СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 942
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 335

Дъщеря ми има: БЕЛ – 5.694 / 5.696; МАТ – 6.000 / 5.964. Това прави 35.588 бал за кандидатстване в МГ (БЕЛ + 3МАТ).

Поздравления! Ние като че ли ще освободим едно място за СМГ, но балът ни бездруго е малко по-нисък.

В какъв смисъл освобождавате място за СМГ?

Използайки стилистиката на МОН, коректното цитиране на поста ми акцентира върху "Поздравления!...."  Twisted Evil

Моля те, игнорирай останалото Simple Smile

# 1 336
Чефо, в стила на МОН пишеш така че никой да не те разбере ли?  Joy

/Таблица е супер, благодаря, но последния пост ...../ Laughing
Игнорвам го! Peace

# 1 337
Здравейте, мами! Дъщеричката се е изложила на матурите - 31,500 бал. Взели са й много точки заради нечетливия почерк (така се надяваме) на преразказа. Ще ходим в понеделник да обжалваме. Та искам да попитам как става процедурата и възможно ли е бала да се вдигне? Също така имаме ли шанс за 9ФЕГ, мечта й е от пети клас.  newsm78

# 1 338
Здравейте, мами! Дъщеричката се е изложила на матурите - 31,500 бал. Взели са й много точки заради нечетливия почерк (така се надяваме) на преразказа. Ще ходим в понеделник да обжалваме. Та искам да попитам как става процедурата и възможно ли е бала да се вдигне? Също така имаме ли шанс за 9ФЕГ, мечта й е от пети клас.  newsm78
Не можете да " обжалвате". Можете само да видите работата. Оценките са окончателни.

# 1 339
  • София
Шансът ще стане относително по-ясен, след като излезне статистиката.

# 1 340
   От вчера ме гложди един въпрос, дано учителите в темата ми отговорят. Племенникът ми е във ФЕГ и там им пишат на контролни ТРОЙКА за над 50 от 100 точки. Получават оценки от по 2,45 и подобни. Нашето МОН определи 16 от 100 за тройка. Няма ли някакъв единен критерий...?

# 1 341
Моля, ако някой има справката за минимален и максимален бал от миналата година  за Пловдив /първо и второ класиране/, да я сподели. В сайта на РИО Пловдив в архива не се отваря. Изписва: "Ресурсът, който се опитвате да достигнете, не е открит." И това за трите класирания :
http://www.riobg.com/messages/file_messages_students_16/sv_mesta_4kls_2015.doc

# 1 342
Моля, ако някой има справката за минимален и максимален бал от миналата година  за Пловдив /първо и второ класиране/, да я сподели.
http://dox.bg/files/dw?a=8a1602d1b2
Това намерих в пощата. Информацията е малко повече, отколкото търсиш, но вярвам, че ще отсееш необходимото.

# 1 343
  • най-шареното място
На мен ми е интересно тройка ли трябва да имат на изпита за да могат да кандитстват децата.
Би трябвало уж да е така, но статистиките започват от 2 и 4.
Ако статистиката е за кандидатите и те кадидатстват само с оценки поне 3.00, защо включват тези под 3 и дори с разбивки?

Чисто статистически /но и само за МОН/ и интервала 2-3 е интересен, но за кандидатите най-малкото разбивката е излишна.

# 1 344
Моля, ако някой има справката за минимален и максимален бал от миналата година  за Пловдив /първо и второ класиране/, да я сподели.
http://dox.bg/files/dw?a=8a1602d1b2
Това намерих в пощата. Информацията е малко повече, отколкото търсиш, но вярвам, че ще отсееш необходимото.

Благодаря !

# 1 345
  • Варна
ом Статистиката не е само за успешно издържалите изпитите, а за всички резултати. От нея не може да се види обаче колко деца няма да участват в класирането, защото една част могат да имат сбор от оценките над 6 примерно (2 по един предмет и 4 по друг).
Миналата година във Варна разбивката на успеваемостта започваше от 2. Оказа се, че имало деца, които са се явили само на единия от двата изпита. Тази година е от сбор на оценките 4.

# 1 346
  • най-шареното място
Мерси. Все пак делението в подробната разбивка под 3 е безумие за мен. Те са все неиздържали.

Да, виждат се само максимално възможният брой двойки - като сбор от статистиката за всеки предмет -  без да е ясно дали някои от тях не са на едни и същи деца - 2 двойки.

# 1 347
  • Варна
Мерси. Все пак делението в подробната разбивка под 3 е безумие за мен. Те са все неиздържали.

E, те едва ли я правят на ръка тази статистика. Просто интервалът на групиране им е такъв (и добре, че във Варна е 0,009, защото в София е 0,099).
Хем не съм от София и не съм тази година майка на седмокласник и пак ме е яд на Софийското РИО дето не пускат статистиката. Съвсем минимално усилие се изисква, а държат в напрежение толкова родители и деца.

# 1 348
  • най-шареното място
Определено! Цял град и то възможно най-големия.
Едва ли отнема часове и за такова нещо и с малко извънработно време даже е добър късмет за самият правещ статистиката.

# 1 349
Чефо, в стила на МОН пишеш така че никой да не те разбере ли?  Joy

/Таблица е супер, благодаря, но последния пост ...../ Laughing
Игнорвам го! Peace

Точно

Виж отговорът им на запитване за сбърканата задача: http://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Drama-s-izpita-po-matemati … dacha_630120.html
 Joy

Общи условия

Активация на акаунт