MAC & Sephora - 36 тема

• 125 777
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
Нали за тази колекция говорите?

Praynig

Палитрата е красива, но цветовете повтарят такива, които имам. Все пак ще я разгледам. Сигурна съм, че бих я носила с удоволствие, но се надявам да устоя.

Силно ме привлича, обаче - зеления лак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 601
Има го да зеленият лак. Наживо обаче не е нищо особено. Peace

Жаки, точно този е моливът да. Много е красив. Heart Eyes
Защо не носиш моливи вече? Аз пък много проносих сега лятото от тези цветните на МУФЕ. Винаги съм с тях във водната, но сега не отиват на червения грим, освен жълтото.

# 602
Защото през няколко години си променям стила на гримиране и реших да махна тотално моливите.
Преди винаги си очертавах много силно долният клепач, но реших че повече не ми харесва.
Отделно годините се трупат Blush и мисля, че вече не ми седи така добре. Долният клепач го опушвам само със сенки.
А във водната линия никога не съм слагала, защото ми се смаляват очите.

# 603
А да, да вярно е за водната линия- моите са големи, изцъклени. Добре че нося очила, че да се смаляват още оптически да не съм като жаба. Mr. Green Laughing
Като видя някоя мадама с молив отвътре и малки очички, и те станали едни такива затворени, като свински.

# 604
Баш свински стават  Mr. Green
Моите нали са черни и с черно във водната линия направо изчезват. Но ако съм със светли лещи веднага седи по различен начин.

# 605
  • на последния етаж
Подобен е на любимият Аvon на Жаки. Много е хубав. Heart Eyes
А кой е любимият Avon на Жаки?

# 606
  • Бургас
Жаки пробвах го на място новия Шанел и отделно ми дадоха за вкъщи , ами харесахме се МНОГО  Mr. Green и половинката също лудна по него. За мен това е младежкия вариант на 5-цата , а си мислих че О премиер е младежкия  Grinning  до вчера . Утре ще се напръскам да видим как ще изкара работния ден , определено е по- постен и въпреки това от първо подушване се харесахме .
Въпросният молив бях се надъхала да го купя  веднага щом го видя, но сега малко се чудя . Нося много червен/бордо грим и имам доста червени сенки , а моливите на Шанел стило са ми любими .
Ел ще погледна есенната колекция на Лоран стига да я заредят . Видях че и в Бургас могат да се пробват ароматите на Zadig  Crazy
С годините и аз променям стила, но тази се завърнах към "моя" си грим (бронз, бордо, червен, черен молив, очна линия) .

# 607
Двата нови молива на Шанел наистина са прекрасни. Добра пигментация и трайност!!! Аз си взех кафявия. Heart
От колекцията на YSL за момента не съм взимала нищо, но сенките ми направиха добро впечатление...
Гледам, че доста хора пишат, че са доволни от трайността на This is Her на Zadig&Voltaire... аз си взех едно малко флаконче от 7.5мл и ако трябва да съм честна, съм адски разочарована от трайността му. Усещам го бегло в началото, а след няколко часа изобщо го няма. Има ли други с моя проблем? Същото се случва и с новата 5-ца на Шанел... Sad

# 608
Новата 5-ца е по-нетрайна, но Задиците, и двата са по над 8-10 часа. Мъжкият има и страшна сила, и интензитет. Пръскай по сериозно по 5 пъти примерно. Peace

# 609
Подобен е на любимият Аvon на Жаки. Много е хубав. Heart Eyes
А кой е любимият Avon на Жаки?

Имаха преди години един Supershock в цвят Blackberry Simple Smile

Веси, аз още преди да го пробвам бях сигурна, че ще ми хареса.
Винаги съм харесвала Премиер версията, но тази просто ме разби! Развитието е невероятно красиво  Heart Eyes Толкова силно усещам комбинацията от нероли, жасмин и майската роза, че се разтапям...
И шишето е така направено, че изглежда напълно празно. От която и страна да се погледне все едно няма дори пръскалка вътре. Само под определена светлина има един попупрозрачен зеленикав нюанс. Както винаги са изпипали всеки детайл.

Колкото до трайност...при мен 5-6 часа издържа спокойно. Но на мен трайността в случая не ми е чак толкова важна. N°5 ми е парфюм включително и за сън. Взимам душ, пръскам се 2-3 пъти и си заспивам блажено  Heart Eyes

Zadig го усещам над 12 часа, само с 3 пръсвания.
Много е важно да не си пръскате парфюма така, че ароматът да ви влиза директно в носа. Така привиквате и въпреки, че си е силен не го усещате. Трябва да ви заобикаля.  Peace

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 15:07 от Жаки°

# 610
  • в 1001-та нощ
А къде са пуснати тези "Задиг"  и на каква цена?

# 611
В Прити шоп, Нотос и сега и в Сефора. Цените са около  90 лв. за 30 мл, мъжкият е по-евтин леко. Парфюмите са много хубави и двата. Изненадващо хубави са дори, за нов бранд. Мъжкият е с тамян е и направо 10-ка. Продават се по 50 мл. за 145 лв. мисля дамският в сет с чантичка.

# 612
  • в 1001-та нощ
О, много благодаря Simple Smile Ще ги тествам Simple Smile  Heart Eyes

# 613
  • гр. София
Дамският Задиг аз спирам да го усещам примерно след 4 часа, но пък мъжът ми го усеща. Явно аз привиквам към аромата. Мъжкият е божествен и беше любов от първо помирисване, а пък мъжът ми обожава дамския.
Сетовете са с несер тип портмоне - дамският е в комбинация с 50 мл парфюм и е на цена около 132 лева, а мъжкият е в комбинация със 100 мл от аромата и е на цена 141 лева. Дамската 30 мл ми се върти цена около 93 лева, а 100 мл - 170 лева. Мъжкият е значително по-евтин.

# 614
Ех, тия топли гримове, клонящи към червеникаво кафяво хич не мога да се възприема с тях. Понеже съм с тъмни очи, някак си все приличам на зомби ако сложа такива цветове. Само с ярко червено и черно ако се заиграя се харесвам, но ми се струва, че е плашещо за околните. Иначе са красиви наистина.

Общи условия

Активация на акаунт