Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 591
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
и малко Берен Heart Eyes
празнуват финала на сезона

Уффф Whistling Whistling

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 11:49 от Airra

# 166
http://www.gazetemag.com/tuba-buyukustun-kivanc-tatlitugun-partneri-mi-olacak/
Будет ли совместный проект Туба Бюйюкюстюн и Киванча Татлытуга?

После последних съемок, в фильме Красный Стамбул, турецкие и зарубежные поклонники знаменитой актрисы ,с нетерпением ожидают новых проектов. В своем недавнем репортаже, Туба сказала, что рассматривает предложение о новом сериале. За последнее время, многие пророчили ее партнерство с Киванчем Татлытугом, в сериале "Черное - белое". Если Туба даст согласие, то в следующем сезоне, приступит к съемкам, вместе с Татлытугом.

Може би все пак ще го гледаме с Туба  newsm78 Както казах, предпочитам я пред Джансу  Peace
Скрит текст:
Бях на свиждане. Всичко е наред  Praynig От утре може да и позволят и да става.

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 17:07 от queen_fenka

# 167
Фенче Heart Eyes, не знам, пък и още не е сигурно....
хич не я харесвах в КПА, ама то сигурно заради партнъора й Mr. Green
но има 2 сериала,  в които ми е любима-Аси, и Под липите Peace

да свикваме Wink

ако е тя, сериалът ще се обсъжда в около 5 теми Mr. Green

за сестра ти thumbsup

# 168
Фенче,  Heart Eyes гушкам те заради всичко и знам, че ще бъде наред!!!

Вече видях колаж със Серенай, аз съм за нея!  Whistling

# 169

Joy Joy

За да са по-автентични, правете колажи с новата визия на Туба. Едва ли ще й порасне косата за два месеца.  Grinning Grinning Grinning

# 170
Скрит текст:

Joy Joy

За да са по-автентични, правете колажи с новата визия на Туба. Едва ли ще й порасне косата за два месеца.  Grinning Grinning Grinning
знам, че няма да й порасне Wink
аз я харесвам на средно дълга черта примерно Peace

да ти споделя, че съм на 43 серия на Карадай и за сега нямам почти никакви забележки към сценария Peace много ми е интересен, много, а как играяяяяяят, перфектно!! Crazy

може би по-нататък ще се поиздънят двете СЦ-ки Wink
и ме е яд, че няма с кой да си споделям Whistling Whistling

Краличке Heart Eyes, сакън, за сега Серка не е на дневен ред Wink

# 171

да ти споделя, че съм на 43 серия на Карадай и за сега нямам почти никакви забележки към сценария Peace много ми е интересен, много, а как играяяяяяят, перфектно!! Crazy

Ами миналата седмица ме помолиха да помогна с превода на "Гордиев възел" и направо се хванах за главата от баналните и досадни реплики и мудното действие. Та си рекох, че не трябва да сме толкова  строги към Сема и Ейлем.  Grinning Grinning

Но не знам колко е добре толкова скоро Туба да участва отново в техен проект. Аз някакво супер новаторство и революционна промяна в сценаристките не очаквам.А когато КД и КПА вървяха паралелно се дублираха реплики, сцени и направо можех да кажа на кой герой от КД съответства кой от КПА. Те си имат една структура на сценария, по която действат.  Да успеят да си запазят досегашното ниво, пак добре.

# 172
Айре  Heart Eyes Краличке  Heart Eyes love001
Каквото - такова! Само дано наистина сценария си го бива  Praynig А на мен Туба ми харесва повече с къса коса ... ама не съвсем къса, де. Тези дълги коси на комшийките вече ми омръзнаха ...
ето и актуален колаж  hahaha

# 173
Варне, за мен разликата м/у СЦ на КПА и КД е от земята до небето Whistling
това си е лично мое мнение, разбира се Wink
В КПА имаше прекалено много несвързани и недовършени сюжетни линии, измишлъотини, писане на парче, изсмукани герои от пръстите и т.н.

ако сега Сема и Ейлем са имали време да си починат и да съберат нова творческа енергия, дано да са на нивото на Карадай поне за Черно и Бяло. Peace
но и аз мисля, че на Туба ще й дойдат в повече драмите, ако участва в сериала, тя милата в края на 2-ри сезон на КПА издишаше и сама си го призна Whistling

Фенче Heart Eyes, мерси Simple Smile
и на мен май ми омръзнаха дългите коси Wink

ей тук много я харесвам....

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 21:42 от Airra

# 174

Е, сега май ще работят само върху един сериал. Макар че бяха казали, че подготвят и сценарий за игрален филм.

# 175
Аз съм си харесала две сладурки за наш момък, ама уви ...

Ох, тая Зейна ми лази по нервите, ще я прескачам  hahaha

# 176
коя е втората?
оо сега ще има йекшън smile3508
уффф Кузей беше много гаден с Джемс Whistling

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 22:07 от Airra

# 177
Втората игра в Малки сладки лъжкини, Бенсу Сорал май се казва, много ми хареса. но, Бурджу е по-добра актриса, страхотна е и сега в Песента на живота.
Е, как да се държи с Джемре след всичко, което му наговори майка и  newsm78 Той вече няма сили да диша, всеки го притиска  ooooh! И оня тъй наречения му брат ... как може да запорира сметките на Кузей  newsm78 Той ли му плаща, та да си позволява това ? Малко му беше боя  #Cussing out Аз съм по-силния  Joy Joy Joy Joy Нещастник!
А Злобила как ехидно гледаше отгоре  ooooh!
 Джемре толкова ли не видя, че Кузей насила я мъкнеше със себе си Дениз  newsm78 И ако не се беше обадил Баръш в този момент, дали щеше да извърши тази глупост да се съгласи да се омъжи за него ?
Ей, страшни фотки! Ама от снощната серия забрави да направиш  Laughing

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 22:05 от queen_fenka

# 178
Джема действа абсолютно импулсивно, като се обади Баръш, от безсилие............ Sad Sad
Гюнчо му беше малко боя, да #2gunfire

от архива Wink

Гюлтеноо, колко си заблудена!! ooooh!

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 22:09 от Airra

# 179
Тази Зейнеп сега няма абсолютно нищо общо с онази, която дойде за първи път в сериала! И рязката промяна не е, защото е наранена, а защото нещо в характера й куца, нищо че в началото изтъкваше черти за хубост и радост.  Peace Да се радваш на чуждото нещастие и чуждите сълзи, не те прави добър човек, който с нещо е наранен..... Чак вече не знам дали ме дразни, или по-скоро нищо не чувствам към нея....

А думите на Кузей направо убиват Джемре, пък тя глупава та глупава, веднага да се жени....  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт