СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 216 026
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 240
Хайде малко да разнообразя темата. Иначе и на мен ми е нервно, но гледам да не мисля за 03.06.
http://dnes.dir.bg/news/mon-uchilishta-pensionirane-uchilishtni- … ori-22814425?nt=4

Дано наистина конкурсите да са честни!

# 241
Има ли толкова млади учители, които искат да влязат в училище, колкото искат да пенсионират?
Струва ми се, че все по-малко хора искат да влязат в тази професия Simple Smile

# 242
И аз съм под напрежение. Детето категорично отказва да коментира какво е натворила. Но темата ми харесва. Така се разтоварваме и по-лесно ще устискаме до петък. #Crazy

# 243
Има ли толкова млади учители, които искат да влязат в училище, колкото искат да пенсионират?
Мисля че има достаъчно млади хора, които искат да са учители. Нашият класен е на около 38, много добре се разбира с децата. Търпелив е и им влиза под кожата. Всички деца го харесват.

# 244
Привет,

къде ще бъдат публикувани резултатите на 3 юни?  newsm78

# 245
Моля да ме извините, ако вече е обсъден този въпрос, но не съм наясно: резултатите по български и математика ще бъдат ли публикувани някъде онлайн (и ако да, то къде...)

http://7klas.mon.bg/
С ЕГН и входящ номер.

# 246
  • София

В училището на децата ми има поне няколко учители на възраст под 30. Изглеждат ми надъхани за работа, ентусиазирани, взискателни, копиращи (няма лошо) чужди практики за портфолио, отборни проекти и т.н... Simple Smile

# 247
"Образованието учи не само на точност, но и на справяне в по-сложни ситуации."

С такива  и подобни витиевати изречения преди няколко години МОН се измъкнаха от "ситуацията" с очевидно грешен въпрос в теста по български език.
И не дадоха "бонус"  /така подигравателно наричаха поправката на собствената си неграмотност/ на децата, които не са отговорили вярно на  грешно зададен въпрос, защото те не били мнозинство, както и използваха, за да се измъкнат,  поляризирането на родителските мнения.
Между другото, и тогава ставаше въпрос за несъответствие между текст и диаграма, явно им куца разчитането на таквиз сложни неща, и тогава не наказаха съставителя, и сега няма да го направят, нищо чудно да е един и същ, така че и следващите седмокласници вероятно ще се пържат на същия огън с диаграмите, докато не пенсионират некомпетентния служител.

Иначе, влизам в темата ви, за  да пожелая успех и прием по първо желание!   Hug

# 248
На нас все пак ни казват, че на 2 юни следобед ще излезнат резултатите.

# 249
  • I want it all and I want it now.
На детето вече са му дали списък с задължителната литература за лятото.

# 250
  • Бургас
Аааа, 23 детето е решило на 100%, какво объркано в нея? Не си я даваме  Grinning

# 251
  • София
И на мен ми казаха, че резултатите се очаквали по-рано от 3-ти - заради по-ранните дати на изпитите.

# 252
  • София
На детето вече са му дали списък с задължителната литература за лятото.
Вероятно и на нас ще дадат,но ако е удобно, бихте ли го качили тук?

# 253
  • Бургас
при нас днес са казали резултата от немския - 6 шестици, 19 петици и 4 четворки в класа, моето е на 1т. от шестицата, но за неговите мъгляви знания по този език петицата е ОК

# 254
И на мен ми казаха, че резултатите се очаквали по-рано от 3-ти - заради по-ранните дати на изпитите.

Кой ви го каза това? Всяка година се пуска такъв слух, но си излизат на датата, която е официално обявена за краен срок. Тази година изтеглиха един ден по-рано матурите, но и обявената дата за резултати е с един ден по-рано. Предишни години е била 4.06. Тъй че ви съветвам да не се надявате, пък ако излязат по-рано, още по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт