искрено се забавлявах с поста ти. Не мога да преценя така ли е, твръде малко време прекарвам в България, за да имам поглед, но наистина - рукола, балсамова редукция, кресон и въпросната лимонада са направо във всяко заведение. И то с цени, които, според мен лично, не са оправдани.
По морето съм попадала и на много хубави заведения обаче - срещу съответната сума и на определените места. Но за мен основният проблем не е неквалифицираният персонал, а качеството на продуктите. Ако ми дадат идеалният телешки стек и аз поръчам медиум, а те донесат медиум реър, надали ще е чак такъв проблем. Но като извадят замразеното телешко и ми го представят за пресно, е тогава вече няма спасение .
Изключение правят груби грешки в кухнята, като да изсушат телешкото, да преготвят рибата, да не изчистят мидите, да не подправят добре - такива неща.