СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 870
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 350
Мерси. Все пак делението в подробната разбивка под 3 е безумие за мен. Те са все неиздържали.

E, те едва ли я правят на ръка тази статистика. Просто интервалът на групиране им е такъв (и добре, че във Варна е 0,009, защото в София е 0,099).
Хем не съм от София и не съм тази година майка на седмокласник и пак ме е яд на Софийското РИО дето не пускат статистиката. Съвсем минимално усилие се изисква, а държат в нап
режение толкова родители и деца.

Явно в София статистиката се прави ръчно. Това ще рече и грешно.

Нямам друго обяснение за забавянето. Отново предлахам услугите си на РИО. Изгодно.

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 00:06 от Чефо

# 1 351
  • out of space
Някой за СГСАГ?

# 1 352
    Нещо актуално да знаете за Испанската? Темата в "Училища" не можах да открия (до 9 стр.), а смениха директор, някой знае ли как е сега в това училище?

# 1 353
  • София
    Нещо актуално да знаете за Испанската? Темата в "Училища" не можах да открия (до 9 стр.), а смениха директор, някой знае ли как е сега в това училище?

Аз лично не знам за 164-то, но във връзка с ИЕ търся информация и за 157-мо и 31-во (испанската паралелка), кое от двете е по-добро? newsm78

# 1 354

Аз лично не знам за 164-то, но във връзка с ИЕ търся информация и за 157-мо и 31-во (испанската паралелка), кое от двете е по-добро? newsm78

Ето за 31 СУЧЕМ :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=412360;topicrefid=19

Но за паралелката с испански не знам дали пише. Нали знаеш, че е важно деца с колко висок бал има в съответната паралелка, защото нивото на класа зависи най-вече от нивото на децата там. За 157-мо не съм чувала много добри отзиви, но всичко си зависи от детето. Мисля, че 31-во е за предпочитане, но това е мое лично мнение.

# 1 355
  • София
Успех децата, които имат изпит днес!

# 1 356

Испанските паралелки на 22 СОУ са по-добри от тези на 157 и 31.

# 1 357
Успех на НГДЕците днес!

# 1 358
  • София
   От вчера ме гложди един въпрос, дано учителите в темата ми отговорят. Племенникът ми е във ФЕГ и там им пишат на контролни ТРОЙКА за над 50 от 100 точки. Получават оценки от по 2,45 и подобни. Нашето МОН определи 16 от 100 за тройка. Няма ли някакъв единен критерий...?

Нашето скъпо МОН може да определи и 5 точки за тройка, това не значи колегите също да смъкват гарда. Навсякъде по света минимумът за 3 е 50%. Миналото лято се занимавах с една девойка, която учи в частен пансион в Швейцария. Там минимумът е 70%. Моите колеги по чужди езици и по БЕЛ ползват същата скала. Колегите по математика (включително и аз) и по природни науки сме на 25%. Децата трябва да знаят, че изискванията са сериозни. Нали знаете лафа "Кучето скача според тоягата". Повечето се целят след завършване на гимназията в чужбина. (визирам ЕГ) и ако не са научени как трябва да се учи, ще им е много трудно.

# 1 359
  • София
Мандарин, когато утре излезе софийската статистика (дано), в отделните по мат и БЕЛ човек може да види какъв процент от децата са с под 50 точки.. Определено голям. При единна скала за оценяване за тройка над 50% това би означавало всичките тези деца да бъдат с двойки. А това МОН никога няма да го допусне. Mr. Green

Освен това единна скала и оценяване от време оно няма у нас. И някога, и сега, в различните училища/класове тестовете/контролните/класните са с твърде различна сложност и оценяването варира от супер щадящо(подаряващо тройката при смешна успеваемост) до много режещо.

# 1 360
Здравейте на всички!
Имам седмокласничка и това е поводът да се регистрирам в сайта, макар че като гледам колко сте информирани, е трябвало да го сторя много по-рано. Поздравявам всички горди майки! Давам си сметка, че сте  заети с проучвания за  децата си, но някои от вас са много отзивчиви и се надявам да ми помогнете, защото съм непросветена, объркана и на кръстопът. Всяко мнение би ми било от полза. От провинцията съм, но ми предстои местене в София, детето ми не се представи добре по математика и балът й ще е около 30. Тя иска да учи френски език/може би въпросът е излишен/, но дали като излязат статистиките, има някакъв шанс за 9ФЕГ?  Ако няма такъв, бихте ли помогнали със съвети за други училища, където да го изучава/ще живеем в младост 1,знам, че в София разстоянията също имат значения/. Благодаря ви предварително и съжалявам, че бях обстоятелствена!

# 1 361
debora stoicheva, виж на този сайт https://izpitai.me/client/school_grades

Напиши оценките и ще видиш къде би влезнало детето миналата година, ФЕ е френски език, можеш да се ориентираш за училищата.

# 1 362
Сърдечно благодаря!

# 1 363
Бях ви загубила! Един въпрос? Защо в името на групата са посочени тези дати?

# 1 364
Защото е седмична тема, а не както е традиционно по 50 страници.

Общи условия

Активация на акаунт