СЕДМИ клас - 7 - Успех!/30.05. - 5.06.2016 г./

• 215 949
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 720
Не е ли традиция да няма толкова голяма разлика в двойките БЕЛ /5%/ и математика?
Не мисля. Ето абсолютните стойности от миналата година.
На НВО по БЕЛ са се явили 54 580 ученици, а по математика – 54 305.
Слаби оценки по БЕЛ са получили 994 ученици, а по математика - 2 054.

# 721

Аз мога ли вече да помоля за ключа от пощата? Към кого трябва да се обърна Praynig

От тук нататък не мисля, че ще ти е полезна пощата с нещо. Изпитите минаха.

Супер отговор! love001 Това според правилата ли е?

# 722
  • най-шареното място
Не е ли традиция да няма толкова голяма разлика в двойките БЕЛ /5%/ и математика?

Това какво е - потвърждение на тезата ми? Или неразбиране на въпроса?
<2% и <4% - два пъти
А в темата се спрягат 35-80% по математика на фона на 5 /от статията с източник комисията/ - мнооого над 2 пъти.

# 723

Това какво е - потвърждение на тезата ми? Или неразбиране на въпроса?
<2% и <4% - два пъти
Нито едното, нито другото.
За мен двойно повече двойки по единия предмет си е голяма разлика.
Но в никакъв случай двойно повече, не е като 16 пъти повече.

# 724
  • най-шареното място
Дидева, чета и други неща успоредно и даже не съм забелязала, че цитирам теб.
Питах заради "новините" в темата, все крайно невероятни. Като тази 16-кратна разлика и 80% сами по себе си.

# 725
  • София
80% е невъзможно според мен.
Виждам, че двойките прогресивно девалвират Grinning
Не зная колко от вас са гледали репортажа по БНТ, но си мисля - само на мен ли ми е направило впечатление това високомерно и подигравателно отношение на господина.

# 726
    Момичета, не се настройвайте! Всеки филолог, който вижда такива бисери и пълни глупости, трябва  или да плаче, или да се опита да приема нещата с хумор, каквото прави и човекът вероятно...

# 727
  • Варна

Аз мога ли вече да помоля за ключа от пощата? Към кого трябва да се обърна Praynig

От тук нататък не мисля, че ще ти е полезна пощата с нещо. Изпитите минаха.

Супер отговор! love001 Това според правилата ли е?

В пощата се качват пробни изпити  от различни школи и материали за седмокласници. Децата завършват  вече. 

# 728
  • София
Аз не усетих хумор...

# 729

Спокойно. Не се навивай. Така си говори човекът. В крайна сметка каквото за един, такова и за всички.

# 730
  • София
blaga2005, аз не се навивам.
На мен ми е грозно и обидно. Възрастен човек се подиграва на 14-годишни деца публично, в национален ефир. За мен не е възпитано, етично, професионално, нормално.

# 731
  • София
    Момичета, не се настройвайте! Всеки филолог, който вижда такива бисери и пълни глупости, трябва  или да плаче, или да се опита да приема нещата с хумор, каквото прави и човекът вероятно...   

Да, явно иска да е забавен за цялата аудитория на БНТ. Не върви да се съобразява с чувствителността на  родителите на кандидат-гимназистите. От друга страна обяснението му за "Баба/баба Илийца" според мен беше  добро, запомнящо се. Аз ако съм един седмокласник и го чуя - до края на живота си ще помня, че се пише с малка буква. Laughing

# 732
  • столицата
Какво е обяснил?

# 733
  • София
Обясни, че баба Илийца не е Баба Меца, Баба Яга и други подобни, които не влизат в изпитната програма.

# 734
Да, явно иска да е забавен за цялата аудитория на БНТ. Не върви да се съобразява с чувствителността на  родителите на кандидат-гимназистите. От друга страна обяснението му за "Баба/баба Илийца" според мен беше  добро, запомнящо се. Аз ако съм един седмокласник и го чуя - до края на живота си ще помня, че се пише с малка буква. Laughing
Ами...Понеже ме заинтригувахте и го изгледах, ще си позволя да коментирам точно тази част. То и герой Бай Ганьо с главна буква няма ( справка - произведението), ама го признават за верен отговор.

Общи условия

Активация на акаунт