MAC & Sephora - 36 тема

• 125 754
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Аз се възползвах по тел.не ми искаха карта ,само адрес.
Кога?
Това е страхотна новина! Peace

# 676
  • Варна
И бутиците на ЕЛ имат 20 процента намаление в същия период Simple Smile

# 677
  • Бургас
Ммм,много ми харесва коледната на МАС с Марая. Heart Eyes

# 678
Получих СМС, че и в Сефора ще има намаление на всички марки с 20 % от 15.09. до 18.09. Предполагам, че важи за притежателите на карта, но не съм сигурна, в СМС не пише.  Peace
За всички притежатели на VIP Beauty pass карти - имаме специалнo предложение за вас! Заповядайте в нашите магазини тази седмица от четвъртък до неделя и се възползвайте от -20% отстъпка на всички продукти в магазина! Приятен шопинг!
само с карта ще е

# 679
Денси, ето сега е момента за 100 мл L'еau  Heart Eyes  Hug  Ще падне до 200

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 13:35 от Жаки°

# 680
  • София
В Сефора ми искаха или карта, или смс. В Дъглас ми поискаха картата.Peace

# 681
Денси, ето сега е момента за 100 мл L'еau  Heart Eyes  Hug  Ще падне до 200
Не, Жаки аз вземам винаги най- малкото шише. Hug В случая 50 мл. ще е. Колебая се още обаче дали да е сега или на друго намаление.

# 682
  • в 1001-та нощ
Аз мисля да си взема ФДТ Беж на Шанел Simple Smile

# 683
Денси, ето сега е момента за 100 мл L'еau  Heart Eyes  Hug  Ще падне до 200
Не, Жаки аз вземам винаги най- малкото шише. Hug В случая 50 мл. ще е. Колебая се още обаче дали да е сега или на друго намаление.
В чужбина имат и 35 ml, което е супер сладурско шишенце, но при нас не са го заредили.

От немския Дуглас пък са ми пратили оферта за новите Classique на JPG....e нямат спирачки тази година с нови аромати.  ooooh!

В нашите магазини предполагам все още ги няма

# 684
  • София
Душих ги и мъжкия, и женския JPG, но бях на друга вълна и не ме грабнаха. Бутилките им обаче много ми харесаха.

Запознах се с новите аромати на Louis Vuitton. Много харесах Contre Moi, но има много малка трайност на моята кожа.

Влюбих се обаче в това:
и си го взех Heart

Сега имам да пробвам и много нови козметични красоти - ружовете на Marc Jacobs, новите червила с молив на Tom Ford, червилата на Dior, един страхотен хайлайтър на Bobbi Brown, който смятам да ползвам за над ружове и още куп други съкровища. Дори не знам с кое да започна първо Heart

# 685
Новата петица ми е вече любимец.Доволно се напръсках днес ,направо се олях  #Crazy .

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 18:35 от Nadeto...

# 686
Аз си купих днес едно желано, отровно- лилаво червило от Мас и най-накрая, последната бройка уцелих от нюд матовите червила на ТФ в Сефора Дъ Мол и съм доволна.
Намалението е с карта или смс наистина. Peace

Утре в Мас ще бъде заредена колекцията с Тролчетата. Има страхотна четка, дуо-файбър с розова коса, но струва наистина доста пари и ще я пропусна.

# 687
  • Бургас
Вчера разгледах какво имат в БЗ Бургас, уви нищоооо  Crossing Arms . Разгледах ароматите пробвах  Dior хипнотичната отрова в едп едт вариант не стига че имат нови цени ами и така са ги обезобразили  Sick Sick Sick . След това пробвах ТФ новата Орхидея, ами ухае ми  на ТФ яко бели цветя обаче при мен има и пластмаса т.е. не ми харесва освен това китката ми беше на жълти петна после ...
Разгледах козметиката нямаха заредена ни една есенна колекция ... тези дни ще разгледам и Дъглас да видим...

# 688
На мен ми допаднаха опаковките от коледната колекция на Мак, но самите продукти не мисля, че са нещо особено... От Тролчетата също ще пропусна, разгледах ги, когато бях в чужбина и не ми се сториха интересни. В колекцията има и някакви спрейове за коса, не знам дали и тук ще бъдат заредени.
Коледните метеорити вече са в wish list-а ми... Heart

# 689
  • София
На живо тролската колекция и аз не харесах! А от It's A Strike според мен само пудрата си заслужава, поне аз само нея взех. Като цяло MAC ми станаха много скучни в последните години. Star Trek колекцията бих разгледала с удоволствие обаче, въпреки че и тя се продава много зле.

Общи условия

Активация на акаунт