MAC & Sephora - 36 тема

• 125 891
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Относно хайлайтъра на Джаклин Хил - много го харесвам. Аз съм среден тон, по-скоро от по-светлите, тип NC20, 25 на MAC и стои разкошно. Като всички продукти на Becca!
Относно хайлайтъри за светла кожа добавям и Lightscapade на MAC, както и техните Cream Colour Base - Luna, Pearl и Hush.

# 526
  • София
Здравейте. Как мога да се уверя, че закупувам оригинален продукт на MAC, ако не го купувам от магазина директно? Място на производство или номер на бар кода...

# 527
За по-лесно сподели от къде си го купила. По принцип МАС се продава единствено и само в техни магазини. Всичко от разни съмнителни сайтове, ибей търговци и тн. на 100% е менте.
Много често самите опаковки са различни или примерно червилата имат разни имена и цветове, които изобщо не съществуват.

# 528
А понякога даже копират и опаковките едно към едно с оригиналните. Затова се довери само на магазините. Можеш да поръчваш с Еконт, ако не си от София.

# 529
А понякога даже копират и опаковките едно към едно с оригиналните. Затова се довери само на магазините. Можеш да поръчваш с Еконт, ако не си от София.
Не понякога, а винаги го правят. Иначе що за менте ще е това. Но винаги има разлики в опаковките. Има доста сравнения в интернет, потребителката има достъп по такава страхотна търсачка като Гугъл, защо не я използва, не знам...

# 530
  • София
Гледах изгодно предложение на една дама в олх, но ще се въздържа, явно няма начин да преценя оригинал ли е след като пристигне.

# 531
В олх точно НЕДЕЙ  Laughing

# 532
Aз точно от oлх си бях купила ментета.Вече само от магазина им,или с еконт си поръчвам.

# 533
  • Бургас
Почти всичко там е ментак,пазете се...

# 534
За всичко друго съм окей с това да има реплики/ментета .... но на козметика няма грам смисъл. Ти нито се наслаждаваш на продукта, нито виждаш качество , най-много да си докараш нещо.

# 535
  • в 1001-та нощ
На мен брутално ми пробутаха менте и в размените ....

# 536
Верно ли Боре?Това е много гадно.Аз отдавна не съм разменяла точно по тази причина.Напоследък и не купувам като преди,но на мен парфюм ми пробутаха.

# 537
  • в 1001-та нощ
Верно ли Боре?Това е много гадно.Аз отдавна не съм разменяла точно по тази причина.Напоследък и не купувам като преди,но на мен парфюм ми пробутаха.

Още по-тъпо ми стана от обясненията после, защото ментето беше брутално и личеше от километри ...

# 538
Кой потребител ти го прати? Защо не си го раздухала(или аз не съм разбрала...)

# 539
  • в 1001-та нощ
Не ми се занимаваше с разправии. Изхвърлих продукта, за да не го изпрати и на друг, ако го върна. От тогава и аз не се занимавам с размените.

Общи условия

Активация на акаунт