Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 534
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
има и такива моменти в живота, но и това ще мине, да!!

Викаш дреме й на пеньоара, на Башак Joy Joy Joy

ама в тая сцена и Джема е ужасна като се разрева Peace Wink

уффф писна ми от това-Туба ще играе ли в сериала?? Whistling

http://www.televizyondizisi.com/kivanc-tatlitugun-siyah-beyaz-di … m_medium=facebook

http://www.televizyondizisi.com/siyah-beyaz-dizisi-star-tv/28434 … m_medium=facebook

нямам нищо протива жената, ама според мен , няма да им се получи Confused
първо ще я сравняват с предишната й роля и с предишния й партнъор Mr. Green
Туба не ми е много драматична актриса, примерно въобще не е убедителна, когато реве, (за разлика от Берен Peace)и като страда не ми харесва много Peace
и после, евентуално ще е с къса коса, а на Киво му отиват дългокоси Peace

добре, че поне некадърника-режисъор на КПА, отпада!! Whistling

Фенче Heart Eyes, ти днес не си ли на работа??

аз ще се захващам с моите курсове, бай за сега Hug

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 13:49 от Airra

# 121
Айре  Heart Eyes точно , дреме и  Mr. Green
На мен не ми беше ужасна Джемре като се разрева, много реално го изигра ...то кой ли е красив, когато плаче, освен Киво  Laughing , важното е как го прави - Зейнеп например ми беше смешна като ревеше пред Демет ... ама тя по принцип си не може, не го прави естествено, само едните гримаси, а мъка не виждам  Rolling EyesВиж, когато говореха с Джемре за Кузей, усетих мъката и.
И аз нямам нищо против Туба, но честно си казвам, че предпочитам друга актриса пред нея.Пък и какво толкова мисли, на важна ли се прави, какво  newsm78 Не е въпроса в косата, дълга ли е къса ли е, само да си паснат  Peace
Скрит текст:
Не съм на работа, две седмици съм отпуска  Peace
До после!  Hug

# 122
е да, Джемре много хубаво изразява мъката си по Кузей Peace

ето ти ревяща Зейно Mr. Green

обаче си признавам една грешка Wink тук Башак е с чорапи Peace

ама пак й стоят много готино Mr. Green

най-важното е, че в сайта, който постнах пише, че сериалът започва септември(или евентуално октомври, според мен), а доколкото знам това е сериозен сайт  Peace
а и другото, че режисъор ще е Улуч Байрактар!!
време му беше да се откъсне от Хилял Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 15:00 от Airra

# 123
Айре  Heart Eyes не си само ти  hahaha и аз мислех, че са бели ботушки  Joy Joy Joy JoyАз и гледам краката, не с какво е обута. Е,  и чорапи да са - на коя друга ще и отиват толкова ?  Mr. GreenЕ, поне са се посмели за наша сметка някои  Mr. Green Много важно! И как можеш да кажеш, че Брад Пит приличал на Киво, а не обратното ?  hahaha Единия къде бил, пък другия ... Само дето единия е роден в Америка, а другия в Турция  hahahaВсе едно и също е  hahaha  И пак добре, че е от Турция, че ако беше от България и толкова нямаше кой да го знае Киво. А той си е достатъчно известен мисля.
Оф, напрау ме стресна с тази снимка на Зейна  hahaha И аз мога така  Laughing
Никога не съм и мислила, че сериала ще започне лятото ... но поне ще започнат снимки и ще има най-малкото трейлър, новини ... така беше и за КГ. Ехеее, от кога знаехме, че Киво ще е боксьор и горе-долу за какво ще разказва историята на сериала ...

# 124
отивам в ъгъла да са срамувам Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
и как не сме забелязали щТръкналите Naughty рамена на Башка Laughing

уфф доколкото  си спомням, като започна КПА, Туба до последно са я навивали да участва...... дано тоя път се откаже по-рано...(пак казвам, нямам нищо против Туба Peace)

вярно ли сте знаели от по рано за сюжета на КГ? ама то и Киво като е започнал тренировките е било логично да знаете Peace.....въпреки, че в самия сериал не игра баш боксъор, само в началото беше такъв Wink

А Киво , като за турчин си е достатъчно популярен и успешен Peace
и вчера като гледах малко Брад Пит в Седем , наистина ми заприлича на Киво, тогава е бил и доста по-млад!

много красиво!

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 16:38 от Airra

# 125
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, мили мои!

Много хубави снимки сте сложили - Хазал не можах да я позная с бретонче, не съм я виждала така.
И на мен тази снимка на Берен ми е любима.

Спомних си и аз как очаквахме Киво да е боксьор, даже се говореше, че сериалът ще е римейк на "Богат, беден". И наистина в началото имаше известна прилика, но после пое в друга посока.
Фенче, казваш, хубав е №309? И аз се каня да го пробвам, нали съм решила да се прехвърлям на комедии Joy
Фенче,
Скрит текст:
не съм разбрала за сестра ти, но ще стискам палци утре. Каквато и да е операцията, нека всичко мине по най-успешния и лек начин. И да свършва лошият период! Hug

# 126
Светле  Hug wavey
Да, на мен ми хареса 1 серия на Номер 309, Демет е страхотна! И е много смешен за сега.
Скрит текст:
Ще ти пиша на лични. Стискайте палци, милички!  Heart Eyes
Приходи ми се на море  Laughing

Айре  Heart Eyes наистина знаехме още лятото ... тази беше първата снимка, която се появи в нета, а после трей как се боксира

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 20:11 от queen_fenka

# 127
Фенче дано операцията е успешна Стискам палци

https://pro.iconosquare.com/profile/h/akbank

# 128
Терзи, аз не можах да видя нищо, ама сигурно е свързано с банката Simple Smile
Светле Hug
е ти като отидеш на вилата , няма да смогваш с голямо количество комедии Wink Wink

уфф искам Киво да го гледам с Ханде Whistling

според мен ще бъдат много силна двойка!!

от днес Peace
Цитат
Получит ли роль Туба Бюйюкюстюн в сериале " Черное и белое" с Киванчем Татлытугом?

Продолжается поиск на главную женскую роль нового сериала канала Star TV "Черное и белое".
Продюсерская компания Ay Yapim, для сериала, съемки которого запланированы после Байрама, были очень близки к соглашению с Джансу Дере. Но, из-за запросов Джансу, отказались от переговоров с ней. Как стало известно, Ay Yapim, обратились с предложением к Тубе Бюйюкюстюн, которая в предыдущем сезоне играла в сериале, их производства, КРА.
Поговоаривают, что Туба Бюйюкюстюн положительно рассматривает предложение. Сериал "Черное и белое" стартует в сентябре на StarTV. Сценаристы сериала - Sema Ergenekon и Eylem Canpolat(КПА), режиссером ожидается - Uluc Bayraktar( Эзель,Карадаи)

# 129
Терзи  Heart Eyes благодаря, мила!  Hug
Айре  Heart Eyes няма да е с Ханде, тя започна нов сериал ... Аз не мисля, че ще си отива и с нея ...Тувана е свободна вече май  newsm78 Може да ти се изпълни желанието  Laughing
Я, по Лейдито повтарят От обич - много хубав бразилски сериал ...

# 130
# 131
Терзи, тенкю Hug
а Фарах е в РИМ  Simple Smile

https://www.instagram.com/p/BGTu-YmgVcW/?hl=el

Фенче Heart Eyes, знам, че почна, ама може да й го спрат Laughing
От Обич го даваха-1998 год newsm78
Скрит текст:
гледахме го в Студ град на черно-бял тв Whistling

# 132
Терз  Heart Eyes bouquet
Айре  Heart Eyes не знам, аз съм го гледала цветен  Laughing ама не помня кога и не целия ... И не го помня особено, но знам, че беше хубав.
Е, що да и го спрат бе, недей така  hahaha Никой не го заслужава ...
След малко започва Кузейката  newsm44

# 133
Терз  Heart Eyes bouquet
Айре  Heart Eyes не знам, аз съм го гледала цветен  Laughing ама не помня кога и не целия ... И не го помня особено, но знам, че беше хубав.
Е, що да и го спрат бе, недей така  hahaha Никой не го заслужава ...
След малко започва Кузейката  newsm44

Ханде със сигурност не заслужава, и предишния й беше спрян, ама май и на този ретингът е зле... Confused

някои много харесваха Кузей с тази му визия...гладко избръснат и без бакенбарди Wink
ехх Зейно, не може да си мълчи, веднага да забърка поредната интрига Whistling

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 21:49 от Airra

# 134
Аз, аз си го харесвам така  Heart Eyes
А Зейното как си е повярвала, че тя се била оттеглила  Joy Joy Joy той и се не сеща за нея, ама тя е благородна, отказала се заради тях  hahaha
Гуньо и той започна с гадориите  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт