СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 216 296
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 125
Виждат колко деца има с по-добри резултати и си правят груба сметка дали ще им стигнат силите за желаната гимназия
Аз искам да попитам ще мога ли да видя резултатите на дадено училище т.е. на всички деца от това училище

# 1 126
Такава информация има във всяко училище, но не съм видяла някой да я публикува.

# 1 127
  • Русе
newsm78Може ли някой да ми помогне, за Русе освен в РИО къде другаде мога да видя статистика,че ние не сме с много добри резултати,а там нищо ново не излиза...
За Русе има статистика, но е по предмети - и не можеш да се ориентираш. Писах им на пощата, защото не вдигат телефона. Ако имате време и търпение звънете им и искайте обща статистика.

# 1 128
  • Варна
Виждат колко деца има с по-добри резултати и си правят груба сметка дали ще им стигнат силите за желаната гимназия
Аз искам да попитам ще мога ли да видя резултатите на дадено училище т.е. на всички деца от това училище
Не знам има ли ги онлайн.
Но коментираните вече разпечатки разлепени в определени училища дават тази информация. Аз миналата година отидох за да видя и преценя общия успех на набора в училището на дъщеря ми. Не видях нито една двойка и това ме зарадва много. А успеха на класа беше над 5 по двата предмета както и очаквах.

# 1 129
Информация в медиите:

http://www.danybon.com/obrazovanie/rezultati-izpiti-7-klas-2016/

Имам чувството, че в София статистиката няма да е днес.

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 16:50 от blaga2005

# 1 130
Елка Илиева не си вдига телефона, явно няма да е днес.

# 1 131
  • София
На въпроса: „На какво, според теб, се дължи непрекъснатото увеличаване на двойките - всяка година - все повече?“, получих следния отговор от родител: „Ами много ясно - затяга се контролът и не могат да преписват децата“.

Съгласни ли сте?

Последна редакция: пт, 03 юни 2016, 18:20 от Пепеляши

# 1 132

Звънете им.

# 1 133
Значи оставаме за понеделник. В събота и неделя няма кой да ни я публикува.

# 1 134
  • България, София
Информация в медиите:

http://www.danybon.com/obrazovanie/rezultati-izpiti-7-klas-2016/

Имам чувството, че в София статистиката няма да е днес.
Дано да те опровергаят
Между другото една медия е казала :

"Тази година тройка се пише при 16 точки на теста, както през 2014 г. През м.г. за тройка са трябвали 18 точки.
Този текст е копиран от Danybon.com. Прочетете повече на http://www.danybon.com/obrazovanie/rezultati-izpiti-7-klas-2016/"

Това не е вярно с много. През 2014, прагът беше цели 20т.

# 1 135
На въпроса: „На какво, според теб, се дължи непрекъснатото увеличаване на двойките - всяка година - все повече?“, получих следният отговор от родител: „Ами много ясно - затяга се контролът и не могат да преписват децата“.

Съгласни ли сте?

Не. Според мен нивото на преподаване и мотивацията на децата се променят към по-лошо.

# 1 136

Звънете им.
дайте телефони

# 1 137
  • България, София

Звънете им.
дайте телефони

Елка Илиева, Старши експерт - информационно осигуряване в РИО София-град, тел. 029356063

# 1 138
РИО София - от сайта им:

2. Кремена Здравкова Огнянова Началник на отдел  02 935 60 62  
3. Елка Славеева Илиева  Старши експерт - информационно осигуряване 02 935 60 63  
4. Милен Илиев Балджев Старши експерт - анализ на информацията 02 935 60 58

# 1 139
Това е несериозно, меко казано. Разбира се ,че не съм съгласна. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт