Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 477

• 59 429
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Пришълец
Феми, гледам Част от мен обаче скоро ще ме изгуби като зрител. Да, красиво е. Обаче е нормално да ни предложат хубава гледка, а не някое сметище Mr. Green

Тейлър едва произнасяше името му hahaha, охх ще има да му вика Ча-чии hahaha

# 106
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Във Видеоклип.БГ има преведените на български серии, но не съм проверявала дали са тези с дублажа или със субтитри - http://www.videoclip.bg/playlist?p=4101 Припомням, че там всичко е нарязано на по три-четири части. Naughty

Да, по Фемилито мъжките гласове не са много пасващи, но за това пък женските са доста близки до оригиналните гласове. Мен днес точно това ми направи впечатление слушайки дублиращите Зехра, Ферия и Санем. Peace

Изгледах преди малко епизодите по Лейдито, но ... явно уморена, проспах доста голяма част. Embarassed Поне разбуждайки се установих, че още не е минало трошенето на чаши в Найт.

Аз през седмицата вечер хвърлям по някой поглед на Част от мен, но не разбрах за какъв Измир и какво сметище говорите. Thinking newsm78

И последно ... ходих да чистя България в събота, ама си беше зорноволно. Аз не цапам и затова съм леко против да ходя да чистя боклука на невъзпитани мърлячи, но ... като ме задължат служебно, няма как да откажа. И понеже съм по-организирана от организаторите, предвидливо си бях купила собствени читави ръкавици - 2 чифта от различни типове, та се наложи на тях да им давам от моите да си ги делят поне за по едната си ръка да имат, че им беше толкова организацията.  ooooh!

Ето тук - http://play.novatv.bg/programi/ogledalen-svyat/epizodi?id=14752 излъчените по Фемилито епизоди, без първите 2, че явно след определен период в дни ги свалят.

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 00:50 от profi_1

# 107
Потрошаването на Найт  ще се състои два пъти. На 11.06. събота - от 08.00ч. сутринта, а специално за Фера и Емко и от  22.00ч.  Mr. Green

Дали защото съм свикнала дублажа по БТВ ми е по-естествен, но и по Диема ще свикна с изключение на гласа на Емир и татко Ръза. Поради ен кратно гледане на епизодите съм запомнила доста реплики не на изуст, но разпознаваемо и поне във вчерашната серия по Фемилито установих, че превода си е съъщия 1:1. Само дето часовете на излъчване са много неудобни.

# 108
  • Пришълец
Проф, спеше ми се като съм писала снощи... не знам какво съм имала точно предвид. Като гледам Феми е питала дали следя Част от мен, а аз съм се помъчила да вкарвам безвкусни шеги Mr. Green. И аз като теб почиствах България Rolling Eyes. Не че не ми се щеше, но хем не цапам, хем и не намирам особен смисъл да замърсяват някои целогодишно, а други да им събират боклуците за един ден doh.
За дублажа на ДФ моето мнение е противоположно- мъже/жени, според мен няма гласове доближаващи се до истинските, озвучаващите ми изглеждат толкова малко, на никого с изключение на Ръза не успях да запомня гласа. А аз обичайно при гледането извършвам и друга дейност, сега трябва по репликите да налучквам кой кога говори. Сложно ми е и не се затормозявам, иначе първи сезон си е много свеж и с удоволствие щях да го уважа Laughing

Така ми се пишее, не е истина просто. Ще си спретна позакъснялото КС в монолог, но ще го скрия hahaha
Скрит текст:
Седнали на чашка аркадашите по двойки- Емко с Корай, Ферка с ХандетУ. Оплакват се от бившите... Фера вика поради ред причини съм тука... преди да продължи Ханде я прекъсна: първата сигурно е Емко, втората пак той... и т.н. Mr. Green Фера пита: как позна бе... толкоз ли съм предвидима Mr. Green.

Корай пък вика на Емко: кО се самосъжаляваш толкоз бре... заради Ферка мязаш призрак. Мрази я, Ханде мене как мЪ мрази, подпомагай я в омразата Joy. От друга страна как да не ти е криво като и ти взе да се изживяваш като Дон Кихот, баш по мой образец hahaha. ОстаЙха на ония наЩе двете, щот' сме кахрамани ooooh!. Да, ама аз съм къде по- привилегирован- ГюлсюмА китка спрямо твойта. Па и аз за 3-4 години две келешчета. Гюнджетооо не съм я забравил още Mr. Green Mr. Green

И големият ден Party. Годежа с изненадките Party.

Хоп- троп... идееем... да си покажа роклето на Санем, не се влачим вече с нейните парцалки. А цепката на роклето е спешъл за Емко Crazy. Вече съм Ферка хотелиерка, хич не мЪ питайте с покана ли съм или без, на моя територия сте smile3516.

Оле Фереее, виж са ма ooooh!. Тука няма вода, с кво да ти измия кармазъто... майкоУ... то мойто заведение да не е с репутация на публичен дом, та ми идеш в такъв вид Crossing Arms. Ми тоя, каптана и той на шеф ли шЪ са прави...  smile3512

Не се нерви бе, миличък! Струва ли си? Както баща ти казва селяните не пропускат възможност Naughty. Ще си я пратим обратно в Америка, аз все пак си имам тУтУировка hahaha, нЕма да забравяш колко мнооого те обичам! newsm03
И Емко още повече взе да нервничи: тая се е взела насериозно  smile3506. Дали да не си я връча на Явуз, тъкмо ми е дошъл на крака...

Ама това наистина е той, самият Явуз. Ваййй, че и смотолеви нещо от рода на "бившата Сарафоолу"... не е ли по- правилно да каже бъдещата newsm78. Както и да е. Няма го мислим отсега. Ами кО вземе да заколи Емко ooooh!. Уххх, какво ще правя?! Каптана седи плътно зад Фера и си мисли: дали ще може да ме предпази с тялото си? Тоя с неговите демонстрации и черни рози, ей ся ше извади патлака...

......

Няколко часа по- късно... Ох беее, дадох го без бой... Сега тука дремя кат нЕкоя кукувица  smile3518

Ама и в парка не мога да остана насаме с мислите си, помисли си Емко smile3555. Тоя с кошницата дошъл с надеждата да тръгна по етажите вместо него да нося вестници ooooh!. МноУ нахален... Аз хубаво си спах в колата, изкриви ми се врата от зяпане към апартамента, та рекох чакай се поместя в парка. Намериха ме бе...  smile3515

# 109
Хай. Simple Smile
Оххх Марги, Joy ако всички представяха драмите като теб, то те щяха да са комедии. Joy
Мдааа, след като техните журналя започнаха да спрягат Чачун с новата му ашк Тейлър, Laughing сега започнаха с писанията, че Хазал, ще му партнира  Mr. Green в новото Дизи, Laughing смях в залата, Joy че и си вярват най-вероятно. ooooh!

# 110
 wavey

ох , Маргииииииии  rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo ми карамъзъто на Едже нема ли го анализираш  Joy Фера добре се нагласи  но Емко и Фера  взаимно си стрелкаха с погледи  Flutter а Фера  ка не изпочупи бара тогава барабар с перхидролената     Sick hahaha hahaha hahaha игра на нерви беше тази нощ .

https://twitter.com/colins/status/739824490062983168

жълтурите нема ко измислат и измислиа ашк с Тейлър   #2gunfire Тейлъра ги опреверга ашка  турска преса ли чете или са и казали но колкото ашк имеше със Сера , толкова е имал и с Тейлър  патрона  tooth Дойде ли в Турция ша го питат за нея и имали приятелка а той ша кай че няма  приятна вечер и ша подкара джипа  Joy     

https://www.youtube.com/watch?v=LVztkwCV4bI

снощния епизод  го набарах в тубето с дублаж на  чешки ли е  newsm78  #Crazy

и бившатЪ     да отбележим  Naughty hahaha

https://vine.co/v/i9xIMjPAlWT

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 15:37 от femmi2

# 111
  • Варненска клюкарка

жълтурите нема ко измислат и измислилиа ашк с Тейлър   #2gunfire Тейлъра ги опреверга ашка  турска преса ли чете или са и казали но колкото ашк имеше със Сера , толкова е имал и с Тейлър  патрона  tooth

Ама имАли са беее как да не са имАли Mr. Green  в халюцинациите на някои к'ва любов к'во нещо- чак в Мексико, че и по-нататък hahaha  Като историята за Сера и Америка дето самата тя каза че я открила за сефте в края на миналата година Mr. Green  С Керем Wink

Ето и още от "Мексико", само дето се оказва че откъдето и да е първата снимка, навярно и втората с майка и е от същото място, а като си на 23-24 години и ходиш с ашкъма на почивка не влачиш и майка си Mr. Green Тя звИздЪта и с ашкъма (който и да е той) беше на почивка ама на онова дискретно местенце о. Миконос Mr. Green А  Чачослав си беше в родината- снимки излизаха почти всеки ден Laughing

алеята която се вижда на лявата снимка зад гърба и, се отразява в дясното стъкло на очилата и на десния кадър  Mr. Green

А някои продължават да халюцинират hahaha

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 19:18 от Беллора

# 112

баш па с тая е имал   hahaha глъмавия в случая е Керо   hahaha hahaha

и още от бекстейджа

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 20:05 от femmi2

# 113
  • Варненска клюкарка

Малей какво тяло smile3544

На една проста снимка от стара фотосесия и сигурно излязла от обектива на някой не особено мастит фотограф изглежда хиляди пъти по-добре от безбройните еднотипни рекламни снимки за Колинс. Някои от рекламните са толкова еднакви че ги различавам само по това с какво е облечен Rolling Eyes

# 114
   Ми аз исках такова тяло и снимки да има на сесията за Колинс  ма мъцки  Crossing Arms може като направат друга сесия да има и подобни  плажни снимки  с джинси  и мускули  Mr. Green Crazy

Heart Eyes
 тук не ви ли харесва  Mr. Green на мен чок даже Мачославчо  Mr. Green

# 115
Е, Белл  Hug, то забрана върху халюцинирането никой не може да наложи. Ама трябва да се сещаш кога ставаш смешен предлагайки халюцинациите си за шир потреба обилно поръсени с претенции за истинност. Wink

... Поради ен кратно гледане на епизодите съм запомнила доста реплики не на изуст, но разпознаваемо и поне във вчерашната серия по Фемилито установих, че превода си е съъщия 1:1.
Рори  Hug, не съм ги сравнявала, че в Нова плей вече някои липсват, но гледайки епизодите по Фемилито, ми направиха впечатление на няколко места употребени свежарски реплики, които не мисля, че съм ги чувала в дублажа на БТв. И понеже във всяка серия попадам на някоя такава, съм убедена, че това е не само нов дублаж, но и нов превод. Освен това, още навремето ми правеше впечатление, че БТв на места имаха буквален превод и изразите звучаха доста неестествено за нас. А сега, поне в изгледаното от мен по Фемили, не забелязах нито един такъв израз. Напротив, диалозите вървят "по нашенски" защото явно е наблегнато на смисловия превод, а аз по принцип предпочитам така. Изключение за мен трябва да се прави само в случаите, при които смисловият превод би погубил колорита и уникалността.  Peace

# 116
  • Варненска клюкарка
Е, Белл  Hug, то забрана върху халюцинирането никой не може да наложи. Ама трябва да се сещаш кога ставаш смешен предлагайки халюцинациите си за шир потреба обилно поръсени с претенции за истинност. Wink
Охх rotfImbo rotfImao

ПП Феми и да се съблече за нова фотосесия за съжаление това тяло от горната снимка е вече минало..... Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 20:23 от Беллора

# 117
Ох беееее  rotfImbo гледам в момента по БТв, как преди малко ранения в областта на сърцето и белия дроб Кахраман, се мята в Спешното и се пазари с лекарите да му извадели куршума бързо, че трябвало да тръгва. rotfImbo rotfImbo Е то пък съвсем на небивалици са го ударили комшиите. hahaha

Опс, даже вече му го извадиха без упойка и е готов да тръгва. rotfImbo

П.П. Шият го, пък той само диша дълбоко. И някак от раняването му до болницата, раната се поизмести малко по-нагоре от сърцето. hahaha Нямаше да се учудя и бял дроб да му бяха зашили.

# 118

Скрит текст:
жълтурите нема ко измислат и измислилиа ашк с Тейлър   #2gunfire Тейлъра ги опреверга ашка  турска преса ли чете или са и казали но колкото ашк имеше със Сера , толкова е имал и с Тейлър  патрона  tooth

Ама имАли са беее как да не са имАли Mr. Green  в халюцинациите на някои к'ва любов к'во нещо- чак в Мексико, че и по-нататък hahaha  Като историята за Сера и Америка дето самата тя каза че я открила за сефте в края на миналата година Mr. Green  С Керем Wink
Ето и още от "Мексико", само дето се оказва че откъдето и да е първата снимка, навярно и втората с майка и е от същото място, а като си на 23-24 години и ходиш с ашкъма на почивка не влачиш и майка си Mr. Green Тя звИздЪта и с ашкъма (който и да е той) беше на почивка ама на онова дискретно местенце о. Миконос Mr. Green А  Чачослав си беше в родината- снимки излизаха почти всеки ден Laughing

Скрит текст:

алеята която се вижда на лявата снимка зад гърба и, се отразява в дясното стъкло на очилата и на десния кадър  Mr. Green

А някои продължават да халюцинират hahaha

Ивчеее грешиш, Laughing я се вгледай по-добре в отражението на очилата й Mr. Green и ще видиш Ча. tooth
Малееее Joy моя мъж бе застанал зад мен когато отворих видеото с играджийката smile3555 и няма да Ви казвам какво изръси. Mr. Green

# 119
Кажи, кажи!  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт