MAC & Sephora - 36 тема

• 125 979
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Предлага се тук крема. Но вече не се превежда предварително сума, а се обаждаш в магазина, казваш какво искаш, казват ти сумата и ти отиваш до Еконт и даваш паричките, а куриер на Еконт отива и ти купува нещата от магазина им и ти ги пращат ( не знам обаче как се казва тази услуга ).
о, не знаех  Shocked между другото, каква е цената на малкото олио?  Hug

# 91
  • гр. София
Виждала съм кремчето тук, но най-добре е да се провери предварително, за да няма неприятни изненади.
Мини олиото мисля, че струваше 20 лева.

# 92
  • тук и там
Благодаря,момичета за подробната информация.bouquetМного сте мили! HugПоне него да не го мисля..Между другото аз съм със смесена кожа,ползвам  други продукти обаче които изсушават кожата и този крем  балансира нещата и ми се отразява чудесно.Както писах -идеален като основа за грим!:peace:

# 93
В Сефора ми обясниха, че прасковената палитра на Ту фейсд била дошла, но така и никога не я били изложили, защото всички бройки били предварително заявени. Хем разбирам пазарната логика, хем доста ме е яд, защото аз просто мислех, че още не е дошла тук (както куп други продукти), а те са я разпродали дори без да я обявят.

# 94
  • София
Да, въобще не стигна до излагане на щанда им.

# 95
  • в 1001-та нощ
Хубаво беше да бъде изложен тестера, за да може човек да се ориентира дали би я харесал Simple Smile макар и да не може в момента да я купи  Peace

# 96
  • София
Всъщност дори напротив. В цял свят е наложена политика тестерите на продуктите, които не са налични, да се прибират. Няма логика да бъде изложен тестер на продукт, който го няма. Хем води до объркване, хем самият потребител е подведен и очаква конкретният продукт да е наличен, което от своя страна може да доведе до ненужно напрежение. Това важи за всички видове продукти, не само за палитрата.

# 97
  • Sofia
Тестер на прасковите ми показаха в петък в Сефора The Mall. Казаха ми, че може отново да ги има около Коледа, а руж ще зареждат след 20.06  Peace

# 98
  • гр. София
Благодаря,момичета за подробната информация.bouquetМного сте мили! HugПоне него да не го мисля..Между другото аз съм със смесена кожа,ползвам  други продукти обаче които изсушават кожата и този крем  балансира нещата и ми се отразява чудесно.Както писах -идеален като основа за грим!:peace:

Има го крема. Вчера бях до магазина и го видях.  Peace

# 99
  • София
На мен пък вчера в същата Сефора ми казаха, че не се очаква зареждане на палитрата повече и затома не правят повече предварително записване на желаещи.
Изключително доволна съм от консултантката на Ланком и още една друга, на която не запомних името. Издадоха ми карта, направиха ми отстъката, консултираха ме задоволително и си тръгнах и с подаръци към покупките.

# 100
# 101
Холи, жива и здрава да си  Hug  Mr. Green

# 102
В Debenhams на 10-ти козметика и парфюми ще са - 20%!!!

# 103
  • Бургас
В Дъглас не се ли очертава намаление скоро? Само те не са правили напоследък...

# 104
А, голяма цигания - първо обявяват едно, после свалят и т.н. The Balm, бюти блендерите, Living Proof  обявиха -50%,  всичко се свали от обявеното  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт