MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 070
  • 964
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз да попитам все пак - финала няма ли да е другата седмица?

# 16
Не, в сряда ще е. В понеделник и вторник пак ще си има предаване, но не зная кога и по колко ще гонят. Финалът иначе го рекламират в сряда.

# 17
Etam- бях писала в скрит текст кой е единият полуфиналист, който не е спечелил в скрит текст. Така че по простата логика финалът е сниман. Ако ти е интересно, мога на лс да ти го драсна.

Аз съм за финал Севда и Евгени.

# 18
Гласувах за Георги-този сезон нямах изявен фаворит като миналата година. Laughing

# 19
  • София
KATI, благодаря за темата!  bouquet bouquet bouquet

Гласувах за Евгени и за мен той заслужава най-много да спечели. Има достатъчно познания, усет и въображение. Доколкото си спомням, обаче, неговата мечта не е собствен ресторант или изобщо да се занимава професионално с кулинария?  newsm78 Което ще е жалко...

# 20
Etam- бях писала в скрит текст кой е единият полуфиналист, който не е спечелил в скрит текст. Така че по простата логика финалът е сниман. Ако ти е интересно, мога на лс да ти го драсна.

Не го виждам никъде тоя скрит текст.

# 21
  • София
Ами очевидно е бил в предишната или по-предишната тема. Ако много те интересува, търси в публикациите на потребителката.  Crazy

# 22
Ами очевидно е бил в предишната или по-предишната тема. Ако много те интересува, търси в публикациите на потребителката.  Crazy

Мерси! Grinning

# 23
Някой знае ли излъчването на  финала колко време е?  Един час?

# 24
Някой знае ли излъчването на  финала колко време е?  Един час?

Да, както и другите епизоди е.

# 25

Напиши пак в скрит текст, че съм пропуснала.

# 26
Гласувах за Евгени, но другите почти не отстъпват. Не се различават много по знания или умения, така че който и да спечели на този етап си го е заслужил. Севда също доста добре се справя.

# 27
  • Prague Czech Republic
Гласувах за Георги  Heart Eyes Надявам се той да спечели.

# 28
Аз пък гласувах за Евгени.За мен той или Калоян заслужават.
Ама хииич не съм сигурна че те ще са.Все си мисля ,че ще дадат победата на Севда.

# 29
  • София
Свърши ли?E, накрая ще видим на кой са дали титлата.Само Севда да не е.

Общи условия

Активация на акаунт