СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 216 217
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 275
Това не е вярно. Лауреатите от олимпиадите получават 6.00 и не се явяват на НВО. Това означава, че по БЕЛ има със сигурност три пълни 6.00, както и по МАТ.

# 1 276
  • Варна
Искам да попитам варненките  как се подреждат училищата след първите 3-4. Те са ясни МГ Първа, Пета, Четвърта. А после?
После писахме Руското училище и ПМГ.(МГ не) А после-Търговската гимназия.

Освен тези споменатите от Стейси ,не подценявайте и Гимназията по Туризъм "Проф. Д-р Асен Златаров". Познавам разкошни деца,които са я завършили и според които и там не е леко.  Wink А и сме туристически град.  Peace
За Търговска аз лично съм антинастроена .
Моето лично, субективно усещане и дочуто оттук-оттам . Peace

# 1 277
Може ли някой да ми препоръча учители по математика от "Регалия"!

# 1 278
дайте някаква статистика за у-ща в София или Бг за 2015  спрямо резултатите им на НВО БЕл и МАТ . Май най-добре се беше справила 1 частна математическа -нещо такова. И да знаете, колко деца са приели в Американския и колко от тях ще кандидатстват и на други места?

Не беше ли Св. София?
От приетите деца от класа на сина ми  /СМГ/ в АК само 1 дете ще се запише. В общи линии всички са участвали  на НВО и ще кандидатстват на други места/ различни от АК, предимно СМГ/. Единици ще се запишат, но колко точно не съм се интересувала.

# 1 279
Интересно ми е как точно се процедира за трето класиране. Например на второ класиране не сме мръднали нагоре. От 5-7 юли се записваме. След това виждаме,  че в желаното училище има свободно място, изтегляме документите и заявяваме участие в трето класиране. Тогава обаче освобождаваме мястото от второто класиране,  то се обявява за четвърто ли? И ако друго дете ни изпревари с бала си, ще можем ли да се върнем при четвърто класиране на поцицията си от второ? Не, че ще добия смелост за такива гимнастики. Joy

# 1 280
  • Пловдив
Моля ви,помогнете ми! newsm78 newsm78 newsm78
Няма информация (или аз не я намирам) какво се изучава в природоматематическия профил в ОМГ Пловдив.
 Какви предмети се изучават повече (разширено) след първата подготвителна година?
Математика, информатика и информационни технологии.

# 1 281
Момичета, някой знае ли във Френската гимназия в София дали учат на смени или са само сутрин?
eli, няма връщане назад. Ако решите да участвате в трето класиране, губите мястото от второ. Peace

# 1 282
Момичета, някой знае ли във Френската гимназия в София дали учат на смени или са само сутрин?
eli, няма връщане назад. Ако решите да участвате в трето класиране, губите мястото от второ. Peace

Ако става дума за София- да учат на смени.

# 1 283
Гледах статистиката на Бургас, ама не ми се брои, за да видя колко са пред нас. Не е ли излязла като пишеш резултата си и автоматично да ти изписва??

# 1 284
Тази сутрин видях, че дъщеря ми прави списък с баловете (по информация от съучениците си) на два от класовете в СМГ, нейния и съседния.

Това са някои от резултатите.

Дъщеря ми има: БЕЛ – 5.694 / 5.696; МАТ – 6.000 / 5.964. Това прави 35.588 бал за кандидатстване в МГ (БЕЛ + 3МАТ).

Това е 11-ти резултат за тези два класа общо. Най-високият е 35.768. Предполагам, че в четирите класа на СМГ ще има около 20 деца (+/–) с бал по-висок или равен на 35.588.

За тези два класа има общо 36 деца с бал над 35 (от 35.017 включително, нагоре).

P.S. Преди две години, т.е. през 2014-та, лауреатите от олимпиадата по математика със стопроцентова сигурност трябваше да се явят на НВО (I-ви модул), като можеха да не се явят на II-ри модул. Служебната шестица от олимпиадата се признаваше като оценка за кандидатстване в гимназия. Сега може да е различно.

# 1 285
Betty,  моите размишления вървят в такава посока: за да участваме в трето класиране, освобождаваме място в НПМГ- химия(където детето има чудесен бал) и това място се обявява за четвърто класиране. Сметката обаче ни е крива и отново не влизаме в желаното училище. Тогава се отказваме от мястото си от третото и участваме в четвърто. Там ни чака освободеното от нас място за НПМГ,  защото не вярвам някой с по- висок бал от нашия да чака четвърто класиране за химия.
 Поне така си мисля и уплътнявам времето,  докато чакам статистиката. Peace

# 1 286
  • най-шареното място
Чака ви само ако не е било заето на трето - когато сте го освободили.

ПП И аз знам, че се явяват на първия статистически модул децата със служебни честици за кандидатстване /от олимпиади/. Миналата година мисля е било така.

# 1 287
  • София
Знае ли се скалата за превръщна на точките в оценки по БЕЛ за таи година?

# 1 288
  • България, София
За тези два класа има общо 36 деца с бал над 35 (от 35.017 включително, нагоре).
Ами тя едната немска паралелка е готова и другата е започната  Simple Smile
А има ли интерес към други училища или всички традиционно искат да си продъжат в СМГ?

# 1 289
  • София
Ами тя едната немска паралелка е готова и другата е започната  Simple Smile
А има ли интерес към други училища или всички традиционно искат да си продъжат в СМГ?

И за другите две паралелки са оставили места ☺

Общи условия

Активация на акаунт