СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 863
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 365
Здравейте на всички!
Имам седмокласничка и това е поводът да се регистрирам в сайта, макар че като гледам колко сте информирани, е трябвало да го сторя много по-рано. Поздравявам всички горди майки! Давам си сметка, че сте  заети с проучвания за  децата си, но някои от вас са много отзивчиви и се надявам да ми помогнете, защото съм непросветена, объркана и на кръстопът. Всяко мнение би ми било от полза. От провинцията съм, но ми предстои местене в София, детето ми не се представи добре по математика и балът й ще е около 30. Тя иска да учи френски език/може би въпросът е излишен/, но дали като излязат статистиките, има някакъв шанс за 9ФЕГ?  Ако няма такъв, бихте ли помогнали със съвети за други училища, където да го изучава/ще живеем в младост 1,знам, че в София разстоянията също имат значения/. Благодаря ви предварително и съжалявам, че бях обстоятелствена!
Ако не стигне за ФЕГ, юоже да кандидатства в 35 СОУ или 18 СОУ.

# 1 366
Здравейте на всички!
Имам седмокласничка и това е поводът да се регистрирам в сайта, макар че като гледам колко сте информирани, е трябвало да го сторя много по-рано. Поздравявам всички горди майки! Давам си сметка, че сте  заети с проучвания за  децата си, но някои от вас са много отзивчиви и се надявам да ми помогнете, защото съм непросветена, объркана и на кръстопът. Всяко мнение би ми било от полза. От провинцията съм, но ми предстои местене в София, детето ми не се представи добре по математика и балът й ще е около 30. Тя иска да учи френски език/може би въпросът е излишен/, но дали като излязат статистиките, има някакъв шанс за 9ФЕГ?  Ако няма такъв, бихте ли помогнали със съвети за други училища, където да го изучава/ще живеем в младост 1,знам, че в София разстоянията също имат значения/. Благодаря ви предварително и съжалявам, че бях обстоятелствена!

Добре дошла. Имайте предвид и СУЧЕМ на Ситняково. Успех!

# 1 367
Здравейте на всички!

Добре дошла. Имайте предвид и СУЧЕМ на Ситняково. Успех!
Детето иска да учи френски, а в 31СУЧЕМ има англ., немски и испански.

# 1 368
  • I want it all and I want it now.
133 има паралелка с френски език и придвижването ще ви е бързо с метрото.   А за испанска паралелка 22 е по добро от посочените по горе училища.

# 1 369
Споделете мнение за 35 СОУ, паралелка с немски език
 newsm78

# 1 370
За 35 СОУ нямам информация, но ако някой се интересува от 32 СОУ, може да пита.

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 12:00 от zoribori

# 1 371
  • Sofia
Имам две приятелки,чийто деца учат в 35 СОУ. От тях съм чула добри отзиви за училището. Моята дъщеря също иска да учи немски. Ако не я приемат в 91 НЕГ или 73 СОУ, резервен вариант ни е 35 СОУ. Чакам статистиката да видя и ще сме долу горе на ясно какво ще се случи.

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 11:59 от ivben

# 1 372
Имам две приятелки,чийто деца учат в 35 соу. От тях съм чула добри отзиви за училището. Моята дъщеря също иска да учи немски. Ако не я приемат в 91 НЕГ или 73соу, резервен вариант ни е 35 СОУ. Чакам статистиката да видя и ще сме долу горе на ясно какво ще се случи.

Ние сме в същата ситуация, та затова питам, другия вариант е да изберем английска гимназия с немски, също е вариант, надявам се поне за 73 СОУ да му стигне бала, много се надявам! Благодаря за споделеното!

# 1 373
  • София
Ние сме в същата ситуация, та затова питам, другия вариант е да изберем английска гимназия с немски, също е вариант, надявам се поне за 73 СОУ да му стигне бала, много се надявам! Благодаря за споделеното!

Вер, колко е балът на момчето ти?

# 1 374

Вер, колко е балът на момчето ти?
Балът му е 33.034. Тази година 73 СОУ са пуснали още една паралелка, така че много се надявам да има късмет и да влезе на второ класиране, ако не ще видим! Та затова разпитвам за 35 СОУ - нямам никаква информация за него, освен от сайта им. Ако имате инфо моля споделяйте!

# 1 375
 Ganis, до колкото разбирам /от коментарите/ Вие сте учител в 73-то у-ще /може и да се бъркам, разбира се/, мислите ли че има шанс?

# 1 376
  • Пловдив
Здравейте на всички!
Можеш да подадеш заявление в две област. Например в Пловдив, където с този бал ще успеете за ФЕГ. После ще преместите детето в София.

# 1 377
Много благодаря за информацията на всички. Разгледах  споменатите училища, както и 119-то. Там има една паралелка хуманитарен профил- с френски като втори език, но се предполага, че изучаването на езици няма да е засилено или бъркам? Защото и балът за там се образува 3 пъти оценката по БЕЛ, а тя се е справила отлично по този предмет, та ще е по-висок. Имате ли информация за това училище? 

# 1 378
Вярно ли може едновременно да участваш в класирането в две области?. Толкова ли е лесно? Знам, че някои го правят. Така най-често в началото на учебната година класовете от 26-28 стават с 30 деца, но все пак...

# 1 379
  • Пловдив
Вярно ли може едновременно да участваш в класирането в две области?. Толкова ли е лесно? Знам, че някои го правят. Така най-често в началото на учебната година класовете от 26-28 стават с 30 деца, но все пак...
Можеш даже във всички, стига да успееш да ги обиколиш. Законът го позволява.

Общи условия

Активация на акаунт