечения, трепериш за работното си място, за да не загубиш клиенти, детето ти почти няма връстници и среда, ти нямаш среда (в случая с майки за разходка) и т.н. Просто човек избира вариант, който да му пасне на характера, на семейството, понякога се ядосва, друг път се примирява и така нататък. Всеки сам решава кой път да хване.

# 708
Лили, благодаря за разясненията, стана ми ясно. Ще взема такива само с колани, без пояс, и без това гроздето е малко кисело  Wink

# 709
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честита месечинка на Лизи  Heart Eyes

Видях прекрасни дечица, а Изи и роклята са страхотни  Heart Eyes

Отивам да гледам кухнята на Звездичка и да спя докато София не се е събудила.

# 710
Добро утро девойки
Разнообразни теми сте обсъждали вчера - големи и малки градове, столчета за кола, заплати, опера  Mr. Green  Аз като черна станция със закъснение да кажа, че всичко е въпрос на настройка и все пак на желание. Също и на комфорт. Не отричам някои от предимствата на големия град, но лично аз предпочитам малкия. Уютно и спокойно ми е тук. Не е натоварено от към трафик. Сравнително чисто и зелено. Плодове, зеленчуци, месо и други домашно производство в изобилие. Ясли и детски градини достатъчно, ремонтирани, газифицирани, с прекрасен персонал. Училищата ни все още са на доста високо ниво. Като ми се прииска голям град, опера или лудница - колата и магистралата  Wink 

Коте, прекрасна е Изабела  bouquet

Звездичке, чудесна е станала терасата кухня  Hug  Със здраве да си я ползвате и скоро да имаш и ракла с меки и удобни възглавнички за кафето   Heart Eyes

Слагам едно петъчно кафенце, и ви пожелавам лек, слънчев и усмихнат петък!

# 711
  • Пловдив
Добро утро!Танзу,мерси за кафето bouquet

Момичета,не искам да съм груба,ама нали не мислите,че аз лежа и чакам огромна сума пари Rolling Eyes Аз също се скъсвам от работа,но оставам недооценена.Сега детето ми болно,аз не мога да съм у нас...това какво е?И ме е яд,че за това,че за същата работа,че е по-малко,ама само щото е София се взима двойно  Money Така,че...в един момент няма значение какво образование имаш,колко ти изтичат очите в компа,щото един готвач взима с 200лв. повече от мен!Ай сиктир!

Звездичка,страхотно се е получило!
Шери,дано да приемат Гризача?Как е той?Ограничихте приема на вода,нали?

Страхотни пораснали и усмихнати дечица Heart Eyes

И да не съм лоша,да позамажа с един,два Петъка  Laughing
Скрит текст:

# 712
Благодаря момичета
Скрит текст:
Шери  Hug

всяко нещо си идва с цената , не можем да имаме всичко, колкото и да ни се иска . Това е моето умозаключение  hahaha
А за чужбината- парите - блабла.
Скрит текст:
Съгласна съм с Лили и Фокси. Вчера излязох в седем , прибрах се в седем . Колкото да я изкъпя нахраня и приспя. И това всеки работен ден . Понеделника трябваше да е ден на мама ама Ц . Мама чистачката е . Или в последно време- мама болногледачката.  Няма майчинство, няма баби , няма роднини.  Яслата и ние с мм . Оправяме се , ние си знаем как . Не се оплаквам , само споделям . Живеем на прекрасно място , плащаме си цената .
това е петъчното ми умозаключение  bowuu
Ева,няма ли да пуснеш някой татуиран петък?  Mr. Green

# 713
  • Пловдив
Жане, Hug Три ли Thinking  Laughing

Скрит текст:
Яд ме,че работя,а не ме оценят...и затва файда няма да се скъсвам,почвам да го давам ларж Sunglasses

# 714
Да беее! Пуснала си три петък  hahaha

# 715
  • На остров
Честита месечинка на Лизи!
Звездичката чудно е станало !
Мистик нали не си мислиш, че да си готвач е лесно и изисква по малко знания и усилия.
Всяка професия си има своите качества и изисква труд, отдаденост и т.н.
Тите харесва ми как си го казала и аз така мисля.
Ели ти как я обличаш София?
Благодаря на всички за поздравленията за моята сестричка !

# 716
  • Пловдив
Уанче,мисля и още как...поне в нашия комплекс е така.Не стават от пейките и не оставят цигарите.Вечно с претенции и все ги съжаляват.

# 717
  • На остров
Не знам тогава, аз не съм не съм видяла готвач, който да не се скъсва от работа. Отделно за да си наистина добър иска много много четене фантазия и денонощна работа. Тук също готвачите са търсени и добре платени.
За теб лично ако не си доволна и се чувстваш неодоценена потърси си друга работа. Имам позната счети и тя от край време се скъсва от работа взима добре, но няма събота няма неделя. Работи до 22 поне всеки ден. Това в София в голям холдинг работата си получи с кандидастване, така че варианти има. Въпроса е кое му е важно на човек.

Мимче много хубаво, че си почнала !

# 718
Аз явно съм философски настроена - първо е самооценката. И само и единствено, ако тя е добра, може да очакваме и от другите такава оценка.
Всеки си знае неговата камбанария. Аз за пари се наработих. Сега ми трябват др.неща. Пари здраве и щастие не купуват. Само заместители.

# 719
  • В градината...
Който е заквасвал козе мляко, как ви става. Моето е рядко  Thinking

Вчера ходих в селската детска градина - огромен двор с поддържани градинки, макар и стари съоръжения, но всичко подредено и чисто, въздух, зеленина и слънце. Децата тичаха на воля. С града оняден, яслата, като сравня - ами там тя беше зад един блок, в сянката му, мрачна и студена, потискаща. Но в градината записват след 2г., та няма да се чудя, уви. А ми се искаше в нея.

Тита, в София не познавах никого за 2 години.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 09:24 от perunika

Общи условия

Активация на акаунт