пък и на твоята любима снимка е с достатъчно брада

но ти не я беше сложила....

аз не го харесвам само на снимка 5
го харесвам избръснат, ти знаеш 
Само като прочетох проекта и се хванах за главата какви реформи ни чакат само
Мъчно ми е за младите учители, ако изобщо ще има такива идеалисти като нашето поколение в бъдеще. Сега децата щели да учат по направления,да учат с помощта на играта
Че до сега по какво и как учеха, да ги вземат дяволите
Те ще ми откриват топлата вода ... И точно направлението Игрова култура искат да премахнат
И, ако може да слугуваме на родителите и събота и неделя, за мизерните заплати, щото те много работят и не могат да си гледат децата
И за какво изобщо ги раждат, след като искат от нас, забавачките
да им ги възпитаме и създадем някакви навици, защото хич ги нямат
А, а междувременно и да ги подготвим добре за училище, какво като са 29, 30 дневно ? И все учителите са виновни за всичко, ние сме извънземни и можем да гледаме неограничен брой деца и да няма нито едно паднало, ударено, нахапано, блъснато ...Кога най-после в това министерство ще има хора, които наистина знаят за какво иде реч, а не такива, които не са стъпвали в ДГ, ама много знаят
Оф, стига, че се ядосах ...

това в спойлера
много яко!

благодаря, много хубаво!
Баръш имаше такива свестни родители, как не са разбрали какво се случва с момчето им ? Фюсюн също ... той така рязко си сменяше настроенията, жалко! Страхотна игра на всички, бая си поплаках ...

А не трябва да се ядосвам и притеснявам за нищо, ама как да стане ? Нищо, и това ще мине ...
А Башак, за ужас на "фенките" си, си рязвява пеньоара и хал хабер си няма колко им бърка в здравето

И Джемре беше много пъти ранявана, ама никога не стана такава злоба ...