Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 613
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Миси Heart Eyes Hug, радвам се да те видя Grinning

Снимка от празника за деня на бащата от инстаграма на съпруга на Зейнеп Бешерлер. Отбелязал е Башак, мисля, че Киво е със шапката Wink

И Башак е със синята, рокля, полегнала на земята Wink
а Киво с шапката немой да се сбърка Laughing

# 391

Да ви пусна една новина за Хазалка.

Тя пък се очаквало да бъде в двойка с Керем Бюрсин.

Керем Чатай овърша цялото актьорско поле.  Joy

# 392

Ейлем е писала в туитър

"При всеки избор (желание, предпочитание)  - отказване"

Феновете я питат дали Туба се е отказала, но тя не е отговорила.

# 393

Ейлем е писала в туитър

"При всеки избор (желание, предпочитание)  - отказване"

Феновете я питат дали Туба се е отказала, но тя не е отговорила.

ехееее Shocked
може и наистина да се е отказала Confused newsm78
май много бързо сложихме тигана Whistling

# 394
Привет, мили дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено!  bouquet
Варне  Hug Миси  Heart Eyes Терзи  Heart Eyes Айре  Heart Eyes  wavey
Миси  Heart Eyes ами четох темата за Туба, не видях никое момиче да пише лошо за патрона ни ... даже са се хванали за главата с рускините, че мразят собствения си любимец, имало и такова животно значи и им станало жал за Киво  ooooh! ooooh! Явно не са чели колежките  hahaha Толкова бил некадърен, че само Берен можела да го запали, такива простотии са чели ... И на мен ми стана мъчно за момчето ни, да ви кажа ... с какво ги е заслужил тия "фенки"  ooooh! ooooh! ooooh! Да си харесат някой друг и да го оставят на мира, ама де тоз късмет ?
Една мацка е споделила и нов клип с новата двойка, аз пък не знам защо си мисля, че наистина ще играят двамата ...Не вярвам да се е отказала, но ще се разбере  Peace

Не мисля, че точно фенките на Туба ще принизят таланта на Киво, повечето не са го го гледали преди, надявам се да му станат почитателки  Peace
Хубав ден, отивам на работа, отпуската за сега свърши ...

# 395

Айре, не е сигурно, че Ейлем изобщо е визирала проекта.

Може просто да си е писала нещо жената. Но е сложила тъжна емотиконка. Тъжно личице.

# 396

Айре, не е сигурно, че Ейлем изобщо е визирала проекта.

Може просто да си е писала нещо жената. Но е сложила тъжна емотиконка. Тъжно личице.

ааа добре Wink
по вероятно, да е нещо друго...

Фенче Heart Eyes, не знаех, че в Сърцата, пишат такива глупости рускините Whistling
ама вече и нищо не може да ме учуди, с колежките имаме сериозен тренинг Mr. Green

ами смешен ми е Киво, сори Wink
остава и един пояс да си беше сложил Joy Joy Joy

сетих се нещо, иска ми се в новото дизи, Киво да кара мотор, може да  е нещо като хоби на героя му!! Crazy

Миси Heart Eyes, найс а?? Wink

А Ейлем е написала в ТТ, че не се отнася за сериала Peace

Alakası yok diziyle arkadaşlar. Sakin..
это не имеет отношения к сериалу . Успокойтесь ...

https://twitter.com/canpolatozkok/status/744890179735924736

може би така ще стоят един до друг Wink

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 17:45 от Airra

# 397
Здравейте, момичета,  Hug Hug Hug благодаря за всичко, което сте постнали. bouquet bouquet bouquet

...без да сваля шапката от главата си, за да не бъде разпознат...

Joy Joy Joy Да, с една шапка ще се скрие от любопитните погледи.  Mr. Green Ама журналистите наистина големи глупости пишат понякога. Peace Laughing

Не виждам нищо лошо, ако някой не е доволен от партньора на любимеца си, да го сподели, но наистина с грозното плюене се прекалява. Пък и фенките на Туба да не си правят изводи за феновете на Къванч от един форум - айде, да не си мерим фенството. ooooh! Stop

# 398
Привет, дружки!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за всичко споделено следобед!  bouquet
Снеже  Hug не става въпрос да си мерим фенството, момичето от темата на Туба нямаше предвид това, а се чудеше как е възможно жени, които уж харесват Киво да го обливат с помия  ooooh! Наистина никъде другаде, за нито един актьор не съм чела такива плювки по актьор, който им е любимец  hahaha И в това отношение Киво е единствен  Joy Joy Joy Едно е да го критикуваш за нещо, което не ти допада в поведението му, да си кажеш мнението за жена му или за партньорката с която играе, но това  тяхното е меко казано диагноза ... и то сериозна  Rolling Eyes Надявам се, че все пак ни разграничават от анти Киво темата във форума  Peace
Айре  Heart Eyes ми може на плиткото да е по-топла водата бре  Joy Joy Joy Joy знаем, че може да си плува и то добре ... може и крака да го боли още, знае ли човек  newsm78 Но, наистина е смешно, да му бяха дали и едно поясче  Joy Joy Joy На мен ми е смешно и от къде видяха, че е качил килограми след брака, да не го бъркат с този отпред с шкембето  hahaha

# 399
Снеже Hug, следващия път може да пробва и бурка Joy Joy Joy

Фенче Heart Eyes
мдаа, чудили са се какви са тия почитателки, които плюят по любимеца си Mr. Green
ама както казваш, Киво и в това си е уникален!! Wink
аз в Любящите сърца не съм влизала много отдавна, сега трябва да имаш и регистрация за да ги четеш, но предполагам, че са останали малко, и все екзотични екземпляри Mr. Green

Киво надебелял друг път, на снимката с кучето си беше екстра Whistling
радвам се, че не подпали за пояса Joy Joy Joy

айде на Кузи Simple Smile

# 400
Айре  Heart Eyes ма мноу съм те наплашила  hahaha и да подпаля за нещо, кво ти пука, ша ми мине  hahaha А за поясчето мислим еднакво  Mr. Green
Ех, тоя Гюней ... мисли, че всички са като него  ooooh! Ама и Симайката си я бива, прави луда Зейна  hahaha

# 401
Айре  Heart Eyes ма мноу съм те наплашила  hahaha и да подпаля за нещо, кво ти пука, ша ми мине  hahaha А за поясчето мислим еднакво  Mr. Green
Ех, тоя Гюней ... мисли, че всички са като него  ooooh! Ама и Симайката си я бива, прави луда Зейна  hahaha

кой ти каза, че ми пука, знам, че ще ти мине hahaha
тая серия, малко скучна
айде лека Hug

# 402

кой ти каза, че ми пука, знам, че ще ти мине hahaha

айде лека Hug

newsm10 smile3521 newsm47
Лека!  Hug
Аааах, какъв хубав шамар му заби Джемре на Гюней ...  и то пред майка му  Peace

Добро утро!  Hug Hug Hug

Хубав ден!  bouquet

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 06:22 от queen_fenka

# 403
Добрутроо Hug
Фенче Heart Eyes, мдаа снощи беше много любима сцена с шамара Mr. Green
Хандан как не получи удар Laughing

видео с другия Къванч и Джан Simple Smile
https://new.vk.com/kivancoyku?z=video126224453_456239061%2F624c9 … _-62215399_163930

хубав ден bouquet

# 404
Вай бе ... днес голяма суша в темата ... няма новинки  Sad
Айре  Heart Eyes Hug
Да се насладим на талантливото ни момче тогава  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт