MAC & Sephora - 36 тема

• 125 780
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Страшно ми е любопитен този парфюм Grinning Само дето нямам идея как мирише мухозол  Laughing никога не съм ползвала подобно нещо. Поне има шанс да позная царевицата  Mr. Green

# 631
  • Бургас / София
Не пропуснала съм да прочета, ужас щом на теб не ти харесва, а си фенка на Орхидеите, значи със сигурност мога и да не го помириша, този мухозол  Mr. Green . Много странно за ТФ значи голямо разочарование. Непременно обаче ще пробвам Zadig and Voltaire и женският и мъжкият вариант. Искам нещо ново сега пак се върнах към Velvet Orchid това е любимият ми парфюм като цяло  Heart Eyes . Обичам аромата на царевица, ама на парфюм ще ми е странно  Mr. Green

# 632
  • София
Аз орхидеята не посмях да я пробвам на ръка Simple Smile Ще си остана само с предишните версии. На блотера не усетих царевица, но е силно задушлива и остра като препарат  Confused

# 633
  • София
Моливът на Шанел Eros се държи изключително добре във водната линия, че имах малки съмнения сутринта , понеже е по- мек от другите които имам .

Аз си купих такъв молив за очи Pacific green от предната колекция и при мен също се държи добре, обаче е много мек и много лесно се чупи, което за тази цена според мен е недопустимо и аз лично няма да повторя. Peace

Не пропуснала съм да прочета, ужас щом на теб не ти харесва, а си фенка на Орхидеите, значи със сигурност мога и да не го помириша, този мухозол  Mr. Green . Много странно за ТФ значи голямо разочарование.

Пробвай го, защото на моята кожа е прекрасен, луксозен аромат на слънцезащитен крем. Peace

# 634
  • Бургас / София
Благодаря на всички за мненията  bouquet

# 635
  • Бургас
Жаки,Веси,напълно сте прави,кво ли да ми дреме от хората! Heart Eyes Наистина в Бургас  има жени и то доста,от 40г. нагоре които са много по-потдържани от по-младите мацки във всяко отношение. Peace

# 636
Момичета, къде в Бургас пробвахте Zadig and Voltaire, Парадокс?

# 637
Не пропуснала съм да прочета, ужас щом на теб не ти харесва, а си фенка на Орхидеите, значи със сигурност мога и да не го помириша, този мухозол  Mr. Green . Много странно за ТФ значи голямо разочарование.

Пробвай го, защото на моята кожа е прекрасен, луксозен аромат на слънцезащитен крем. Peace
Да, задължително го пробвай, не се отписва така парфюм само по мнения. При един царевица, при друг ето луксозен и красив аромат. Кожите и мозъка променят всичко.
Пробвайте го и кажете мнения, много са ми интересни. Hug

# 638
  • Бургас
В Парадокс ги има и двата на Zadig and Voltaire.

# 639
В Парадокс ги има и двата на Zadig and Voltaire.
Благодаря  Hug

# 640
  • Бургас / София
Ще пробвам естествено, това че няма да го пробвам беше с лека ирония  Mr. Green . Любопитството ми е много голямо, особено към парфюми, мириша докато не ми стане лошо, просто не се усещам  Mr. Green

# 641
  • Бургас
Аз пък забравих тази Орхидея да питам в Парадокса... принципно си признавам не съм голям фен на Том Форд . Имам само един негов аромат( заради ванилията) .
Имам само един кофти молив на Шанел лилав който мисля че буквално изсъхна , не че пускаше много. На ръката пише супер на окото тц - от лятна колекция беше мисля.
Нещо интересно от Мак при нас очаквали се?

# 642
При МАС би трябвало троловете и Стар трек...но май ще ги пропусна и двете. Не ме грабнаха като продукти, а само за едните опаковки вече не ми се купува. Прекалено много ми станаха лимитките, които изобщо не ползвам.

# 643
  • виртуално
Не пропуснала съм да прочета, ужас щом на теб не ти харесва, а си фенка на Орхидеите, значи със сигурност мога и да не го помириша, този мухозол  Mr. Green . Много странно за ТФ значи голямо разочарование.

Да, задължително го пробвай, не се отписва така парфюм само по мнения. При един царевица, при друг ето луксозен и красив аромат. Кожите и мозъка променят всичко.
Пробвайте го и кажете мнения, много са ми интересни. Hug

Факт е, че този парфюм е много променлив и различен.
Пробвах го само заради шишето и то директно на ръката, само след 5 мин се върнах и го купих.
А такова нещо не ми се е случвало от години.
Според мен се променя наистина много на кожа  Peace

# 644
  • Бургас
Колко струва MAC Skinfinish Natural в България?

Общи условия

Активация на акаунт