На море в Турция - тема 44

• 161 011
  • 787
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Ние след дълго умуване решихме и пътуваме на 19.8 за Кушадасъ.

# 766
Инвизъбъл,който иска да вярва  Peace

Натали,не бих казала,но за единия им хотел бих продала душата си на дявола  hahaha hahaha
За Кемерския ли говориш?

# 767
От 2005 г.помивам в Турция и все на ранни записвания. Не знам кой каза,че цените са надути изкуствено,но при мен винаги след това цените са били с поне 200 Евро нагоре за пакет.Винаги ми е било по-изгодно.
Аз не искам да се отказвам,защото така ми е хрумнало и съм размислила и видиш ли вече не ми се почива в Турция,а защото обстановката в страната е несигурна и нестабилна и има предупреждение от външно,българските граждани да избягват посещение с какъвто и да е транспорт в Турция. Затова и смятам,че ТА трябваше да излязат с някакво предложение към клиентите си.Аз лично попитах дали не може да при спаднал капарото ми за друга тяхна почивка,но ми отказаха

# 768
  • Бургас
Аз не искам да се отказвам,защото така ми е хрумнало и съм размислила и видиш ли вече не ми се почива в Турция,а защото обстановката в страната е несигурна и нестабилна и има предупреждение от външно,българските граждани да избягват посещение с какъвто и да е транспорт в Турция.
Те от външно миналата година предупреждаваха да не се пътува заради бежанската вълна, ама сума ти народ се извървя по курортите и кьорав бежанец не видя. И аз включително.

# 769
Риксос ли е най-добрата верига в Турция? Искам да си намеря нашият хотел! Плаж - хубав пясък, чиста вода и плитко море! Голяма, хубава и поддържана територия,  и много добра храна! Събирам мниния и впечатления и за хотел и за курорт! Благодаря!

Nataly999,
Почивала съм в Риксос Белек и Риксос Сънгейт,както и в Амара Долче Вита.И трите хотела са страхотни,но единствено на Риксос Белек плажа е пясък-страхотен пясък.На другите два са чакълесто каменисти.Минуса ми за Амара Долче Вита е ако може да се нарече минус де е,че е доста отдалечен от летището и трансфера е много дълъг,Остявят те последен,а на връщане те взимат пръв.Иначе всичко и в трите е супер.Мога да ти прероръчам Spise Hotel i Spa в Белек.www.spice.com.tr/
Ако имаш някакви въпроси,ще се радвам да ти отговоря!

# 770
Преди 2 години Емералд са ми връщали парите по разерзация, която съм правила на РЗ.

# 771
# 772
# 773
  • Бургас
И какво - нормално от външно да искат да си вържат гащите за всеки случай. Странно само защо няма такива предупреждения и за Франция, където имаше доста повече конфликти и кръвопролития. Сигурно защото от ЕС ще ни плеснат през ръчичките ако напишем нещо такова.

# 774
Може да преспите и в Чанаккале. Точно на средата на пътя ви е. в близо до него на 5км е Троя може да разгледате. В самият град има и макет на троянския кон.
Преди да стигнете Айвалък има едни 30 км Планина с невъзможност за изпреварване на колоната/ако се създаде/.
В чанаккале имаше един хотел в който говорят и Български но трябва да видите в Букинга.
[/quможе

Jijo99, може ли малко повече инфо за този хотел?

ето това е хотела виж го букинга

Troia Anzac Hotel

# 775
От Бургас до Чанаккале найстина са 400км, но ако минеш през Малко търново и от там до чанак кале --250 км ще караш в едно лентов път със супер натоварененост и почни никаква възможност да изпревариш. ще е все едно си минал 600км. после те чака пак планински преход.
Все пак всеки си знае способностите при шофиране. Аз лично цял ден разглеждах Памуккале после каране на педал до Кушадасъ от там шопинг, ядене до 2ч из Кушадасъ и от там Директно към БГ. в 11ч бях на Границата.
Затова предложих този хотел пък и има какво да се види в района. Говорят Бг което за мен не е проблем и на Английски се справям но пак си е фактор.

# 776
  • софия
Има съвсем слаб компромисен вариант за Емералд ,който го интересува да ми пише.

# 777
  • Русе
НОВА ТЕМА

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 19:21 от maiche

# 778
Нямам договор с Емералд, но съм закупила тяхна програма от друга агенция - сега четох договора (предполагам, че договорът е спуснат от Емералд) - там изрично си пише, че при ранна резервация и отказ от пътуване, Туроператора задържа 100% от внесената до този момент сума.

ЗНАЧИ ИЛИ ГОРЯ С ПАРИТЕ ИЛИ ДАВАМ ОЩЕ И ОТИВАМ НА ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ. БЕЗ ДА ЖЕЛАЯ ТОВА ПРИ ТАКА СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ НА НЕСИГУРНОСТ И ПРЕДПОЛАГАЕМО ТРУДНО ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ГРАНИЦА
Не знам в твоя договор, какво пише  Peace

Аз имам и застраховка за отмяна на пътуване, но и тя не покрива такъв казус. Но аз за сега чакам да видя, какво ще стане, пътуването е далеч - до тогава могат да се успокоят нещата, да стане гражданска война, да ги нападнат щатите и т.н. и т.н. - нещата се развиват доста бързо напоследък.

То във всеки договор пише, че не важи за ранни записвания, но винаги връщат пари. Четете си договора или се обсдете по телефона и питайте, питайте.....

# 779
Мой познат който живее в Турция каза че напрежението е само в Анкара и Истанбул. Медиите преовеличавали малко.
Ние заминаваме на 30 септември и се надявам до тогава всичко да е приключило.

Между другото то това се очакваше отделно и атентатите те и затова по нашето черноморие очакваха силен сезон.

Общи условия

Активация на акаунт