СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 216 178
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 290
Чака ви само ако не е било заето на трето - когато сте го освободили.

Ето това не ми е ясно, на 5.07. съм записала детето след второто класиране. Излизат списъците със свободните места и рискувам на трето. След като вече са ясни местата за трето класиране,  къде остава освободеното от нас,  аз предполагам,  че е за четвърто? newsm78

# 1 291
Ех сега като започнат някои хора. Английската, английската. .. Ако не съм запишела дъщеря си в английската, щяла съм да й проваля живота. Само там можело да научи английски. Не знам какви глупости. Без английски нищо не можело да се направи Mr. Green

# 1 292
  • най-шареното място
Чака ви само ако не е било заето на трето - когато сте го освободили.

Ето това не ми е ясно, на 5.07. съм записала детето след второто класиране. Излизат списъците със свободните места и рискувам на трето. След като вече са ясни местата за трето класиране,  къде остава освободеното от нас,  аз предполагам,  че е за четвърто? newsm78

Може би пропускам нещо, но това, което ни обясниха / а и подобни неща само мисля съм чела във форума/е, че и трите класирания минават през единна система. Така когато запишеш на второ, ти нямаш достъп до трето класиране. Трябва да не запишеш на второ за да участваш на трето. При това не освобождаваш, а всъщност не заемаш мястото. По време на трето класиране обаче, то може да бъде заето от някой който докато вие си кандидатсвате за едно, кандидатсва за незаетото от вас място.

А четвърто май е вече на училищно ниво.  Пак казвам, не съм експерт, само споделям как прочетох мнението ти.

# 1 293
Всъщност се зачетох по- обстойно и открих грешката си- за да се участва в трето класиране,  не трябва да се записваме.  Sad

# 1 294
  • Бургас
Гледах статистиката на Бургас, ама не ми се брои, за да видя колко са пред нас. Не е ли излязла като пишеш резултата си и автоматично да ти изписва??
Е, какво има да броиш, нали е дадено натрупването Rolling Eyes

# 1 295
Ех сега като започнат някои хора. Английската, английската. .. Ако не съм запишела дъщеря си в английската, щяла съм да й проваля живота. Само там можело да научи английски. Не знам какви глупости. Без английски нищо не можело да се направи Mr. Green

Joy Ние от глухата провинция си "нямаме" езикови гимназии,и не цари истерия сред родителите кой,къде и как ще влезе.Гледаме да усвоят матерният си език,не че са лоши чуждоезичните bouquet

# 1 296

Дъщеря ми има: БЕЛ – 5.694 / 5.696; МАТ – 6.000 / 5.964. Това прави 35.588 бал за кандидатстване в МГ (БЕЛ + 3МАТ).

Поздравления! Ние като че ли ще освободим едно място за СМГ, но балът ни бездруго е малко по-нисък.

# 1 297
Всъщност се зачетох по- обстойно и открих грешката си- за да се участва в трето класиране,  не трябва да се записваме.  Sad

Можеш, даже трябва да се запишеш, защото още не знаеш какво ще излезе свободно за трето класиране. След това, ако прецениш че искаш да участваш и да рискуваш изтегляш си документите и подаваш за трето. Но вече не ти се пази мястото за четвърто и то се провежда вече на училищно ниво, така че рискът си е голям.

# 1 298
Joy Ние от глухата провинция си "нямаме" езикови гимназии,и не цари истерия сред родителите кой,къде и как ще влезе.Гледаме да усвоят матерният си език,не че са лоши чуждоезичните bouquet
Напротив. Истерията си я има, просто не четем за нея в този форум.
Иначе доста деца и съответно родителите им се притесняват не само за НАГ, ПМГ " Иван Гюзелев", но даже и за ПТГ " д-р Никола Василиади".

# 1 299
Тази сутрин видях, че дъщеря ми прави списък с баловете (по информация от съучениците си) на два от класовете в СМГ, нейния и съседния.

Това са някои от резултатите.

Дъщеря ми има: БЕЛ – 5.694 / 5.696; МАТ – 6.000 / 5.964. Това прави 35.588 бал за кандидатстване в МГ (БЕЛ + 3МАТ).

Това е 11-ти резултат за тези два класа общо. Най-високият е 35.768. Предполагам, че в четирите класа на СМГ ще има около 20 деца (+/–) с бал по-висок или равен на 35.588.

За тези два класа има общо 36 деца с бал над 35 (от 35.017 включително, нагоре).

P.S. Преди две години, т.е. през 2014-та, лауреатите от олимпиадата по математика със стопроцентова сигурност трябваше да се явят на НВО (I-ви модул), като можеха да не се явят на II-ри модул. Служебната шестица от олимпиадата се признаваше като оценка за кандидатстване в гимназия. Сега може да е различно.
Здравейте, синът ми е в СМГ, но се е изложил по БЕЛ. За кои класове става въпрос, че са 36 над бал 35?

# 1 300
  • Бургас
Оооо, но Бургас е царството на непоисканите съвети Joy Тук всеки знае най-добре къде и какво точно трябва да учи твоето дете, макар и да не го познава. Робуването на моди и предразсъдъци е изключително разпространено. Любимите фрази са "Всички казват, че" и "Приятелката на една моя позната...", т.е. ЕЖК е абсолютната истина, а "какво ще кажат хората" е движеща сила за много хора Crazy В момента съм ограничила максимално разговорите за подреждането на желанията. Очаквам много интересни реакции, когато излезе класирането Sunglasses

# 1 301
  • В офиса
Тази сутрин видях, че дъщеря ми прави списък с баловете (по информация от съучениците си) на два от класовете в СМГ, нейния и съседния.

Това са някои от резултатите.

Това е 11-ти резултат за тези два класа общо. Най-високият е 35.768. Предполагам, че в четирите класа на СМГ ще има около 20 деца (+/–) с бал по-висок или равен на 35.588.

За тези два класа има общо 36 деца с бал над 35 (от 35.017 включително, нагоре).

Много полезно инфо.... Благодаря! Като не дадоха статистика, така ще събираме резултати. Значи смело мога да предположа, че бал 35.555 би бил около 30-и.

# 1 302
Здравейте, синът ми е в СМГ, но се е изложил по БЕЛ. За кои класове става въпрос, че са 36 над бал 35?

# 1 303
В СМГ сега са 4 класа,догодина 6 класа - 52 нови места ще има . 95% от децата искат да продължат в училището. Битката ще е за 2 паралелки с немски -52 места.
Фредерика ще сме в английските паралелки/ така поне се надявам аз/. Всичко зависи колко истински математици които нямяха късмет след 4 клас сега ще си дойдат при нас.

# 1 304
  • София
Ant, в кой клас е дъщеря ти?
Моят син каза, че около 30 са баловете на 35.00 в двата класа В и Г. Неговия 35.304 е 23-ти по ред от тези 2 класа. Знам за 2 деца от горните 30, които няма да останат в СМГ, всички други искат СМГ. Повечето НЕ, не знам дали някои няма да предпочетат НЕГ пред СМГ с английски.
Ако дъщеря ти е А или Б клас, ще сглобим стъкмистиката.
Въпросът ще е колко външни деца ще дойдат в високи балове.

Общи условия

Активация на акаунт