Аз си го виждам.

е, та тая снимка е по времето на Халил 

надявам се да не ми го елиминираш 
тъпата патка ... Но, Бану ми харесва как възпитано я слага на мястото и 
ох, тоя Гюней колко е зле ... 

писна ми от луди
Не Керем Чатай, как си представят Къванч да позволи това ? Те пък го изкараха най-големия глупак да му се не види, ей това най-много ме дразни
И във фейса е пълно с такива
все едно са изоставени от него, та ги е заменил с Башак, така ми звучат
писна ми от луди
Не Керем Чатай, как си представят Къванч да позволи това ? Те пък го изкараха най-големия глупак да му се не види, ей това най-много ме дразни
И във фейса е пълно с такива
все едно са изоставени от него, та ги е заменил с Башак, така ми звучат

Нито Къванч, нито Ай япъм за длъжни да правят каквито и да е изявления. Когато са готови, ще започнат да излъчват сериала и толкова. Проверих си назад постовете и видях, че при Карадайъ за първи път се е появила информация с източник АЯ, че Берг ще е партньорка на Кенан на 16 юли. Първата серия беше излъчена в началото на октомври. Някои от другите актьори, които бяха обявени, изобщо не се появиха, имаше обявени герои и сюжетни линии, които след това напълно отсъстваха от историята. Спомням си, че в началото на КПА ме бяха помолили да преведа интервю на Сема и Ейлем. Те казваха, че 10 пъти са променяли сценария. Така че не разбирам какви изявления очакват феновете. Винаги съм казвала, че когато човек е забил поглед в пъпа си, разбирай в любимеца си, и няма представа какво се случва около останалите известни имена, започва да си въобразява, че неговият любимец е носител на някаква изключителност, за добро и за лошо. Само за него излизат слухове и измишльотини, само на него не му обявяват партньорките, само за неговите проекти няма нищо конкретно или само него награждават, само за него пишат ласкави коментари по медиите, само за него феновете правят някакви специални жестове и какво ли още не. А когато държиш сметка за голямата картина, имаш доста по-трезв и реалистичен поглед върху нещата. Най ми е забавно, когато се впечатляват от суперлативите в турската преса по адрес на любимците им. Красивият, известният, талантливият, еди коя си сцена разтърси социалните мрежи, залепи зрителите за екрана, легендарната любов между еди кои си /това ми е любимо/ и т.н, без изобщо да си дават сметка, че турските медии си имат един куп паразитни епитети и фрази, които използат под път и над път. 4 "сватби на годината" имаше досега. На Къванч, на Кенан, на Таркан и на Ердогановата щерка. И всички бяха "мухтешем и рюя гиби".

благодаря!
И Кивчо е луд по кучетата като мен ... едва се сдържам да не си взема отново някое сладурче
Но, повече няма да си го причинявам,така съм решила ...

Киво малко е сложил кг, или така излиза от снимките 

Като си фен на някой, чакаш и се молиш да има късмет с проекта си 

да, приличате си по любовта към кучетата!!