MAC & Sephora - 36 тема

• 125 761
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Не харесвам нито особено Марая, нито Уитни...за мен номер 1 винаги е била само Мадона  Grinning И в тоя ред на мисли от години чакам колекция с нея, но от МАС си правят оглушки  Mr. Green

Цветът наистина е все едно взет от миналата година, златния и бронзов дайменшън. Обаче принта ми харесва, защото е от видеото Heartbreaker, а то беше доста забавно  Flutter

# 661
  • Бургас / София
Интересна е колекцията на Мак за Марая . Скинфиниша много ми харесва. Аз от трите изпълнителки Уитни, Марая и Мадона предпочитам Марая . Мадона е много дразнеща и бездрарна певица, може спокойно да конкурира с нашите чалга певици, само кълчене и нищо, ама това е друга тема.

# 662
  • Бургас
-20% от 15.09. до 18.09. в Douglas и Beauty Zone, с карта.  Simple Smile

# 663
  • Бургас / София
Малко време е намалението ще си помисля, благодаря че сподели  bouquet

# 664
Колко струваше 30 мл от Черната орхидея в Дъглъс?

# 665
  • Бургас
Обаче са се изхитрили или преди не ми е правило впечатление  Thinking
• Намалението не се съчетава с други талони за отстъпка, промоции и отстъпка за рожден ден.
Ще мина да разгледам, но доста аромати вече не предлагат ...

# 666
И преди ги имаше тези условия.
Но последния път като имаха такава акция (през юли ако не се лъжа) ми направиха 20% отстъпка, която комбинирах с ваучер за РД.

# 667
  • Бургас
И при мен е така около "черният петък" , но просто този път прочетох условията до край  Mr. Green

# 668
  • HH
Катя, каква козметика ползваш под грима и колко време след нея го нанасяш?  newsm78
Скрит текст:
Na rabota sym, nqmam kirilica.
Edno ot dvete Schokoladche. Ne go obqsnih dobre, raznasq se dobre i popiva, no polovin chas po kysno mi s sybira v porite. Inache go nanasqm okolo 2-3 min sled kato sym slojila Primer

# 669
Пробвала ли си да нанасяш без база? Спомена, че имаш мазна кожа, а тези хич не са подходящи за такава. На тези бази им трябват по-силно захващащи се фдт-ни, ако може така да се нарече. Примерно Pro Longwear.

Моят съвет е да смениш базата и техниката на нанасяне. Пробвай как седи нанесен с пръсти или бояджийска четка/стиплинг четка. Ако и с това не стане най-вероятно фон дьо тен-а не е подходящ за твоят тип кожа.

Друг е въпроса, че според мен фдт-ните им не са добри. Маниак съм на тема МАС, но техен фдт не бих носила.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2016, 17:23 от Жаки°

# 670
  • гр. София
Аз питах за бялата козметика, защото в повечето случаи тя играе също роля както и времето след нея, в което се поставя гримът.

# 671
  • София
Получих СМС, че и в Сефора ще има намаление на всички марки с 20 % от 15.09. до 18.09. Предполагам, че важи за притежателите на карта, но не съм сигурна, в СМС не пише.  Peace

# 672
  • HH
Жажи, да и без база пробвах. Същата работа. Днес вместо база само крем за лице. Денси каза, че тя така прави, е при мен и това не подейства. На мен първата ми мисъл беше, че е спрея, но пробвах със стария ФДТ на Клиник и не стана така. Не знам, последните няколко дни е и топло, над 25 градуса. Може път времето да ме прецаква така. Утре ще пробвам и с четка, да видим.  Ако и така не стане ще го подарявам, само дето с този 01 цвят, даже май няма на кого да го подаря.

# 673
Сефора е без карта,може по тел .да се възползваш  от намалението  bouquet

# 674
Сефора е без карта,може по тел .да се възползваш  от намалението  bouquet
Не, с карта е.
Цитат

За всички притежатели на VIP Beauty pass карти - имаме специалнo предложение за вас! Заповядайте в нашите магазини тази седмица от четвъртък до неделя и се възползвайте от -20% отстъпка на всички продукти в магазина! Приятен шопинг!

Общи условия

Активация на акаунт