Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 583
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ама защо не ми виждате аватара newsm78
Аз си го виждам.

# 151
Светле, и аз не го виждам ... и моя така изчезна преди  Sad

# 152
Ама защо не ми виждате аватара newsm78
Аз си го виждам.
Светле, нямам си на идея??

Фенче Heart Eyes Joy Joy Joy Joy
поне новия ти аватар, няма опасност да изчезне Mr. Green
и аз му давам срок на Киво до края на юли Mr. Green, ама едва ли ще се разприказва, както и не го прави до сега, ако има нещо сигурно, ще се разбере по сайтовете, и не вярвам Япъма да правят изявления, кво, що за сериала на Киво Peace

тая снимка не съм я виждала
Тугайчо прилича на човек Wink Wink

я па Бааде, пак се разхожда с бившия си Whistling

има преведен Ашк

https://www.youtube.com/watch?v=2uPb728bnQY&feature=youtu.be

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 20:49 от Airra

# 153
Айре  Heart Eyes е, та тая снимка е по времето на Халил  Laughing и пак си е дебеличък, но с повече коса Тугай ...
Скрит текст:
Току-що говорих по телефона със сестра ми, добре е  Peace
Искрено се надявам да не ми изчезне новия аватар  Praynig
Благодаря за ашка, ама няма сега да го гледам, ще си гледам СЮ  Peace
А на Бааде тази снимка дали е нова? Може да са се сдобрили  newsm78

# 154
е знам ,че е по времето на Халил, ама виж каква огромна разлика за Тугай-преди и сега Peace
и къде па видя, че е дебел newsm78
аватарът няма как да ти изчезне, нали съм ти го записала в мой сайт Mr. Green
освен, ако аз не реша да го елиминирам Joy Joy Joy
Скрит текст:
браво за систъра ти!
да, снимката на Бааде е нова

хазар в новото й дизи

Скрит текст:
божееее какви тъпотии чета doh doh

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 21:36 от Airra

# 155
Айре  Heart Eyes надявам се да не ми го елиминираш  Mr. Green
Скрит текст:
Оф, писна ми и на мен от тъпотии ... мислех, че поне едната се усети по едно време колко са зле, но къде ти  ooooh!
Ами да не е слабичък Тугай на тази снимка ?
Много ме ядосва Джемре, че и се връзва на тая злобарка ... но, поне Зейнеп вече не лицемерничи и показа колко е злобна. И сама не си вярва, че това тяхното не е любов  Mr. Green А на Хандан много и хареса да командори  Joy Joy Joy тъпата патка ... Но, Бану ми харесва как възпитано я слага на мястото и  Peace
Кузей ги използвал  Joy Joy Joy Joy ох, тоя Гюней колко е зле ...

# 156
да, Гюнчо е много зле ooooh!
Кузей бил забравил за Али и си живеел живота, ама Саами го сложи на място де Peace
сега и Гюлтен ще ги надроби едни ooooh! ooooh!
Зейно си показа зъбките Mr. Green

а ти представяш ли си Башак да определя с кой ще се снима и с кой няма да се снима Киво?? tooth tooth
Керем Ч. да не е лукова глава, че нея ще слуша hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 22:25 от Airra

# 157
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy писна ми от луди  #Crazy Не Керем Чатай,  как си представят  Къванч да позволи това ? Те пък го изкараха най-големия глупак да му се не види, ей това най-много ме дразни  #2gunfire И във фейса е пълно с такива  ooooh! все едно са изоставени от него, та ги е заменил с Башак, така ми звучат  hahaha
Да, Гюлтен ми идеше да я убия в тази серия  #Cussing out

# 158
Айре  Heart Eyes  Joy Joy Joy писна ми от луди  #Crazy Не Керем Чатай,  как си представят  Къванч да позволи това ? Те пък го изкараха най-големия глупак да му се не види, ей това най-много ме дразни  #2gunfire И във фейса е пълно с такива  ooooh! все едно са изоставени от него, та ги е заменил с Башак, така ми звучат  hahaha
Да, Гюлтен ми идеше да я убия в тази серия  #Cussing out
Joy Joy Joy Joy Joy

за Гюлтен да, а Киво я изигра страхотно сцената, ще го снимам Wink

Скрит текст:
ама дефицитите не са у Киво, а на друго място Sick Sick

аз обичам Джемре!!! Heart Eyes Crazy

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 22:55 от Airra

# 159
Ех, страхотна сцена ... а Киво я изигра перфектно, чак физически усещаш болката му, евалла!

# 160
# 161

а ти представяш ли си Башак да определя с кой ще се снима и с кой няма да се снима Киво?? tooth tooth
Керем Ч. да не е лукова глава, че нея ще слуша hahaha hahaha

Не се впечатлявайте особено. Миналата седмица писаха, че Фахрие ще е партньорка на Кенан, защото била одобрена от Синем.  Joy Нито Къванч, нито Ай япъм за длъжни да правят каквито и да е изявления. Когато са готови, ще започнат да излъчват сериала и толкова. Проверих си назад постовете и видях, че при Карадайъ за първи път се е появила информация с източник АЯ, че Берг ще е партньорка на Кенан на 16 юли. Първата серия беше излъчена в началото на октомври. Някои от другите актьори, които бяха обявени, изобщо не се появиха, имаше обявени герои и сюжетни линии, които след това напълно отсъстваха от историята. Спомням си, че в началото на КПА ме бяха помолили да преведа интервю на Сема и Ейлем. Те казваха, че 10 пъти са променяли сценария. Така че не разбирам какви изявления очакват феновете. Винаги съм казвала, че когато човек е забил поглед в пъпа си, разбирай в любимеца си, и няма представа какво се случва около останалите известни имена, започва да си въобразява, че неговият любимец е носител на  някаква изключителност, за добро и за лошо. Само за него излизат слухове и измишльотини, само на него не му обявяват партньорките, само за неговите проекти няма нищо конкретно или само него награждават, само  за него пишат ласкави коментари по медиите, само за него феновете правят някакви специални жестове и какво ли още не. А когато държиш сметка за голямата картина, имаш доста по-трезв и реалистичен поглед върху нещата. Най ми е забавно, когато се впечатляват от суперлативите в турската преса по адрес на любимците им. Красивият, известният, талантливият, еди коя си сцена разтърси социалните мрежи, залепи зрителите за екрана, легендарната любов между еди кои си /това ми е любимо/ и т.н, без изобщо да си дават сметка, че турските медии си имат един куп паразитни епитети и фрази, които  използат под път и над път. 4 "сватби на годината" имаше досега. На Къванч, на Кенан, на Таркан и на Ердогановата щерка. И всички бяха "мухтешем и рюя гиби".  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 07:32 от varna_2

# 162
Добро утро!  Hug Hug Hug

Терзи  Heart Eyes благодаря!  bouquet И Кивчо е луд по кучетата като мен ... едва се сдържам да не си взема отново някое сладурче  Sad Но, повече няма да си го причинявам,така съм решила ...
Варне, на мен ми е много ясно, че новини има около всички известни имена всеки божи ден. Просто другите им известни актьори не ме вълнуват и не се интересувам какво се случва с тях  Laughing А сватбите бяха повече от 4, ожениха се и други турски актьори, но не им се обърна такова внимание. А това ми говори, че и турските медии знаят кой ще им вдигне рейтинга  Laughing

# 163

Варне, на мен ми е много ясно, че новини има около всички известни имена всеки божи ден. Просто другите им известни актьори не ме вълнуват и не се интересувам какво се случва с тях  Laughing А сватбите бяха повече от 4, ожениха се и други турски актьори, но не им се обърна такова внимание. А това ми говори, че и турските медии знаят кой ще им вдигне рейтинга  Laughing

Ама аз точно това казвам. Когато не си информиран за другите, очакваш някакви кой знае неща около твоя човек. А то си е едно и също при повечето. За всички вървят спекулации за проекти, партньорки, повечето актьори като ги питат увъртат и се измъкват с "Приятен ден". Другите дежурни фрази са: "Скоро ще се върна на екран с много интересен проект" и "Имам предложения, но засега само чета  сценарии"  Ето и в информацията към днешните снимки на Къванч пише, че на въпроса за новия сериал отговорил: "Приятна работа, весел Рамадан." Не си спомням Ай Япъм да са представяли с официално прессъобщение свой проект, темата на проекта и актьорите в него. Това направи например B Yapim , чийто шеф е съпругът на Хатидже Шендил. Имаше голям интерес от страна на феновете на Hande Erçel кой ще е партньорът й. Човекът обеща в ИГ профила си, че ще го обяви на определена дата. Когато дойде датата, го направи. Пуснаха два фрагмана и на 15 юни стартират хората. Всеки продуцент си има стил. Името на Джансу Дере се подмята цяла година в медиите. Сто пъти щеше да стартира проекта й "Бели нощи", спрягаха я с кого ли не, сега последно финансови претенции й приписаха. Ай Япъм си ги остави журналистите да се вихрят на воля. Не са обелили дума. Но явно и на Джансу много не й пука.

А за сватбите ги дадох като пример за словесните клишета, с които си служат журналистите. Мога да направя списък с такива.  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 09:11 от varna_2

# 164
Хелоу Hug Hug
Терзи bouquet
оххх много са сладки с това куче Crazy Киво малко е сложил кг, или така излиза от снимките newsm78
знаех си, че и той се е върнал заедно с Башка в Турция Mr. Green

Варне, всичко, за което пишеш ми е пределно ясно и съм 100 % съгласна Peace
аз чета много теми в РС и не съм се забила хич само в Киво, само, че бъдещия му проект най-много ме интересува и е нормално да чакам с нетърпение с коя актриса ще си партнира например Grinning
А това, че Япъма няма да правят изявление и не са длъжни на никой да дават информация е пределно ясно Peace Като си фен на някой, чакаш и се молиш да има късмет с проекта си Wink
аз пък ги разбирам актъорите, че не говорят предварително за проектите си, най-малкото са суеверни сигурно Wink

Фенче Heart Eyes да, приличате си по любовта към кучетата!!

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 10:31 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт