За това, че ще има мъже и жени, които да предизкикват ревност е 100% сигурно, както казваш, но според мен няма да бъде изявен любовния триъгълник, по скоро двамата влюбени ще се борят за любовта си, поне така си го представям де
ами просто така си разсъждавам, защото си мисля,че ако не се харесваха толкова Елчин и Баръш, едва ли някой все още щеше да гледа Любов под наем - хубаво, забавно сериалче беше в началото, но от доста време вече се чудят какви глупости да пишат, че и втори сезон ще има
Но, хората все пак го гледат, макар и много да се отказаха, разбира се. Същото важеше и за КПА - за мен поне, сериала не струваше, но много хора харесваха двойката Туба - ЕА, та оттам си правя изводи, може и да не съм права
Но, със сигурност живота продължава и след спрян сериал

под тази снимка във фейса пише : Ако имате съмнения, че съвършенството съществува ...да знаете, че съществува
къде се губиш, джанъм ? Със сигурност ще е отново трудна и изстрадана любовта на героя на Киво

то зависи и кога ще започне 

кой да ни каже кога ще е нашия сериал ?
Ние не знаем кога ще започне даже, ти за деня питаш
ще ме умориш
И аз погледнах Висшето общество отгоре, отгоре ... за сега важи, но все пак ме дразни този Енгин ли е, другия ми харесва повече
Обаче Хазар е готина!
Само да ги успокоя, ако ни четат - КТ е също толкова внимателен и толерантен към колегите, с които работи, също както пишат, че е Туба.
кой да ни каже кога ще е нашия сериал ?
Ние не знаем кога ще започне даже, ти за деня питаш

, и аз се радвам, че може да намерим общ език с фенките на Туба 
и аз си мисля, че сигурно ще се направи отделна тема за сериала

, няма ли ние да си правим новата тема за сериала на Киво
И аз като Снежка, мисля, че всеки ще си пише в неговата тема
За снимката на Башак мисля, че е от Хавай, защото отзад ми се вижда онази палма, сещаш ли се, която бях намерила къде е
А, че са някъде почти е сигурно. Да не са луди да стоят в Истанбул в тази жега, още повече че приятелския кръг е по Бозкада, Алачати, Бозбурун, няма начин
Реших да проверя и излезе Алачати 
, ти къде чете, че харесват Киво фенките на Туба
Май много не го искат там където аз четох
И те като мен, ама наобратно
Справка анкетите за красиви актьори, любими двойки и т.н
Известно ми е, че Киво го подценяват доста във форума така, че не ми се чете и в още една тема колко е ''бездарен'' 
Друг е въпроса дали ще им се получи толкова перфектно колкото и първия път
Същото мисля и за Халит и Берг. Едва ли според мен ще повторят магията от 1001 нощ. Но истина е, че имат много добри актьори, въпреки повечето измислени сценарии.
Щом ме разреваха значи са си свършили работата
Разбира се около 90% от филма са глупости, но останалите 10% ми харесаха. 

оххх стана ми смешно, тоя Киво що е решил да плува така на плиткото?

, аз нашата тема ще я трансформирам съгласно новия сериал, но предполагам, че Рина ще направи тема за самия сериал с Киво и Туба(ще се разберем с нея предполагам
), тя има повече опит
, Това се отнася за едни други фенки 

Аз също обичам да се къпя на плитко
И разбира се, Гьокхан, Берк нещо се изгуби покрай тях, какво ли стана
Може би, когато пишеха за него и намесваха Киво са решили да се поразделят малко 

и аз мисля така за Киво и Берен