MAC & Sephora - 36 тема

• 125 778
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря ви, момичета, за отзивите, както винаги добре, че попитах тук! Ще го погледна утре, наред с Clinique и Hello на една марка, която ми изскочи от ума сега Grinning А някой възползва ли се от намалението в Сефора тези дни?
Да, аз. Peace

# 706
  • в 1001-та нощ
Аз - не Sad За жалост, трите продукта, които бях набелязала - не бяха налични - още вчера проверих по телефона и на двете места Simple Smile

Но пък съм изключително доволна, че взех два продукта на МАС - лилавото червило, което тук коментирахме и е много в мой стил и един феноменален транспарентен глитър   newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 Още утре ще се накипря с него  Twisted Evil

# 707
  • Бургас
В Сефора има ли флуида Ле Беж на Шанел, номер10?

# 708
В Сефора има ли флуида Ле Беж на Шанел, номер10?
Обади се и ги попитай. Peace

# 709
  • София
Мерси  bouquet
Тези метеорити ще ги пропусна май,въпреки че и аз ги колекционирам  Embarassed
Единствено Том Форд и палитрата на Ауърглас чакам.
Страхотни нови покупки Ел -много са ми любопитни всичките продукти.

Hug

Аз сега се замислям за новия руж Love Lust на Том Форд. Имам класическия, но цветовете се различават. Гледах в английския брой на Мари Клер има и снимка на база за очи на Том Форд, която също ми е интересна.

# 710
  • Бургас
Чудя се от известно време (няколко месеца) за Diorshow Extase Mascara нямам никакъв опит с техните спирали освен максимайзъра . Ползвали ли сте тази спирала и какво впечатление е оставила във вас?

# 711
  • гр. София
Веси, не съм я пробвала споменатата от теб, но при мен само Diorshow iconic overcurl mascara работи от всичко пробвано до сега.

# 712
  • Бургас
И за тази съм си мислила , хем искам да ги пробвам хем нали се сещате ...да са нови спирали ама не са. Фен съм на Le Volume Chanel и търся такъв ефект , обаче още ми държи "влага" след последния ми опит с Le volume екстра черната  ooooh! .

# 713
  • гр. София
Аз Шанелската не я харесвам. Миглите с нея ми стоят къси, никакъв обем не ми дава, а даже ми ги слепва.
Пробвай да си намериш отнякъде мини, за да пробваш.

# 714
Shokoladche, тъкмо си мислех по случай празника да се обзаведа с Шанелската спирала след толкова положителни отзиви. ThinkingМоите мигли са доста къси и определено търся дължина.

# 715
  • София
И аз не харесвам Шанелската. Не ми дава обем, а ми слепва миглите.

Посочената на Диор много харесвах преди, скоро не съм я взимала. Вече съм главно на минита. Хем не изсъхват така бързо, хем мога по-често да пробвам различни спирали.

# 716
И аз не харесвам Шанелската. Не ми дава обем, а ми слепва миглите.
+1  Peace

# 717
За мен Шанелската е най-добрата и никога не оставам без нея. Иначе и аз преминах най-вече към минита и съм много доволна.

Overcurl Диор ми харесва много.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 16:59 от densi

# 718
  • София
Overcurl на Диор и на мен ми е много любима.  Heart Eyes

# 719
Здравейте, нова съм и знам, че въпросите ми не са точно по конкретната тема с тези 2 магазина, но ще използвам, че темата се следи от доста фенове на качествения грим и бяла козметика.
Искам да попитам какви са ви любимите продукти за контуриране, налични в България или в чужди сайтове, от които биха доставили до тук? Имам интерес към Step-By-Step Contour Kit на Smashboх, както и по-евтини варианти като новата палитра на Е.L.F. или NYX Taupe, но не открих опция да си ги поръчам.  Също ползвали ли сте някакви фирми посредници при поръчки от чужбина и има ли такива, които бихте препоръчали? Имам интерес към продукти за лице на Paula`s choice, но единственият ми проблем е доставката, защото не изпращат до България.
И последен въпрос- имате ли опит с азиатски марки козметика? Скоро ще пътувам до Тайван и ми се иска да използвам шанса, за да си взема от там различни заслужаващи си продукти, които иначе не бих изпробвала. Към момента съм си харесала слънцезащитен крем, пудра и база за грим на Innisfree.
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт