Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 49

• 83 620
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Да, по Стар ТВ е Peace
За това, че ще има мъже и жени, които да предизкикват ревност е 100% сигурно, както казваш, но според мен няма да бъде изявен любовния триъгълник, по скоро двамата влюбени ще се борят за любовта си, поне така си го представям де Wink

# 376
Варне  Hug ами просто така си разсъждавам, защото си мисля,че ако не се харесваха толкова Елчин и Баръш, едва ли някой все още щеше да гледа Любов под наем - хубаво, забавно сериалче беше в началото, но от доста време вече се чудят какви глупости да пишат, че и втори сезон ще има  ooooh! Но, хората все пак го гледат, макар и много да се отказаха, разбира се. Същото важеше и за КПА - за мен поне, сериала не струваше, но много хора харесваха двойката Туба - ЕА, та оттам си правя изводи, може и да не съм права  newsm78 Но, със сигурност живота продължава и след спрян сериал  Joy Joy Joy
 Joy Joy Joy под тази снимка във фейса пише : Ако имате съмнения, че съвършенството съществува ...да знаете, че съществува

Айре  Heart Eyes къде се губиш, джанъм ? Със сигурност ще е отново трудна и изстрадана любовта на героя на Киво  hahaha

# 377
Ами вашият сериал кога ще е?

Те всички делнични дни са заети. А през уикендите избягват да пускат драми.

Може да е във вторник, ако не се задържи новият, който стартира другата седмица.

.............

Фенче, разбира се, че винаги ще има хора, които да гледат до последно. Но 3-4 процента рейтинг да ми се пише за успешен сериал. Малко ми е смешно. Те медиите вече толкова се увлякоха в клишетата си, че всеки сериал, който не е свален е "успешен", макар и да се влачи с някакви смешни проценти.  Joy

И актьорите всички са все "известни", "успешни" и "обичани".

Шегата настрана, гледам, че масово за втори и трети сезон пускат сериали с по 4 процента рейтинг. Преди години сериали с такива резултати ги сваляха веднага. Това само показва какво им е нивото в момента. Така че не е толкова трудно като по-рано да се задържи сериал.

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 19:26 от varna_2

# 378

Ами вашият сериал кога ще е?

Те всички делнични дни са заети. А през уикендите избягват да пускат драми.

Може да е във вторник, ако не се задържи новия, който стартира другата седмица.

ами трябва да питаме Стар тв!! Whistling
да, май вторника е най-вероятен Peace то зависи и кога ще започне Whistling
да не слагаме тигана, преди да е уловена рибата Mr. Green

Фенче Heart Eyes
виж, нямаше ме цял ден и народа се събра Laughing

готино Simple Smile

изгледах Висшето общество с Хазар, не е лош Peace

# 379
Варне  Hug кой да ни каже кога ще е нашия сериал ?  Joy  Joy Joy Ние не знаем кога ще започне даже, ти за деня питаш  hahaha
Айре  Heart Eyes ще ме умориш  hahaha И аз погледнах Висшето общество отгоре, отгоре ... за сега важи, но все пак ме дразни този Енгин ли е, другия ми харесва повече  hahaha Обаче Хазар е готина!
Много се радвам, че момичетата в темата на Туба не пишат с лошо за наш патрон, а напротив се радват повечето. Значи ще можем да си го обсъждаме заедно, какво по-хубаво ? Ама колко съм сигурна, че ще играят заедно  Joy Joy Joy Само да ги успокоя, ако ни четат - КТ е също толкова внимателен и толерантен към колегите, с които работи, също както пишат, че е Туба.
От вчера феновете не са се спрели, дано не е напразно ...

# 380
Варне  Hug кой да ни каже кога ще е нашия сериал ?  Joy  Joy Joy Ние не знаем кога ще започне даже, ти за деня питаш  hahaha

Joy

Да бе, верно.  hahaha

Но горе-долу по заетите дни може да се направи прогноза.

Ама то на Керем Чатай този сезон няма да му стигнат телевизиите. Къде ще ги пласира всичките си продукции.  Laughing Laughing Laughing

# 381
аз ви казах, че Чатай нещо го е треснало по главата с толкова много сериали Joy Joy Joy
седмицата трябва да има поне 8 дена Mr. Green

Фенче Heart Eyes, и аз се радвам, че може да намерим общ език с фенките на Туба Peace
а, че двамата ще се сработят, почти няма съмнение, пък и са водни знаци, тя е Рак, на една вълна са Crazy Laughing

Хазар ми харесва все повече с всеки изминал сериал Peace

# 382
Мен пък ме съмнява, че всеки ще си пише в неговата тема.  Wink Peace

# 383
Мен пък ме съмнява, че всеки ще си пише в неговата тема.  Wink Peace

ако наистина има сериал с двамата, предполагам, че Рина ще направи нова тема за сериала, но както казах и преди, ще се обсъжда в поне 5 теми Laughing

лека вечер Hug

# 384
Айре  Heart Eyes и аз си мисля, че сигурно ще се направи отделна тема за сериала  newsm78
Гъркините нещо са твърдо убедени, че това е новата двойка, рускините също ... да видим  Peace

Скрит текст:
Кыванч Татлытуг и Туба Бюйукустун в новом сериале!
Слухи о том, что партнершей Кыванча Татлытуга в новом сериале «Черное-белое» станет Туба Бюйукстун "Аси" онлайн турецкий сериал оправдались. Компания Ай Япым наконец, утвердила актрису на главную женскую роль. Актеры имели совместный опыт съемок в рекламном ролике 7 лет назад, теперь им предстоит сыграть вместе влюбленную пару. Режиссер картины уже выбран им станет Али Бильгин, работавший в свое время над «Приливом» и «20 минут». Сценарий доводят до рабочего варианта Эйлем Джанполат и Сема Ергенекон. Работы над съемками должны начаться в конце августа, чтобы в сентябре сериал вышел в трансляцию.

Лека вечер и от мен!  Hug

Последна редакция: нд, 19 юни 2016, 22:21 от queen_fenka

# 385
Айра Heart Eyes Hug, няма ли ние да си правим новата тема за сериала на Киво newsm78 И аз като Снежка, мисля, че всеки ще си пише в неговата тема Peace Wink За снимката на Башак мисля, че е от Хавай, защото отзад ми се вижда онази палма, сещаш ли се, която бях намерила къде е Simple Smile А, че са някъде почти е сигурно. Да не са луди да стоят в Истанбул в тази жега, още повече че приятелския кръг е по Бозкада, Алачати, Бозбурун, няма начин Wink Реших да проверя и  излезе Алачати Simple Smile

Фенче Heart Eyes Hug, ти къде чете, че харесват Киво фенките на Туба newsm78 Май много не го искат там където аз четох Peace И те като мен, ама наобратно Peace Simple Smile

Хубаво беше да бъде някоя по-непозната, че сега като вземат да им мерят....таланта ще стане страшно Peace Simple Smile Справка анкетите за красиви актьори, любими двойки и т.н Simple Smile Известно ми е, че Киво го подценяват доста във форума така, че не ми се чете и в още една тема колко е ''бездарен'' Peace

По повод на това, че Халит и Берг ще снимат отново заедно, си мислех, че надежда да съберат Киво и Берен все още има Wink Друг е въпроса дали ще им се получи толкова перфектно колкото и първия път Peace Същото мисля и за Халит и Берг. Едва ли според мен ще повторят магията от 1001 нощ. Но истина е, че имат много добри актьори, въпреки повечето измислени сценарии.

Скрит текст:
Гледах финала на Кара севда, ами много съм впечатлена от играта на актьорите. Бурак не го бях гледала преди, харесваше ми на външен вид, но и  като актьор го докарва Simple Smile Щом ме разреваха значи са си свършили работата Simple Smile Разбира се около 90% от филма са глупости, но останалите 10% ми харесаха.

Днес писах за цяла седмица напред Simple Smile

Лека Hug

# 386
Добро утро
Благодаря за цялата информация и преводите   bouquet bouquet

http://www.hurriyet.com.tr/kivanc-tatlitug-cesmede-40119540

http://www.haberturk.com/galeri/magazin/461772-kivanc-tatlitug-b … zonu-cesmede-acti

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 07:13 от dterziiska

# 387
Налюдаващите не можеха да повярват на очите си, че известният актьор плува кроул във вода, стигаща до коленете. Щом забеляза, че го снимат КТ бързо излезе от морето и се оттегли към шезлонгите. Двойката Къванч Т.- Башак Д. откри летния сезон. За да се скрият от любопитните погледи двамата наеха специална ложа на Zio Beach.

Видя се, че след брака Татлъту е натрупал килограми. След като накара охраната да провери дали наоколо има репортери, отново влезе сам в морето.

Башак Дизер четеше книга на плажа, а Татлъту,  без да сваля шапката от главата си, за да не бъде разпознат, се отпусна в тихите води и се опита да плува близо до брега.

# 388
Привет Hug
Терзи, мерси bouquet
Варне, и на теб bouquet оххх стана ми смешно, тоя Киво що е решил да плува така на плиткото? Laughing
сигурно за да е пред очите на Башачка Joy Joy Joy

Миси Heart Eyes Hug, аз нашата тема ще я трансформирам съгласно новия сериал, но предполагам, че Рина ще направи тема за самия сериал с Киво и Туба(ще се разберем с нея предполагам newsm78), тя има повече опит Peace
И аз исках, да е някоя по-непозната, но не зависи от нас....а това, че ще четем колко е "бездарен" Киво, едва ли newsm78, Това се отнася за едни други фенки Mr. Green, не на Туба Wink
всъщност няма нужда да го коментирам, преди да се знае, че наистина двамата ще си партнират!

за Киво и Берен, според мен повече няма да участват нито в сериал, нито в игрален филм, просто те няма да искат, не знам така си мисля.....

мерси за снимките!

хубава седмица bouquet

Последна редакция: пн, 20 юни 2016, 10:53 от Airra

# 389
Привет Hug

Терзи bouquet

Варна bouquet

Добре поне, че избегнаха спекулациите, че семейство Татлъту не са заедно Simple Smile Аз също обичам да се къпя на плитко Simple Smile И разбира се, Гьокхан, Берк нещо се изгуби покрай тях, какво ли стана newsm78 Може би, когато пишеха за него и намесваха Киво са решили да се поразделят малко newsm78

Снимка от празника за деня на бащата от инстаграма на съпруга на Зейнеп Бешерлер. Отбелязал е Башак, мисля, че Киво е със шапката Wink

Айра Heart Eyes Hug и аз мисля така за Киво и Берен Sad

Хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт