, радвам се да те видя 
Снимка от празника за деня на бащата от инстаграма на съпруга на Зейнеп Бешерлер. Отбелязал е Башак, мисля, че Киво е със шапката

И Башак е със синята, рокля, полегнала на земята

а Киво с шапката немой да се сбърка
, радвам се да те видя 

Миси
Терзи
Айре

ами четох темата за Туба, не видях никое момиче да пише лошо за патрона ни ... даже са се хванали за главата с рускините, че мразят собствения си любимец, имало и такова животно значи и им станало жал за Киво
Явно не са чели колежките
Толкова бил некадърен, че само Берен можела да го запали, такива простотии са чели ... И на мен ми стана мъчно за момчето ни, да ви кажа ... с какво ги е заслужил тия "фенки"
Да си харесат някой друг и да го оставят на мира, ама де тоз късмет ?

, не знаех, че в Сърцата, пишат такива глупости рускините 

, найс а?? 

благодаря за всичко, което сте постнали.

Да, с една шапка ще се скрие от любопитните погледи.

не става въпрос да си мерим фенството, момичето от темата на Туба нямаше предвид това, а се чудеше как е възможно жени, които уж харесват Киво да го обливат с помия
Наистина никъде другаде, за нито един актьор не съм чела такива плювки по актьор, който им е любимец
И в това отношение Киво е единствен
Едно е да го критикуваш за нещо, което не ти допада в поведението му, да си кажеш мнението за жена му или за партньорката с която играе, но това тяхното е меко казано диагноза ... и то сериозна 
ми може на плиткото да е по-топла водата бре
знаем, че може да си плува и то добре ... може и крака да го боли още, знае ли човек
Но, наистина е смешно, да му бяха дали и едно поясче
На мен ми е смешно и от къде видяха, че е качил килограми след брака, да не го бъркат с този отпред с шкембето
, следващия път може да пробва и бурка

ма мноу съм те наплашила
и да подпаля за нещо, кво ти пука, ша ми мине
А за поясчето мислим еднакво
Ама и Симайката си я бива, прави луда Зейна

, мдаа снощи беше много любима сцена с шамара