MAC & Sephora - 36 тема

• 125 776
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
И аз съм така въпреки,че съм със зеленикави очи.Не мога да нося такива цветове,гледах клипчета на Шанелската палитра,страхотна е,но за съжаление не мога да се възприема с такъв грим. Blush Както и не мога да нося червени червила.Обожавам обаче червени лакове,е все пак нещичко червенко обичкам. Simple Smile

# 616
  • София
Нова колекция на Chanel http://www.beautyalmanac.com/article/chanel-libre-synthetic-de-chanel/3004, която трябва да се появи през ноември.На мен ми харесват лаковете и червилата, но дали ще я има при нас?

# 617
  • Велико Търново
Аз ще разгледам моливите на Шанел - щом ги хвалите толкова, значи имам пропуск в гримовата си колекция Wink Използвам моливи най-вече за горния клепач, нанасяйки в основата на миглите, или като очна линия Simple Smile Имам сиви, черни и кафяви...не знам какъв друг цвят би ми отивал, и все купувам едни и същи Crazy
На мен  червеникавата гама също не ми отива- със сини очи съм и винаги добивам страшно уморен вид с такива цветове Tired

# 618
  • Бургас
Моят стил  и излъчване е такъв  , че позволява червен грим. Винаги получвам комплименти когато съм с такъв грим и то ярко червен на очите от хора които са далеч от моята среда и непознати .
Купих вчера червеният/бордо молив на Шанел и пробвахме мъжкия и дамския Zadig and Voltaire като мъжкия направо с този тамян в десетката , а дамския хубав е... още ухая от мостричката , но бих взела мъжкия за мен и за половинката  Mr. Green може би по-скоро бих ги смесвала .

# 619
И аз пробвах Zadig and Voltaire, не съм очарована. Дамския ми изкара някаква гадна нотка, преди това ми миришеше на Миднайт рейн. Мъжкия не ми хареса. Още по-добре, имам 2 Монтала за есента  Laughing Черната орхидея ще е следващия, но ще изчакам 30% преди Коледа.

# 620
В Дъглас/БЗ има ли Zadig and Voltaire? Много ме привлича просвещенското име и ми се иска да пробвам.

# 621
  • в 1001-та нощ
И аз пробвах Zadig and Voltaire, не съм очарована. Дамския ми изкара някаква гадна нотка, преди това ми миришеше на Миднайт рейн. Мъжкия не ми хареса. Още по-добре, имам 2 Монтала за есента  Laughing Черната орхидея ще е следващия, но ще изчакам 30% преди Коледа.

Аз пробвах само дамския - пикливо-потно избива - отвратително при мен  Confused

# 622
Алена, точно това е и при мен.
Аглая, аз е Сефора пробвах, в другите ги напускаха, сигурно и в Дъглъс ги има.

# 623
  • Бургас
Аз не харесах нито мъжкия Zadig and Voltaire нито дамския,за мен са "странни" парфюми Peace.Веси, аз ти се възхищавам,че носиш такъв грим,аз ония ден бях с един шоколадов на цвят гланц на Герлен,е не спряха да ме "зяпат" в устата. Laughing Хората масово реагират тук в Бургас така на по-тъмен грим,това са моите наблюдения. ooooh! ,гледат като "натровени". Mr. Green

# 624
Не, в Douglas и BZ ги няма. Само в Notos Galleries, SEPHORA, Pretty Shop, Lero, Scandal, Paradox и Adel.

Аз ако спра да си нося интересните неща, защото ме зяпат ...по-добре да не излизам  Mr. Green
Мен ме зяпат постоянно, толкова много, че винаги си мисля че ходя изцапана, мръсна, скъсана и тн.
Нямаме тази култура да не гледаме останалите хора като извънземни. Най-малкото е адски невъзпитано.
Миналия месец бях пак в Берлин... ами никой не гледа другите. А няма да ви казвам какви неща се разхождат по улиците  Crazy  Laughing Всякакви крайности. Дори всичките забулени и с бурки не си позволяват да наблюдават другите "по-разкрепостени" хора втренчено.

За това си се гримирайте и се пръскайте с всичко, с което ви е кеф! Кой каквото ще да си мисли  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 сеп 2016, 12:45 от Жаки°

# 625
  • Бургас / София
Аз съм хвърлила око на новата Орхидея на Том Форд дали я има в Сефора, вече? Аз по принцип не се гримирам, но това червено от Шанел и Армани, направо ми остават очите в грима на Кристен Стюарт, която  адски харесвам като вид и стил, но не и като актриса естествено.

# 626
  • Бургас
Bright Crystal   според моите наблюдения в Бургас повечето жени не знаят как да се обличат и гримират , да не говоря за младите жени  ooooh!, но пък виждам жени 50+ много красиви и стилни.  Общо взето са задръстени повечето, лично мнение  Peace .
Свикнала съм да ме зяпат , това си е техен проблем. Нека само да пристигне червилото Poison на Диор да видим как ме зяпат  Joy .
Моливът на Шанел Eros се държи изключително добре във водната линия, че имах малки съмнения сутринта , понеже е по- мек от другите които имам .

# 627
Аз съм хвърлила око на новата Орхидея на Том Форд дали я има в Сефора, вече? Аз по принцип не се гримирам, но това червено от Шанел и Армани, направо ми остават очите в грима на Кристен Стюарт, която  адски харесвам като вид и стил, но не и като актриса естествено.

Има я Орхидеята Simple Smile

# 628
  • Бургас / София
Като ходя в София ще я видя непременно, а някои може ли да ми опише разликите с предишните ?

# 629
Като ходя в София ще я видя непременно, а някои може ли да ми опише разликите с предишните ?
Леле, мани не питай. Ти не ме ли чете в парфюмната тема? Този парфюм мирише на мухозол и на варена царевица. На парата от казана, в който е варена царевицата. Просто е кошмар някакъв! Купих една 30- тица след дълго умуване, защото имам абсолютно всички излизали досега Орхидеи и колекцията ми щеше да остане сиротна без него. Разбира се няма да го ползвам. Пробвай го непременно, малко са хората, които го харесват. Иначе шишето му е уникално красиво като течно злато.

Общи условия

Активация на акаунт