Как да се предпазим от изгаряне без козметика

• 7 144
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
Мда, ако се водим по Холивуд и The Day After Tomorrow, точно така ще стане  Grinning
Преди това обаче трябва да дойдат извънземните, от които ще ни спаси Уил Смит  Grinning

# 91
Мда, ако се водим по Холивуд и The Day After Tomorrow, точно така ще стане  Grinning
Преди това обаче трябва да дойдат извънземните, от които ще ни спаси Уил Смит  Grinning
hahaha Joy hahaha

# 92
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Заради глобалното затопляне, ледовече на северния полюс се топят и Гълфстрийм-а става много студен........

Всеки сам да си решава, защото това наистина е голям проблем.....

# 93
То е проблем,така е,но какво можем ние да си решаваме за такова глобално нещо? То от нас нищичко не зависи.За това специално..За другите неща е ясно,но... Sad

# 94
  • Linz
Заради глобалното затопляне, ледовече на северния полюс се топят и Гълфстрийм-а става много студен........
..... което означава промяна в климата (в Норвегия, Англия...). Това наистина е проблем. Но каква е връзката с вредата на слънчевите лъчи?

# 95
Всеки сам да си решава, защото това наистина е голям проблем.....

Само питам какво да си решаваме? Проблем е, да. Но темата беше различна май...

# 96
 За Гълфстрийм обясних теорията за замръзването.....Големия проблем е как да се предпазим от рак на кожата....... Grinning

# 97
  • Linz
E, Гълфстрийм няма да предизвика замръзване. Най-много климатът в този регион да стане по-сух. Но в Холандия да му мислят Rolling Eyes
А за рака... и щерката знае как да се пази, инструктирана е от кожен лекар (заради бенки).

# 98
Извинете, че пак подхващам темата, мислех че са ми се изяснили нещата, но вчера под душа,
  ( където се раждат най- гениалните идеи, а може би и най- глупавите) се сетих нещо и реших да ви попитам.... newsm78  Въпроса ми е - ние не изгаряме ли заради топлинните вълни? Ултра виолетовото лъчение не е ли постоянно и в дъждовно и в слънчево време и какво е неговото отношение към изгарянето ? ....Ето тези неща не ги знам....

# 99
Въпроса ми е - ние не изгаряме ли заради топлинните вълни? Ултра виолетовото лъчение не е ли постоянно и в дъждовно и в слънчево време и какво е неговото отношение към изгарянето ? ....Ето тези неща не ги знам....
То е относително постоянно, но облаците все пак филтрират част от него.

# 100
Ами ако стоиш в тъмна стая с температура 40 градуса със сигурност няма да изгориш, но ако стоиш на слънце и т. е 40 градуса, ще изгориш - значи са виновни слънчевите лъчи. Laughing

# 101
"То от нас нищичко не зависи"-napisa Blondi.
Rusata kosa mnogo ti otiva,ne ia smeniai!

# 102
  • Linz
Извинете, че пак подхващам темата, мислех че са ми се изяснили нещата, но вчера под душа,
  ( където се раждат най- гениалните идеи, а може би и най- глупавите) се сетих нещо и реших да ви попитам.... newsm78  Въпроса ми е - ние не изгаряме ли заради топлинните вълни? Ултра виолетовото лъчение не е ли постоянно и в дъждовно и в слънчево време и какво е неговото отношение към изгарянето ? ....Ето тези неща не ги знам....
Слънчевият спектър представлява вълни с различна дължина. Най-къси са рентгеновите, следват ултравиолетовите лъчи, видимите, инфрачервените, а най-дълги са радиовълните. При контакта им със земната повърхност се трансформират в топлинна енергия. Тези, които предизвикват изгарянето на кожата са ултравиолетовите.
А, и както Чета писа- облаците филтрират. Но при облачно време също се изгаря.

Последна редакция: ср, 19 апр 2006, 19:59 от РЕНИ

# 103
"Фоновата радиация е в рамките на допустимото; но когато се увеличи се появява риска от рак"

86 g. nikoi ne ti kaza,4e se e uveli4ila fonovata radiacia.Interesno mi e sega ot kade 4erpite info ? Po-skoro za slan4evata radiacia,kadeto v bg UV la4enie ne se meri.

# 104
Eto tuka razni interesantni ne6ta ot stranicata na HEI:
http://www.ncrrp.org/

Natiskate Vajno i 4etete

Общи условия

Активация на акаунт