MAC & Sephora - 36 тема

• 125 758
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Денси, би ли споделила кое е отровно лилаво червило си взела на Мак?

Последна редакция: пт, 16 сеп 2016, 13:11 от Nadeto...

# 691
Денси, би ли споделила кое отровно лилаво червило си взела на Мак?
Да, разбира се Mac Lured In.

Има спрейове за коса от Тролчетата.

# 692
Нова колекция ли е излязла?Ако да как се казва ,че съм изпуснала.Страхотно е червилото.

# 693
Нова колекция ли е излязла?Ако да как се казва ,че съм изпуснала.Страхотно е червилото.
Да от някаква нова колекция е, не и знам името. Сега ще потърся. Hug bouquet
Страхотно е да, но на живо е много по-лилаво и си е ярко, и силно забелязващо се.

# 694
  • в 1001-та нощ
Ауууу, утре ще минавам не само през Сефора, ами и през МАС Simple Smile  Heart Eyes

# 695
Да, излезнали са няколко.
Тази с червилата се казва Blue Nectar, а от днес в The Mall има и Good Luck Trolls.

# 696
Ох ,много красиви са лилавите.Аз поръчах и двата цвята,ще си правя омбре  Mr. Green

# 697
  • София
Момичета, някоя пробва ли вече стикът на МУФЕ? Миналата седмица видях, че са го заредили в Сефора, но не видях цена  newsm78 Чуждестранните блогъри бяха много доволни от него, а моят фдт тъкмо свърши и му се чудя, някой знае ли каква е цената му  newsm78

# 698
Коледната колекция на Герлен, инспирирана от Шалимар и с лице Наталия Водянова.Перлите са лимитирани и изглеждат страхотно, а кутийката е бижу Heart Eyes.

Скрит текст:
знае ли се вече с какъв подтон ще са метеоритите?
На мен ми розовеят много  newsm78

Ел имаш ли идея кога се очаква Стар Трек в Мак?Аз имам списък за тази колекция  Mr. Green

# 699
  • София
Метеоритите бих ги нарекла телесни с много блясък.

Не знам за Стар Трек колекцията, предполагам само, че може би ще е следващия месец. Получих уверение, че ще я има в България, така че се надявам да е скоро  Hug

# 700
  • гр. София
Момичета, някоя пробва ли вече стикът на МУФЕ? Миналата седмица видях, че са го заредили в Сефора, но не видях цена  newsm78 Чуждестранните блогъри бяха много доволни от него, а моят фдт тъкмо свърши и му се чудя, някой знае ли каква е цената му  newsm78

Все още съм със смесени чуства. Седи малко кейки около носа и си личат порите ако не сложиш праймър за пори, но пък иначе изглежда чудесно на кожата и изглежда много добре на снимки. Супер удобен е, че е под формата на стик и за нанасяне и за път. Чакам малко по-студени дни да го пробвам да видя дали ефектът около носа ще изчезне. Цената вече съм я забравила, но ми се върти в главата, че е към осемдесет и нещо лева.

# 701
Да, и аз мисля, че е към 80 лв.

# 702
  • София
Аз бях много скептична към стика, защото всички го хвалят за суха кожа, а аз съм с комбинирана. Учудващо, но ми седи много добре и не лъсвам повече отколкото с фдт за комбо или мазна кожа. На мен единственото ми оплакване е към това, че порите изглеждат доста големи с него. Принципно и аромтът му не е особено приятен, но той малко се усеща.

# 703
Метеоритите бих ги нарекла телесни с много блясък.
Не знам за Стар Трек колекцията, предполагам само, че може би ще е следващия месец. Получих уверение, че ще я има в България, така че се надявам да е скоро  Hug

Мерси  bouquet
Тези метеорити ще ги пропусна май,въпреки че и аз ги колекционирам  Embarassed
Единствено Том Форд и палитрата на Ауърглас чакам.
Страхотни нови покупки Ел -много са ми любопитни всичките продукти.

# 704
  • София
Благодаря ви, момичета, за отзивите, както винаги добре, че попитах тук! Ще го погледна утре, наред с Clinique и Hello на една марка, която ми изскочи от ума сега Grinning А някой възползва ли се от намалението в Сефора тези дни?

Общи условия

Активация на акаунт