MasterChef България - сезон II (30.05. - 01.06.2016г.) - ФИНАЛ

• 86 455
  • 964
  •   1
Отговори
# 135
Разочарована съм! Според мен трябваше Севда да отпадне. Как пък я видяха чинията й хубава Rolling Eyes Пльокнати някакви кръгли неща в някаква каша...

# 136
Ако Йоана спечели ще е шок за мен специално.
На Севда чинията беше ужасна откъм презантация, спор няма.
Извинявам се че подведох за грешния полуфиналист.

# 137
  • Атлантис, Галактика Пегас
За сефте ще оставя комента....  АМАААААН от Севда.... не я искам на финала.... исках Евгени и Калоян.... ега ти и дърпане за уши...

# 138
  • Испания
Бутаха я ,рева , подсмърча ,мачка престилката тресе устни и резултата е налице.Може и титлата да вземе.Ако ревне на финала знае ли човек

Да се научи българинът какво трябва да прави, за да успее.  Sick #Cussing out

# 139
  • Майничка
Нищо чудно, при такъв анонс, Йоана да "възкръсне", напук на злото. Laughing
Даже децата вече се усещат, че става обратното на показаното.

# 140
И какво - утре Мая ще проваля Йоана, Цвета ще се пречка на Евгени, а Елизабет ще бута приятелката си Севда към финала  newsm78

# 141
Ужасно ме е яд за Калоян. Заслужаваше да е в тройката повече от Йоана.  Crossing Arms

Утре ще е грозно.

Ето това се канех да напиша и аз. Много съжалявам за Калоян!

# 142
И какво - утре Мая ще проваля Йоана, Цвета ще се пречка на Евгени, а Елизабет ще бута приятелката си Севда към финала  newsm78
и това ще ми откаже за гледам следващ сезон... Българска му работа, с извинение...

# 143
Болшой театър.  ooooh!

# 144
Точно това си помислих и аз. Анонсът по скоро ме кара да мисля, че Йоана ще е на финал.

# 145
Сигурно Евгени ще е с Елизабет, а Цвета със Севда. Мн е малоумно на полуфинал да готвят по двойки, вместо сами..

# 146
Болшой театър.  ooooh!
а моля моля,,, Большой пари ще давам да гледам... за разлика от туй

# 147
  • Испания
Сигурно Евгени ще е с Елизабет, а Цвета със Севда. Мн е малоумно на полуфинал да готвят по двойки, вместо сами..

Е, трябва да натамънят нещата.

# 148
Вече ми е все тая кой ще вземе парите.... Севда обаче, сметнах, че ще има пари за поне 9 инвитро прецедури (дано не стига до толкова  Praynig) та май към нея клоня.

# 149
Точно това си помислих и аз. Анонсът по скоро ме кара да мисля, че Йоана ще е на финал.

Йоана няма да е на финал  Peace

Общи условия

Активация на акаунт