Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 477

• 59 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • Варненска клюкарка
На снимката Хазал е вече на стаж във въпросния хотел, а не в академията Peace  Баси късмета дето го е изкарал собственика- Хазал Кая ще му прави безплатна реклама  "драги клиенти, за вас ще готви шеф Хазал Кая..." tooth
А чепиците са си част от униформата Peace

# 136
 wavey

На пръв поглед в подфорума теми бол, Mr. Green а всъщност в по-голямата си частност са за един/а/и и същ/а/и актьор/а/и. #Crazy
Ох Маргиииии, Joy страшна муза те гони.

# 137
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аха. Не съм се наемала да видя Енгин, Туба, Мурат, Нюргюл, Киво и т.н. по колко теми имат. Laughing Peace

# 138
Аха. Не съм се наемала да видя Енгин, Туба, Мурат, Нюргюл, Киво и т.н. по колко теми имат. Laughing Peace
Ние ги минахме.  Mr. Greentooth
Е, поне нашата тема newsm53 е ветеран smile3503 сред себеподобните си.  smile3521 newsm47

# 139
 Проф  не бях сигурна с о ли у се пише  Embarassed   често виждам да се пишат убеци    Mr. Green

# 140
Не гледаш на правилните места! Naughty hahaha Чети книги, речници ... по възможност издавани преди 1989г. Mr. Green

Когато имаш съмнения, винаги можеш да провериш правилното изписване и правилната употреба, в т.ч. с примерчета, ето тук - http://kaksepishe.com/ Ако не уцелваш изобщо изписването на думата, можеш да я потърсиш тук - http://rechnik.chitanka.info/

# 141
Не гледаш на правилните места! Naughty hahaha Чети книги, речници ... по възможност издавани преди 1989г. Mr. Green
Дай жокер от приятел, не вдявам от кодове в случая. Rolling Eyes

# 142
 Проф Благоадаря ти  за линковете  за думите  bouquet newsm51

От темите за Киво си писахме и съфорумка  сподели инфо за Керем Бурсин че можел да играе със Севда не запопомних фамилията  актриса била не съм я чувала 

hahaha

# 143
  • Варненска клюкарка
Наде  на някои им се развали съня като сложихме името на патрона в заглавието на темата ни, та чак и ни докладвали hahaha Нищо че както казваш за един и същ актьор си има по няколко теми, ама вересиите и дефицитите на някои край нямат hahaha  Гледам че сега са си объркали много едното заглавие hahaha Аз бих им препоръчала друго по-подходящо  Mr. Green

# 144
  • Пришълец
Бел, искаме заглавието кО може Party  Mr. Green

Сега пак съм пред тв- то. Какво видяха дзъркелчетата ми  Laughing- главната героиня отвлечена, а един седнал и споделя плановете си с нея за съвместно бъдеще. Досущ като Фера и Халил Joy

# 145
Хи, хи, хи Ивче, мераци Mr. Green КО дЪ сЪ праЙ. tooth
Обаче аз не схванах кодовете на Профи, Профчееее хелп мила, искам да знам какво се крие зад думите ти в поста адресиран към мен.

# 146
Дай жокер от приятел, не вдявам от кодове в случая. Rolling Eyes
Ъъъъъъ  newsm78 newsm78 какви кодове, какви пет лева?!

Феми написа " Проф  не бях сигурна с о ли у се пише  Embarassed   често виждам да се пишат убеци    Mr. Green " и аз й препоръчах къде да гледа как се пишат правилно думите в българския език. Peace
Двата ни поста са един след друг.

П.П. В темата за Хазал, Снежка е сложила инфото от рускините за последните снимки на Хазал излезли покрай готварското й обучение. - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=889239.msg33239787#msg33239787

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 21:02 от profi_1

# 147
Оффф не знам защо реших, че на мен ми казваш нещо, а то било на Феми.
Както и да е, сега разбрах, явно нещо съм била разсеяна в онзи момент, сори.

# 148
Няма нищо Наде  Grinning Hug

# 149
  • Варненска клюкарка
Аз пък вечер си гледам От обич Heart Eyes Напоследък всичките турски сериали са ми еднотипни еднодневки, никой не ми задържа вниманието повече от няколко серии, а и самите те като че ли влязоха в един утъпкан коловоз и не искат да мръднат от там и на милиметър ooooh!
Особени надежди и за Чачовия нямам Rolling Eyes Както много пъти съм писала искам да го режисира Улуч Байрактар, той е по кримките, не харесвам Али Билгин който като зацепи прави по 10 минутни еднотипни приспиващи сцени, няма динамика, отегчавам се.... Лелята Едже ясно че този път ще му се размине на Ча, но не се знае кое друго камикадзе ще се вреже в него да си излива таланта.... За феномена тръгнах с голямата кошница и първите няколко серии се успокоявах че ще потръгне, Чачослав беше повече от ентусиазиран, ама после и той по течението....Скука ooooh!
Много се забавлявах с комедията киралик ашк, от години за пръв път да ми допадне нещо но в един момент ни комедия, ни драма, едно нищо стана...

Бел, искаме заглавието кО може Party  Mr. Green

Скрит текст:
Готово Mr. Green  Феноменално тъпите проблеми на Я**ра, и халюцинациите на част от ятото извън Ме****ра - това смятам че е по-подходящо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт