MAC & Sephora - 36 тема

• 125 802
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Имате ли представа дали колекцията на Nikkie с Too Faced се предлага в Сефора в България? В сайта гледам, че е out of stock за онлайн поръчки, иначе бих се възползвала.  Mr. Green
Преди две седмици в магазина им в Дъ Мол ми казаха, че ще я получат, но не знаеха кога.

# 586
  • Бургас
От кога в Енцо има червила,гланцове,лакове на Том Форд? Shocked Тъкмо ги обсъждаме с мъжа ми,страшно яки цветове. Heart Eyes Не,че той разбира нещо от козметика,но поне кой цвят го кефи споделя като го питам. Laughing

# 587
  • София
Цената им там е по-висока, отколкото в известните физически и он-лайн магазини.  Tired

Дами, разгледахте ли вече новите продукти на Yves Saint Laurent? Има страхотни попадения. Също много силна колекция, както е и при Dior.

# 588
  • в 1001-та нощ
Аз ще гледам утре да мина през Дъ мол - да ги разгледам, както и на Шанел Simple Smile

# 589
  • Бургас
Вчера отново разгледах Le Rouge колекцията на Шанел и глоса за нокти също, но ще го оставя за друг път него. Обаче сянката Rouge Brule  много ми хареса и я взех , така се разписах с колекцията .
Преди много харесвах и следях на Лоран колекциите , тука мисля не се следяха особено или поне не с такъв интерес , но някак си вече не ме вълнуват . В Бургас е слабо зареждането и онлайн вече не поръчвам Лоран , защото на вид са красиви но качеството не винаги е добро или не това което аз очаквам . Иначе лаковете им за нокти ги обожавам  Heart Eyes . Въпреки това ако я заредят в Бургас колекцията бих я разгледала , както и очаквам новия черен опиум уж в него ще има повече кафе, да видим.

# 590
Спесих си палитрата, но пък си сглобих от различни други палитри същият грим за очите  Heart Eyes
Разкошно седи!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не знам защо толкова се харесва с червени сенки  Crazy
Веси, пробва ли L'Eau?

# 591
Здравейте, момичета!
Искам да ви попитам знаете ли дали в момента някъде по магазините има намаление на декоративната козметика на Estee Lauder и по-конкретно на фдт Double Wear или дали предстои такова?
 Hug

# 592
  • София
Веси, виж непременно палитрата за очи на Лоран. Невероятно пигментирана е. Може би най-добрата тяхна, която съм имала. Палитрата за контуриране също е прекрасна. Цветовете са идеални за моя тен и се преливат идеално в кожата. Строубинг продукта е неочакваната (поне за мен) приятна изненада.  Heart Eyes

# 593
  • гр. София
Жаки, какви алтернативи си намери на 4-та на Шанел?

И мен нещо YSL не ме грабва. Единствено строубинг продукта ми е интересен, но не знам кога ще мога да го видя.

# 594
От Bon Bons и Sweet Peach палитрата (кафяви и червеникави нюанси).
Смесих candied peach със summer yum + още 2 бордо цвята на Инглот и един червен руж на МАС. Страшно красиво става  Heart Eyes
Цветовете са много яки, но всеки гримов маниак като нас ги има разпръснати в други палитри.

# 595
  • гр. София
Благодаря ти.  bouquet  Ooo да, със сигурност имам много подобни цветове и затова и не взех палитрата, а само бурканчето.  Аз съм голям фен на червените нюанси.  Heart Eyes

# 596
Между другото който иска да пробва ароматите на Zadig от днес ги има и в SEPHORA.
И какво мисля аз за тях  Flutter
http://www.makeupgalaxy.com/2016/09/zadig-voltaire-this-is-her-this-is-him.html

# 597
И аз се харесах много с червеният грим на Шанел и съм постоянно с него. Купих си и ружа, освен палитрата и глоса, и сега нося всичко заедно, плюс нюд червило или Монте Карло Шанел. Специално за тази интересна, есенна визия, която смятам да експлоатирам дълго, реших да си направя и косата розова и сега съм ягодова блондинка.
Вчера ми показаха и единия, лимитиран молив на Шанел, който е просто великолепен, та и него ще взема може би. Аз никога не поглеждам моливите за очи и устни, защото не ползвам или много рядко, но мацките от Шанел в Сердиката ми насочиха вниманието към него. После го намерих, но му се чудя. Подобен е на любимият Аvon на Жаки. Много е хубав. Heart Eyes

На Лоран гледах вчера колекцията наживо, но нищо не взех. Чудя се само на хайлайтъра, по който Ел ме запали. Heart Eyes Hug

Имам парфюмни желания и затова се чудя на разни козметични неща повечко.

# 598
Денси, молива е жесток! Точно бляскаво винено  Heart Eyes Aз обаче от преди две години спрях да нося каквито и да е моливи и за това не можах да се реша да го купя... Confused

# 599
  • София
Моливите ми за очи на Шанел са едни от най-използваните ми гримове въобще след спиралите Crazy Винаги са невероятно меки и трайни и с много фини частици. И на мен много ми хареса единият молив от колекцията.
Глосът за нокти сякаш обаче не е така дълбок и интересен цвят като sunrise trip.  Засега на ръцете не съм го носила, дано не съм права..засега си е стандартен оранжево червен лак с приличен блясък. Peace
Колекцията на Диор е моят фаворит от есенните колекции, много красива и разнообразна.

Общи условия

Активация на акаунт