Лятото на прага ни шепти - двучертичков дъжд ще завали!Мами над 35

• 42 246
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добро утро Simple Smile

Уанче в момента на тези температури и слагам боди с презрамка и тениска с къс ръкав и чорапи - по голи крачета е че не търпи панталонче макар и тънко или памучна рокличка върху бодито. Ако е по хладно слагаме и панталонче и вместо боди с презрамка слагаме с дълъг ръкав.

Нашето пътуване за събота се провали заради гаф със сменянето на гумите и ММ кача че ссъвсем старите гуми на път не тръгва с детето особенно, ама здраве да е. Лошото е че днес трябва да се разправяме да ни върнат парите за гумите.

Ще ходя с бебе на зъболекар да ми видят венеца, че моята зъболекарка иска да му знае състоянието след бременноста и ако се наложи да го лекуваме.

За заплати няма да взимам отношения, че не работя сега Simple Smile но за истинските готвачи, ч не някакви дето си мислят че са такива е сложна и трудна професия и наистина добрите тук взимат годишни заплати от на 100 000 паунда годишно.

# 721
  • Пловдив
Аз си седя тук заради раб.време и почивките,па и зор след работно време нямам.Та затова.Но вече 8г....старите кадри са неоценени в тая фирма Crossing Arms

Стига с тая тема,айде.
Весел петък!

# 722
Мистик това е кофти. В предишната ми работа в бг беше същото старите кадри колкото и да работиш никой не го оценяваше.

# 723
Аз заради това на период от 3-5 години си давам нови стимули с нова работа.  Simple Smile Получавам доза ентусиазъм, дори да е най-големия батак, избягвам от рутината, и си търся нови предизвикателства, и същевременно правя неистови опити да вкарам доста хора в правия път, и мисля, че съм успяла в повечето случаи. Това досега. Как ще е отсега нататък, дори не смея да си помисля на тоя етап. Като мангалите - ден за ден.  Whistling
По повод на градините по малките градчета - майка ми каза, че при тях съкращавали учителки и имало безброй свободни места. Само да отидеш и си вътре, няма класирания, няма резерви, няма предимства.
Мерси момичета, не е кой знае какво тераската, ама си е нашата, правили сме си я и подобрявали с мерак, и се съобразяваме с пространство, възможности и т.н. Сега като наредих и цветята, ми е още по-хубаво.

# 724
  • В градината...
Звездичка, в яслата директорката каза, че май месец са изписали доста деца и сега има много свободни места, ако решим и утре можем да я запишем. Но през септември се понапълвало. А режимът за малките бил според детето. Докато не видели, че то не иска да си тръгне вкъщи, т.е., че вече е щастливо и спокойно, не го включват в общия режим.

И аз много ценя на апартаментите остъклените тераси. Не мирише като готвиш, а и през зимата служат за огромен хладилник. Сега, в къщата, е топло навсякъде и имаме само един хладилник, който не ни стига.

# 725
  • Варна
Добро утро!!!
Много писали, брее!!! Simple Smile
Започвам да чета...
Звездичке, супер тераска!!! Добре си я усвоила. Това ли прави на Шери мъжа й?
Пиаф, да, можеш. Можеш да имаш на трудов договор длъжност и половина (8ч+4ч) в общия случай. Няма проблем на едното място да си в платен годишен отпуск, а на другото място - не.
Фокси, радвам се за хубавата ти новина, каквато и да е! Simple Smile За мидената ферма в Дълбока... никога не съм разбирала какво й харесват хората... ама това е мое мнение. Но пък ме подсети, че ми се ядат миди...
По повод на спокойния провинциален живот, за който говорите, мисля, че по-скоро говорите за времето от нашето детство Simple Smile Нямам представа как е живота в малки градчета или села. За мен идеалния вариант е работа в града, къща извън града, в близост. Твърде "градско момиче" съм за да си представя друго. В същото време се радвам много, че майка и татко си купиха селска къща и заживяха там след пенсионирането си. Така племенника ми ще има "баба на село", което аз никога не съм имала. И още нещо, за което много се радвам е, че нашите не само, че не загубиха градските си контакти, ами напротив. Старите им приятели от града им ходят непрекъснато на гости (голяма част от тях си купиха също селски къщи и нашите също им гостуват), а там си намериха и нови приятели.
Хайде, мацки, мятам се да работя, че нали говорим за заплати.... да изкарам моята Simple Smile И да не си помислите, че "Ева с петъците" не знае кой ден сме.... ето един, този път нетатуиран...
Усмивки!!!
P.S. И за да се чувства избилието и татусите: цък, цък

# 726
Зачеркнали сте много жежки теми.
Оплаквам очите с петъците, грабвам една закусчица (пак ми спяхте чайчетата, ама нейсе Wink ) и си гушвам мрънкалото. Това е първата нощ в която почти не съм спала - запушен нос и кашлица. Залепена е за мен и така. Да не си по силите, че се оплаквам, нищо общо. 
Я кажете, който е опитвал - мога ли да й слагам вече етерични масла да помагат за дишането например? Не да мажа нея, сутринта в 4 накарах няколко капки евкалипт на една кърпичка и я сложих до главата й. Стори ми се, че я поуспокои, по отпуши нослето и спа добре. Или от маслото или от изтощение...
Благодаря много за милите думи за мойто дребосъче  Heart Eyes
Честита месечинка на Лизи!
Ева, дано майка ти спре поне да плаче. Как е племенника ти? И аз като теб - идеално ми е работа в град, пък да живея на село!

Отивам да гледам балкон! Звездолинченце ама много ти е хубава премяната!

# 727
To и за мен е най-хубаво да живея на село и да работя в града...ама се превръщане на такси за децата си.
Към днешна дата няма как да живея на село, като се пенсионирам ще му мисля.

Коте до 3 години не съм ползвала масла, могат да са силни алергени.

# 728
  • Пловдив
Коте,мисля няма да пречат...Хомеопата ми каза оня ден за баня с лавандулово масло,че много помага при Т.
Също,ако и оставиш чесън обелен или кромид до възглавницата,много помагал Thinking Е,ще мирише...Морска вода,ако пръскаш не отпушва ли?

# 729
Дайте заглавие,че изписахме темата.

Приети сме в яслата.Гризача е първи отзад напред,но важното е,че е в списъка.

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 11:31 от scherifka

# 730
Коте, аз мазах Лиза с някакво мазило от аптеката. Още преди 2-3 месеца . Питай да ти кажат. Шери и сестра ми ми бяха препоръчали едно , ама тук го нямаше та ми дадоха това

# 731
Шери мен музата ме е напуснала щот отивам на зъбар  Mr. Green не че някога съм имала муза де  Laughing

На София все и хърка нослето, ама пръскам солен разтвор и смуча сополки с аспиратор често и така.

Коте да се оправя Изабела  Hug

# 732
  • В градината...
Тук сме дами най-отбрани, скоро всички ще са мами!

И аз мисля, че маслата не са подходящи за бебе. По тази причина за малките бебета не се препоръчва чай от определени билки - мента и др.

Шери, ами честито ти учениче.

Пусикет, ти спомена, че Изабела обича таратор с чесън. Оказа се и при нас, че е същата работа. Мъчат я зъбки и не яде като преди, но тараторът го унищожава. Но четох, че чесънът май не е много подходящ за малки деца. Аз слагам зелен от градината. А вие давате ли чесън на малките?

# 733
Перу и двамата обожават чесън и лук.Ядат от бебета.Дори ЛЛ им се кефи,че хапват с желание.

# 734
У дома никой не яде чесън.
Сигурно е много полезно , но вонята ме съсипва.

Общи условия

Активация на акаунт