На море в Турция - тема 44

• 161 071
  • 787
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Първи път, втори път....продадено! Grinning

P.S. който се интересува да ми драсне едно телефонче на ЛС и ще се разберем Simple Smile

# 661
  • Бургас
Първи път, втори път....продадено! Grinning

P.S. който се интересува да ми драсне едно телефонче на ЛС и ще се разберем Simple Smile
А за кой хотел става въпрос и за колко души е резервацията?

# 662
  • София
Хотел Луана Санта Мария 4 звезди ол инклузив от 19.08.2016 за трима възрастни с включен транспорт.
Хотелът е на 150 метра от плажа и си има собствени чадъри на плажа.
В Трип Адвайзър има доста добри коментари за него

# 663
  • Бургас
Хотел Луана Санта Мария 4 звезди ол инклузив от 19.08.2016 за трима възрастни с включен транспорт.
А вие наистина ли се отказвате?

# 664
  • София, България
shtork , ама ти не си ни разбрал, ние искаме без пари. С пари, лесно!  Laughing

# 665
  • София
А вие наистина ли се отказвате?

Наистина се отказваме.

# 666
  • София

Ако се намери кой да ми плати, за да отида мога и да се замисля Grinning

# 667
  • София, България

Ето, видя ли, не е толкова опасно!  Laughing

# 668
Сега на 30 юли сме канени на сюнет, в Турция. Единственото, което ме спира, е мисълта, че на границата биха ме държали с часове. Ако това се случи, ще полудея, ще вдигна скандал и ще ме затворят  Embarassed
[/quote]

Ако сте с автомобил, няма да чакате на границата ще минете бързо-вчера бях там.
има отворен коридор за вход към Турция, колите минават страшно бързо. Иначе от далече е плашещо, само защото има струпване на гастербайтери, и то не за друго а спират да починат или се изчакват а там наблизо няма бензиностанция където да се спре и всеки спира където намери на магистралата.

# 669
  • София

Само да си намеря от официалните за слънчака бански - бронезащитен за цялото тяло Grinning
Да не забравяме и аква обувките.

# 670
  • с трима мъже :)
Сега на 30 юли сме канени на сюнет, в Турция. Единственото, което ме спира, е мисълта, че на границата биха ме държали с часове. Ако това се случи, ще полудея, ще вдигна скандал и ще ме затворят  Embarassed

Ако сте с автомобил, няма да чакате на границата ще минете бързо-вчера бях там.
има отворен коридор за вход към Турция, колите минават страшно бързо. Иначе от далече е плашещо, само защото има струпване на гастербайтери, и то не за друго а спират да починат или се изчакват а там наблизо няма бензиностанция където да се спре и всеки спира където намери на магистралата.
[/quote]

още се чудя
ще чакам да дойде, че то така или иначе напоследък нещата се променят бързо.

Иначе в самите курорти нещата си продължават абсолютно по старому, от няколко дни си пиша с аниматорката в хотела, в който бяхме. Тя е холандка, анимираше холандските деца. Каза, че всичко си е напълно както преди, ОБАЧЕ тези гости на хотела, които тепърва предстои да дойдат, много от тях си канселирали почивките  Sad

# 671
  • Пловдив
Ние днес бяхме в агенцията с намерение да се откажем ,но не оставаме и живи и здрави на 19.8 заминаваме за Кушадасъ .
Весели почивки на всички !
Каквото е писано ще стане  Grinning grinning039

# 672
Джули,не се хаби,който се интересува ще чете и ще разбере,ама друго е да си почешем езиците.

Ани-али,има полети от Варна,29.08 и 5.09 тези дати виждам аз с чартъри,иначе има полети и с Тюркиш,но са с прикачване в Истанбул,а иначе цените на билетите са едни и същи.
мерси за включването  bouquet може ли да ме насочиш за полетите от Варна, но не с Тюркиш, че аз само тях намирам  Tired

# 673
  • София

Само да си намеря от официалните за слънчака бански - бронезащитен за цялото тяло Grinning
Да не забравяме и аква обувките.

Те едва ли е ти помогнат, ако те причислят към главните организатори на преврата  Mr. Green

# 674
След много мислене и премисляне последните дни, ние решихме да пътуваме за Кушадасъ, датата ни е 26.08, със собствен транспорт. Тръгваме от Бургас. Въпросът ми е някой от вас може ли да ми препоръча хотел по пътя, в който да пренощуваме и сутринта да тръгнем по живо по здраво?

Общи условия

Активация на акаунт